• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش Xperia s در حد اک اک...

وضعیت
موضوع بسته شده است.

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
سلام دوستان...
یکی از دوستام اوایل ماه پیش یه xperia s خرید که الان میخواد بفروشه چون احضاریه سربازیش اومده و 3 4 روز دیگه میره اموزش...
خیلی خیلی خیلی با سلیقه هست و گوشی با اک مو نمیزنه چون خیلی تمیز نگهش داشته و اگه به مغازه دار بدی خداییش جای اک میفروشه،اصلا هم از گوشی کار نکشیده چون اولین تجربه ی اندرویدش بوده و هیچی هم ازش بلد نبود و خلاصش بگم که هر کی گوشی رو بخره فکر کنه داره یه گوشی اک میخره چون خدا شاهده هیچ فرقی با اک نداره...(اگه سوابقمو نگاه کنید یه e7 هم قبلآ فروختم که باز مال این دوستم بود و اونم فرقی با اک نداشت!!!بهتره بگم گوشی رو لای پر قو نگه میداره!:دی)
ورژن اندرویدش 3.70 هست و قوطی و لوازم جانبیش هم سالم سالم و در حد اکه...(به غیر از لوازم خودش یه گارد(محافظ) هم داره که 15 تومن خریده و اینم به خریدار محترم داده میشه)
خلاصه در مورد تمیزی دستگاه و ایراد و اینا هیچ سوالی نپرسید و فکر کنید دارید یه گوشی اک میخرید چون واقعآ اکه...
در مورد قیمت هم قیمت روزش تا جایی که میدونم بالای 1 تومنه ولی قیمت پایه نمیزارم و با انصاف خودتون و فقط اگه مصرف کننده هستید پیشنهاد بدین...
اینم عکسهای گوشی(شرمنده اگه کیفیت عکسها پایینه چون برای کمتر شدن حجم تاپیک حجمشونو کمتر کردم و اگر کسی خواست با حجم اصلی براش اپ میکنم...(که البته فک نکنم نیازی باشه چون گفتم گوشی با اک مو نمیزنه)):

20120910342.jpg20120910344.jpg

تحویل هم برای دوستان تبریزی حضوری و برای سایر دوستان با پست پیشتاز خواهد بود و هزینه ی پست هم به عهده ی خریدار محترمه...
منتظر پیشنهادهای شما عزیزان خریدار(مصرف کننده) هستم...:)
(چون اگه این گوشی دست فروشنده بیافته مطمئنم به جای اک میفروشه واسه همین شرمنده ی فروشنده های محترم فروم هستم!)

xx1051xx

Registered User
لایک‌ها
18
بـــــــابــــــل شـهـر بــهــــار نــارنــــجـــ
گوشی خوبیه .ان شالله خوب بفروشیش.ارزوی سلامتی برای همه سربازها ...
داداش یه قیمت پایه میذاشتی بهتر میشد و زود تر به نتیجه میرسیدی ...
یا حق

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
گوشی خوبیه .ان شالله خوب بفروشیش.ارزوی سلامتی برای همه سربازها ...
داداش یه قیمت پایه میذاشتی بهتر میشد و زود تر به نتیجه میرسیدی ...
یا حق
ممنون داداش،پسر خیلی گلیه(بدجوری هم تو خودشه و ناراحته این روزا بیچاره،خیلی دلم واسش میسوزه:()
در مورد قیمت هم والا چون قیمت دقیق ندارم قیمت پایه نذاشتم ولی از یکی از دوستان تو بخش قیمت پی سی ورلد 2 روز پیش پرسیدم گفت 1 و 50 به بالا...
منم اگه به تاریخ عکس نگاه کنید قرار بود پریروز یا حداقل دیروز گوشیو میذاشتم واسه فروش که چون مشکلی برام پیش اومد نتونستم...
بازم ممنون...:X

xx1051xx

Registered User
لایک‌ها
18
بـــــــابــــــل شـهـر بــهــــار نــارنــــجـــ
ممنون داداش،پسر خیلی گلیه(بدجوری هم تو خودشه و ناراحته این روزا بیچاره،خیلی دلم واسش میسوزه:()
در مورد قیمت هم والا چون قیمت دقیق ندارم قیمت پایه نذاشتم ولی از یکی از دوستان تو بخش قیمت پی سی ورلد 2 روز پیش پرسیدم گفت 1 و 50 به بالا...
منم اگه به تاریخ عکس نگاه کنید قرار بود پریروز یا حداقل دیروز گوشیو میذاشتم واسه فروش که چون مشکلی برام پیش اومد نتونستم...
بازم ممنون...:X

