• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش Vaio VPC-SC1AFD/S نقره ای رنگ 13.3 اینج

shaapeyna

Registered User
لایک‌ها
188
سلام و عرض ادب
یک عدد لپ تاپ Vaio VPC-SC1AFD/S نقره ای رنگ 13.3 اینج برای فروش داریم . این دستگاه برای خودم نیست .
ویندوز دستگاه ریکاور شده عین روز اول - یکمی رنگ رفتگی ریز داره که در گوشه های دستگاه دیده میشه که بر اثر ضربه نیست - باتری دقیقا نمیدونم روز اول چقدر نگه میداشت اما در حال حاضر با توجه به داشتن بلوری رام حداقل 3 ساعت رو نگه میداره . سوال دیگه ای بود پاسخ میدم
قیمت رو هم صاحب دستگاه دو تومن تعیین کردن . هرگونه پیشنهادی هم با رعایت ادب آزاد است .
photo 4.JPG photo 3.JPG photo 2.JPG photo 1.JPG

davardan

Registered User
لایک‌ها
6
قیمت مد نظرتون و اخرش:)؟

Mr UNTD

Registered User
لایک‌ها
200
سلام
جسارتا تقریبا یه ماه قبل مدل جدید این مدل رو سایت کیمیا آنلاین گذاشته بود 3200 تقریبا . البته با گرافیک 1 گیگ . فک کنم این گرافیکش 512 مگ باشه . از نوع DDR5 . ولی اینطوری که من تو سایت AMD مشخصات گرافیک رو نگاه کردم تو بازی باید کم بیاره ، بازیای 2013 به بالا البته ، بازیای سنگین مثل Sniper ، medal of honnor و ...
ولی از طرفیم BR داره که رو قیمت تاثیر داره . حالا من 1700 مد نظرمه ، البته انصافا بالاتر هم میارزه ولی دروغم چیه، میخوام بخرم بذارم مغازه داداشم ایییی 100 تومنی این وسط سود کنم بفروشم . حالا بچه ها بالاترم قیمت دادن مبارکشون باشه،من با اجازت چون میخوام بخرم بفروشم مجبورم قیمتی بخرم که برام بصرفه . اینجام شهرستانه این جور لبتابا کم فروش میرن . متاسفانه قدر 13 اینچ رو نمیدونن همش دنبال 15 اینچن،واسه بازی کردن !!!
ارسال هم با خودم

jax2

Registered User
لایک‌ها
227
عزیز تعویض داری با سونی سری اس
Vpcs13dgx
Core i5 480m
Vga gt 310m
Hdd 750
Ram 6gb
13,3"
Win 7 professional orginal
کارتن و جعبه و همه چی داره

Sent from my Windows Phone 8X using Tapatalk

jax2

Registered User
لایک‌ها
227
راستی درایو بلوری هم داره

Sent from my Windows Phone 8X using Tapatalk

shaapeyna

Registered User
لایک‌ها
188
باتشکر از آقای Mr Untd بابت توضیحات و آقای Jax2 فقط فروش نقدی هست و قیمت هم اعلام شده اما درج پیشنهادات حتی زیر پایه فکر کنم به فروش جنس سرعت ببخشه :)

dashizm

Registered User
لایک‌ها
98
مثل اینکه کسی نمیخواد پیشنهاد بده!!
فوری و نقدی
۱۷۴۰

Mr UNTD

Registered User
لایک‌ها
200
سلام
عزیز قیمت لبتاب چنده آخرش؟

shaapeyna

Registered User
لایک‌ها
188
سلام
عزیز قیمت لبتاب چنده آخرش؟
سلام برادر
والا قيمت رو كه ما تعيين كرديم هيچكس گوش نميده همه چونه ميزنن
بالاترين پيشنهاد ها ١٧٥٠ و ١٨٠٠ بوده و قرار گذاشتن بيان ببينن تا ببينيم خدا چي ميخواد

بالا