قیمتتون فوق العاده بالاست !
قیمت نوی این گوشی با گارانتی معمولی 245 هست : گوشی شاپ
بعید می دونم این گوشی با این قیمتها فروش بره . چون نه گوشیه زیاد جالبیه نه تو بورسه .
جالبه که شما منتظری یکی آگهی بزنه سری بیای بزنی تو سره گوشی ؟
یعنی انقدر بیکاری؟ برات متاسفم
در جوابت بگم که این گوشی جایزه Best Handset award
رو در سال 2008 برده اینم لینکش http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_w910_snatches_best_handset_award-news-440.php
اگه از این گوشی خوشتون نمیاد دلیل نداره بزنین تو سرش !!!
آقایون ..قیمت نوی این گوشی 320 هزار تومنه این بنده خدا داره مفت میده ازش بخرید .
اینطوری خوبه دوست عزیز ؟!
شما کل این تاپیکها رو زیر رو روو کنید ببینید من کجا رفتم زدم تو سر مال ! این نظر من در مورد فروش گوشی P1 هست که بالای آگهی شماست : اینجا
حرف حق رو باید زد . من فقط از گوشیهایی که خوشم میاد به دید خریدار نگاه میکنم و نظر میدم چون میخوام بخرم . هرجا که طرف گرون گفته باشه طبق قوانین و عرف میگم همونطور که دوستان دیگه میگن .
اتفاقا من برخلاف خیلیها از این گوشی خوشم میاد اما بازم میگم قیمتتون بالاست حالا دوستان دیگه هم می بینن و نظر میدن . من قیمت نوشو با ذکر منبع گفتم 245 تومنه شما داری گرون میدی.. این ناراحتی داره ؟!
من به شما حق میدم چون گوشیتون رو مطمئنا گرونتر خریدید و حالا دارید ضرر میدید اما همه همینن ..
کمی انتقاد پذیر باشید ، اگه جنبه انتقاد ندارید پس اینجا آگهی نذارید چون اگه منم نظر ندم 4 نفر دیگه نظر میدن ، بهتره تو سایتهایی مثل ایستگاه آگهی بذارید که کسی مزاحمتون نشه
موفق باشید .
متاسفم که اینجا آگهی گذاشتم و گیره آدمه بیکاری مثل تو افتادم
معلومه از این کاسبای موبایل هستی که همشون عادت دارن تو سر گوشی بزنن مثلا گوشی دسته 2 رو میخرن 280 میفروشن 360 خودم به عینه دیدم
لطف کن کاسبیتو برو تو همون مغازت راه بنداز و مزاحم آدمایی که فقط مصرف کنندن و بین خودشون خرید و فروش میکنن نشو
دوست عزيز ايشون حرف بدي نزدند و وقتي آك اين گوشي 245 هزار تومن باشه شما نبايد توقع داشته باشي اين قيمت فروش بره!متاسفم که اینجا آگهی گذاشتم و گیره آدمه بیکاری مثل تو افتادم
معلومه از این کاسبای موبایل هستی که همشون عادت دارن تو سر گوشی بزنن مثلا گوشی دسته 2 رو میخرن 280 میفروشن 360 خودم به عینه دیدم
لطف کن کاسبیتو برو تو همون مغازت راه بنداز و مزاحم آدمایی که فقط مصرف کنندن و بین خودشون خرید و فروش میکنن نشو
ناراحت نشید ها. ولی ماها هنوز یه چیزایی رو یاد نگرفتیم. آدم بدش میاد وقتی لحن بعضی از رفقا رو میبینه. میرنجه.
ببینید دوستان در خارج از این مرز و بوم هم بازارچه هایی هست برای این موضوع ولی اونجا کسی تصمیم نمیگیره که بخواد در حد قیمت آک اونو بفروشه .صرفا تصمیم بر این هست که بتونه وسیلشو عوض کنه.
حالا خوبه این دوستمون از نوش قیمت پایین تر دادند ،ما که تو این بازارچه از نو هم بالاتر دیدیم
یه سری کاسب ریختن تو این فروم که اینجارو با مغازشون اشتباه گرفتن
متاسفم براتون
دوست عزیز وقتی فرهنگ خیلی چیزها تو ایران نیست شما انتظار چه برخوردیو داری؟
یه سری کاسب ریختن تو این فروم که اینجارو با مغازشون اشتباه گرفتن
متاسفم براتون
دوست عزیز وقتی فرهنگ خیلی چیزها تو ایران نیست شما انتظار چه برخوردیو داری؟
ایول من 220 ازش خریدم
با تشکر
موفق باشم
اینطور که من متوجه شدم این آقا خودش مغازه داره ! به دو دلیل ، تو بازار همه فروشنده ها به هم شک دارن !
دوم اینکه قیمتش یکم عجیب و مغازه ای بود !!