خواهش عزیز .اگه ناراحت نمیشی میخوام یه راهنمایی کوچولو بکنم عزیز...
قیمتش با توجه گارانتی داشتن از 960 تا 980 -1میلیون هست البته قیمت 2 روز پیش شاید بعد تعطیلات قیمت جدید بالاتر یا پایین تر باشه که احتمال خیلی زیاد بالاتر میره ...
اینم لینک مشخصات کامل و قیمتهاش ":XPERIA S
شمام با توجه به تمیزی گوشی البته با نظر و صلاح دید خودتون از 10-25 % کم کنین و قیمت پایه رو بذارین ...
ان شالله که به قیمت خوب بفروش میره دل دوستمونم شاد میشه ...
موفق و پیروز باشید ...

ali_pc202020

Registered User
لایک‌ها
191
داداش فول پک هست؟

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
خواهش عزیز .اگه ناراحت نمیشی میخوام یه راهنمایی کوچولو بکنم عزیز...
قیمتش با توجه گارانتی داشتن از 960 تا 980 -1میلیون هست البته قیمت 2 روز پیش شاید بعد تعطیلات قیمت جدید بالاتر یا پایین تر باشه که احتمال خیلی زیاد بالاتر میره ...
اینم لینک مشخصات کامل و قیمتهاش ":XPERIA S
شمام با توجه به تمیزی گوشی البته با نظر و صلاح دید خودتون از 10-25 % کم کنین و قیمت پایه رو بذارین ...
ان شالله که به قیمت خوب بفروش میره دل دوستمونم شاد میشه ...
موفق و پیروز باشید ...
ممنون داداش بابت راهنماییهات...
داداش فول پک هست؟
نمیدونم ولی تا جایی که میدونم کابل HDMI و اینا رو داره اگه منظورتون ایناست...
باز ازش میپرسم بهتون میگم...

sepehr5768

Registered User
لایک‌ها
56
سلام دوست عزیز خوبی؟کم پیدایی؟انشاا... خوب بفروشیش!

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
سلام دوست عزیز خوبی؟کم پیدایی؟انشاا... خوب بفروشیش!
سلام داداش خوبم،شما چطوری؟
اره چند وقتی بود سر نمیزدم به سایت،ممنون...
شرمنده داداش،برای گوشی که اکش بالای 1 تومنه و هیچ فرقی با اک نداره 30% کم نمیکنن...

hayoola

Registered User
لایک‌ها
61
آکش 950 هست خودتون دیگه ضرب و تقسیم کنید :دی

آپ

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
آکش 950 هست خودتون دیگه ضرب و تقسیم کنید :دی

آپ
داداش ممنون بابت اپت ولی نه اکش حداقل جایی که میشناسم 980 هست و خیلی جاهای دیگه هم 1 تومن و بالای 1 تومنه...
مثلآ اینجا که مال یه ساعت پیشه و 1 و 40 زده!!!

hayoola

Registered User
لایک‌ها
61
داداش ممنون بابت اپت ولی نه اکش حداقل جایی که میشناسم 980 هست و خیلی جاهای دیگه هم 1 تومن و بالای 1 تومنه...
مثلآ اینجا که مال یه ساعت پیشه و 1 و 40 زده!!!

من کاری با اونجا ندارم من بچه تهرانم علاالدین هم بغل گوشم همین امروز اونجا بودم 950 پر بود

قیمت آخرت رو پ.خ کن

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
30 بالاتر بخری بهتر از اینه که از اون دزدا بخری...
قیمت پایه نگذاشتم،به بالاترین پیشنهاد فروخته خواهد شد...

shayan.vb

Registered User
لایک‌ها
5
750 هستم

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا