• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش Xbox One و Xbox 360

omidk3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فروش دستگاه رو میزارم به عهده برادرم .
سوالی داشتین اینجا بپرسین در این تاپیک سوالی پاسخ داده نمیشود و از استارتر جدید سوال کنید
با سلام خدمت دوستان
بریم سر اصل مطلب
دستگاه های زیر موجود هست و به فروش میره. (معاوضه هم داریم قیمت هم پیشنهادی)
1-یک عدد ایکس باکس وان ریجن 1 همراه با مبدل برق و کینکت با دسته اضافه و دو عدد بازی.
توضیح اینکه دستگاه رو 8 ماه میشه دارمش نو نو خریدم روی دستگاه دیر اسکین زدم و دستگاه خط و خش داره ولی نه اینکه داغون باشه و اصلا مدت زیادی برای بازی استفاده نشده و توی جابه جایی خط و خش افتاده روش.
کارتن دستگاه و حتی کارتن دسته اضافه هم موجوده فاکتور خریدش رو هم اگه پیدا کردم روش می فرستم.(طبیعتا کارتن دستگاه و دسته هم تمیز تمیز نیستن)
کینکت هم که شما بگیر نو هستش چون آخرین باری که از کارتن بیرون اوردمش یادم نمیاد.
2-یک عدد دستگاه ایکس باکس 360 (New Slim) با دو دسته اضافه (یکی سفید و دیگری سیاه که سیاه رو مطمئن هستم اصلیه) و جیتگ شده (180 تومن هزینه جیتگ) با 4 گیگا بایت حافظه داخلی.
توضیح اینکه این دستگاه رو هم 8 ماه میشه دارمش و نو نو خریدمش این دستگاه هم خط و خش داره و خبری از اسکین روش نیست.
کینکت نداره و لنز دستگاه متوسط به بالاست. این دستگاه کمی بیشتر از ایکس باکس وان استفاده شده.
کارتن دستگاه هم موجوده.
خب موارد معاوضه هم ایکس باکس وان با پلی 4 و ایکس باکس 360 هم با پلی 3
کلا از کنسول های مایکروسافت زده شدم و فقط می خوام کنسول از سونی داشته باشم.
عکس ها هم در اسرع وقت ضمیمه میشن.
سعی کنید تو تاپیک پیام ندید.
هرکی هرنظری درباره خرید یا معاوضه دستگاه ها داره فقط تو خصوصی بیان کنه یا باهام تماس بگیره.
به جز 5 صبح تا 12 ظهر که خوابم بقیه ساعات پیام و تماس شما رو جواب میدم.

اصلا برای فروش عجله ندارم و اصلا اصلا پول لازم نیستم ولی هر پیشنهادی که باشه بررسی می کنم و به نظر هر کس هم احترام میزارم حتی اگه قیمتش خیلی پرت باشه.

شماره تماس :09388942646
عکس های Xbox 360 اضافه شد.
عکس های بازی RYSE Xbox One اضافه شد.

۲۰۱۵۰۵۱۵_۲۲۵۴۵۲.jpg ۲۰۱۵۰۵۱۵_۲۲۵۵۰۵.jpg ۲۰۱۵۰۵۱۵_۲۲۵۹۳۳.jpg
DSC_0432.jpg DSC_0433.jpg DSC_0434.jpg
۲۰۱۵۰۵۱۹_۲۱۳۳۱۴.jpg ۲۰۱۵۰۵۱۹_۲۱۳۳۳۰.jpg ۲۰۱۵۰۵۱۹_۲۱۳۳۵۶.jpg ۲۰۱۵۰۵۱۹_۲۱۳۴۳۹.jpg ۲۰۱۵۰۵۱۹_۲۱۳۶۳۹.jpg ۲۰۱۵۰۵۱۹_۲۱۳۸۰۹.jpg ۲۰۱۵۰۵۱۹_۲۱۳۹۲۹.jpg ۲۰۱۵۰۵۱۹_۲۱۳۹۴۴.jpg ۲۰۱۵۰۵۱۹_۲۱۴۱۵۷.jpg ۲۰۱۵۰۵۱۹_۲۱۳۵۴۵.jpg ۲۰۱۵۰۵۱۹_۲۱۳۶۲۹.jpg

Last edited:

sam008

Registered User
لایک‌ها
40
کینکت جدا چند؟
بازی هم داری؟

Iman SardaR

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
سلام داداش من همونم ایسام پیامدادم گفتم اگه دوست داری تایید نکن تو سر مالت نزنم

omidk3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام داداش من همونم ایسام پیامدادم گفتم اگه دوست داری تایید نکن تو سر مالت نزنم
سلام دوست عزیز
خوشحال شدم از آشنایی با شما.
در ضمن اینجا می تونم دستگاه رو بدون احتساب هزینه ایسام برای شما حساب کنم.
هر جایی که خواستید بگید من در خدمتم!!!!!

drpc

Registered User
لایک‌ها
274
قیمت لطفا

بالا