aria_1200
Registered User
- نوشتهها
- 602
- لایکها
- 43
خارج از انجمن به مبلغ 880 هزار تومان فروخته شد
----------------------------------------------------------ⓍⒷⓄⓍ--------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------ⓍⒷⓄⓍ--------------------------------------------------------
- مدل: XBOX360 Elite 120GB
- تاریخ ساخت: 2009/09/02
- تاریخ خرید: 92/4/23
- گارانتی: ندارد
- برد دستگاه: جاسپر
- وضعیت کپی خور: کپی خور lt3.0 نرم افزاری( بهترین نوع کپی خور بودن و قابلیت اپدیت و بازی کردن لایو)
- وضعیت درایو نوری: لنز تمیز فقط گاهی وقتی دستگاه رو عمودی قرار بدین درایو گیر می کنه که من پرسیدم گفتن طبیعیه و خرجش زیر 50 تومنه اگه کسی خواست درستش کنه
- وضعیت ظاهری کنسول : دستگاه تمیزه فقط خش های کوچیک ممکنه بعضی جاها باشه.
- کارکرد کنسول: با اینکه 2 ساله دستگاه رو خریدم اما واقعا کم کارکرده شاید کلا 100 ساعت کار کرده باشه چون تابستون 92 باهاش بازی کردم و بعدش کنکور کبیر زندگی رو از ما گرفت )
- متعلقات: یه دونه دسته داره ( خب من تنهام! ) + کینکت + حدود 50 بازی که تقریبا 90% شون در بهترین شرایط ممکن هستن حتی اثر انگشت هم روشون نیست. + یه کابل hdmi + یه کابل hd av + یه تبدیل HDMItoVGA + یه حدود 30 تا بازی بدون قاب هم هست که نمی دونم وضعیتشون چجوریه مال دوستم بوده فروخته دستگاشو اونم تقدیم میشه.
Last edited: