• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش w910 مشکی تمیز بدون خط و خش

arvin_ict

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
w910 دو ماه کار کرده بسیار تمیز و بدون خط و خش با رم 1 گیگ و رم ریدر
فروش به قیمت 220
و یا تعویض با n95 یا n82 تمیز
09192251417
تقی زاده
فقط از تهران تماس بگیرید

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
قیمتتون فوق العاده بالاست !
قیمت نوی این گوشی با گارانتی معمولی 245 هست : گوشی شاپ

بعید می دونم این گوشی با این قیمتها فروش بره . چون نه گوشیه زیاد جالبیه نه تو بورسه .

arvin_ict

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
قیمتتون فوق العاده بالاست !
قیمت نوی این گوشی با گارانتی معمولی 245 هست : گوشی شاپ

بعید می دونم این گوشی با این قیمتها فروش بره . چون نه گوشیه زیاد جالبیه نه تو بورسه .

جالبه که شما منتظری یکی آگهی بزنه سری بیای بزنی تو سره گوشی ؟
یعنی انقدر بیکاری؟ برات متاسفم

در جوابت بگم که این گوشی جایزه Best Handset award
رو در سال 2008 برده اینم لینکش http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_w910_snatches_best_handset_award-news-440.php

اگه از این گوشی خوشتون نمیاد دلیل نداره بزنین تو سرش !!!

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
جالبه که شما منتظری یکی آگهی بزنه سری بیای بزنی تو سره گوشی ؟
یعنی انقدر بیکاری؟ برات متاسفم

در جوابت بگم که این گوشی جایزه Best Handset award
رو در سال 2008 برده اینم لینکش http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_w910_snatches_best_handset_award-news-440.php

اگه از این گوشی خوشتون نمیاد دلیل نداره بزنین تو سرش !!!

آقایون ..قیمت نوی این گوشی 320 هزار تومنه این بنده خدا داره مفت میده ازش بخرید .

اینطوری خوبه دوست عزیز ؟!

شما کل این تاپیکها رو زیر رو روو کنید ببینید من کجا رفتم زدم تو سر مال ! این نظر من در مورد فروش گوشی P1 هست که بالای آگهی شماست : اینجا

حرف حق رو باید زد . من فقط از گوشیهایی که خوشم میاد به دید خریدار نگاه میکنم و نظر میدم چون میخوام بخرم . هرجا که طرف گرون گفته باشه طبق قوانین و عرف میگم همونطور که دوستان دیگه میگن .

اتفاقا من برخلاف خیلیها از این گوشی خوشم میاد اما بازم میگم قیمتتون بالاست حالا دوستان دیگه هم می بینن و نظر میدن . من قیمت نوشو با ذکر منبع گفتم 245 تومنه شما داری گرون میدی.. این ناراحتی داره ؟!

من به شما حق میدم چون گوشیتون رو مطمئنا گرونتر خریدید و حالا دارید ضرر میدید اما همه همینن ..
کمی انتقاد پذیر باشید ، اگه جنبه انتقاد ندارید پس اینجا آگهی نذارید چون اگه منم نظر ندم 4 نفر دیگه نظر میدن ، بهتره تو سایتهایی مثل ایستگاه آگهی بذارید که کسی مزاحمتون نشه

موفق باشید .

arvin_ict

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقایون ..قیمت نوی این گوشی 320 هزار تومنه این بنده خدا داره مفت میده ازش بخرید .

اینطوری خوبه دوست عزیز ؟!

شما کل این تاپیکها رو زیر رو روو کنید ببینید من کجا رفتم زدم تو سر مال ! این نظر من در مورد فروش گوشی P1 هست که بالای آگهی شماست : اینجا

حرف حق رو باید زد . من فقط از گوشیهایی که خوشم میاد به دید خریدار نگاه میکنم و نظر میدم چون میخوام بخرم . هرجا که طرف گرون گفته باشه طبق قوانین و عرف میگم همونطور که دوستان دیگه میگن .

اتفاقا من برخلاف خیلیها از این گوشی خوشم میاد اما بازم میگم قیمتتون بالاست حالا دوستان دیگه هم می بینن و نظر میدن . من قیمت نوشو با ذکر منبع گفتم 245 تومنه شما داری گرون میدی.. این ناراحتی داره ؟!

من به شما حق میدم چون گوشیتون رو مطمئنا گرونتر خریدید و حالا دارید ضرر میدید اما همه همینن ..
کمی انتقاد پذیر باشید ، اگه جنبه انتقاد ندارید پس اینجا آگهی نذارید چون اگه منم نظر ندم 4 نفر دیگه نظر میدن ، بهتره تو سایتهایی مثل ایستگاه آگهی بذارید که کسی مزاحمتون نشه

موفق باشید .

متاسفم که اینجا آگهی گذاشتم و گیره آدمه بیکاری مثل تو افتادم
معلومه از این کاسبای موبایل هستی که همشون عادت دارن تو سر گوشی بزنن مثلا گوشی دسته 2 رو میخرن 280 میفروشن 360 خودم به عینه دیدم

لطف کن کاسبیتو برو تو همون مغازت راه بنداز و مزاحم آدمایی که فقط مصرف کنندن و بین خودشون خرید و فروش میکنن نشو

ASANWEB

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
معلومه از این کاسبای موبایل هستی که همشون عادت دارن تو سر گوشی بزنن مثلا گوشی دسته 2 رو میخرن 280 میفروشن 360 خودم به عینه دیدم

لطف کن کاسبیتو برو تو همون مغازت راه بنداز و مزاحم آدمایی که فقط مصرف کنندن و بین خودشون خرید و فروش میکنن نشو

دوست عزیز یعنی چی ایشون گفتن گوشی شما 245 الان نوش هست حتی لینک هم دادند و با توجه به اینکه سایتها گرونتر هم میدن تو علائدین صد درصد پایین تر هم هست دیگه این دلیل نمیشه که شما بخواهید انکار کنید کسی هم اگر بخواد بخره مطمئن باشید اول کلی آمار این گوشی رو در میاره بعد میگیره و دیگه قرار نشد که شما بیای در مورد ایشون بد بگی و منم با نظر جناب LH2005 در مورد گوشی شما 100% موافقم.

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591

دوست عزيز ايشون حرف بدي نزدند و وقتي آك اين گوشي 245 هزار تومن باشه شما نبايد توقع داشته باشي اين قيمت فروش بره!
موفق باشي

manmardam

Registered User
لایک‌ها
10
ناراحت نشید ها. ولی ماها هنوز یه چیزایی رو یاد نگرفتیم. آدم بدش میاد وقتی لحن بعضی از رفقا رو میبینه. میرنجه.
ببینید دوستان در خارج از این مرز و بوم هم بازارچه هایی هست برای این موضوع ولی اونجا کسی تصمیم نمیگیره که بخواد در حد قیمت آک اونو بفروشه .صرفا تصمیم بر این هست که بتونه وسیلشو عوض کنه.
حالا خوبه این دوستمون از نوش قیمت پایین تر دادند ،ما که تو این بازارچه از نو هم بالاتر دیدیم

arvin_ict

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ناراحت نشید ها. ولی ماها هنوز یه چیزایی رو یاد نگرفتیم. آدم بدش میاد وقتی لحن بعضی از رفقا رو میبینه. میرنجه.
ببینید دوستان در خارج از این مرز و بوم هم بازارچه هایی هست برای این موضوع ولی اونجا کسی تصمیم نمیگیره که بخواد در حد قیمت آک اونو بفروشه .صرفا تصمیم بر این هست که بتونه وسیلشو عوض کنه.
حالا خوبه این دوستمون از نوش قیمت پایین تر دادند ،ما که تو این بازارچه از نو هم بالاتر دیدیم

یه سری کاسب ریختن تو این فروم که اینجارو با مغازشون اشتباه گرفتن
متاسفم براتون
دوست عزیز وقتی فرهنگ خیلی چیزها تو ایران نیست شما انتظار چه برخوردیو داری؟

ASANWEB

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
متاسفم براتون

والا ما که راضی به ضرر شما نیستم انشالاه که یکی پیدا بشه 300 ازت بخره بخدا خیلی هم خوشحال میشم :happy:

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
متاسفم براتون

بهتره لحنتو عوض كني دوست عزيز.

كسي به شما بي احترامي نكرد اينطوري حرف ميزني.
كاسب يا غير كاسب

من كاسب نيستم اما دوست عزيز بازارچه محل خريد و فروش و شايدم كاسب توش باشه مگه عيبي داره؟
شما داريد غير منطقي حرف ميزنيد كه همرو به بي فرهنگي متهم ميكنيد.

manmardam

Registered User
لایک‌ها
10
اصلا بحث کاسب نیست. آقا یه نمه با هم خصمانه صحبت نکنید مشکل حل میشه.
دشمن پدر همدیگه که نیستیم. این دوستمون یه جنسی برای فروش داره و به نظر خودش اینقدر میرزه ، و اون رفیقمون هم اومد در مورد قیمت آکش راهنمایی کرد و لینک هم داد. چیزی پیش نیومده. ایشون هم تجدید نظر میکنه.

salmanali

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان بازار چه جای بحث های متفرقه نیست فکر کنید واقعا اومدید بازار

هر کسی واقعا خریدار بود قیمت بده

من با توجه به قیمت روز بازار 150 تومن میخرم بدون رم و رم ریدر

Last edited:

pastgirls

Registered User
لایک‌ها
9
من به ایشون گفتم 190 گفتن نه
مغازه دار 200 میخواد منم گفتم یا علی

بیخیال کل کل صلوات بفرستین

jaeedan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ایول من 220 ازش خریدم
با تشکر
موفق باشم

salmanali

Registered User
لایک‌ها
0
عجب داستانی شده یه سریال باید واسش درست کنن:D:D:D:D:D

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
اینطور که من متوجه شدم این آقا خودش مغازه داره ! به دو دلیل ، تو بازار همه فروشنده ها به هم شک دارن !:D
دوم اینکه قیمتش یکم عجیب و مغازه ای بود !! :cool:

pastgirls

Registered User
لایک‌ها
9
اینطور که من متوجه شدم این آقا خودش مغازه داره ! به دو دلیل ، تو بازار همه فروشنده ها به هم شک دارن !:D
دوم اینکه قیمتش یکم عجیب و مغازه ای بود !! :cool:

دمت گرم زدی تو خال:D

بالا