• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش xperia u

وضعیت
موضوع بسته شده است.

sepehr5768

Registered User
لایک‌ها
56
سلام
چند وقت پیش ی دونه اکسپریا یو از یکی از دوستان خریدم!
گوشی به اندرویید 4 آپدیت شده!پشتش خش ریز داره !برچسب نمایشگر داره!ی کاور زله ای هم روشه!
لینک دستگاه:Sony Xperia U - Full phone specifications
قیمت:570
عکس ها:

Last edited:

DRIFT

Registered User
لایک‌ها
112
داداش یهو گوشیاتو رو میکنی؟:wacko:

hoss13

Registered User
لایک‌ها
15
سلام چند وقت پیش ی دونه اکسپریا یو از یکی از دوستان خریدم! گوشی به اندرویید 4 آپدیت شده!پشتش خش ریز داره !برچسب نمایشگر داره!ی کاور زله ای هم روشه! لینک دستگاه:Sony Xperia U - Full phone specifications قیمت:570 عکس ها:
سلام داداش من تویه تایپیک دیگه دیدم که شما یه گوشی اس2 که مشکل سیمکارت داشت به قیمت 300 خریدین .میخواستم بدونم گوشی اس2 رو دارین قصدفروش دارین؟داداش من نمیتونم انلاین بشم بهم اس بده یه جور راه بیایم 09306487866

sepehr5768

Registered User
لایک‌ها
56
سلام داداش من تویه تایپیک دیگه دیدم که شما یه گوشی اس2 که مشکل سیمکارت داشت به قیمت 300 خریدین .میخواستم بدونم گوشی اس2 رو دارین قصدفروش دارین؟داداش من نمیتونم انلاین بشم بهم اس بده یه جور راه بیایم 09306487866

خدا رحمتش کنه

hoss13

Registered User
لایک‌ها
15
سلام چند وقت پیش ی دونه اکسپریا یو از یکی از دوستان خریدم! گوشی به اندرویید 4 آپدیت شده!پشتش خش ریز داره !برچسب نمایشگر داره!ی کاور زله ای هم روشه! لینک دستگاه:Sony Xperia U - Full phone specifications قیمت:570 عکس ها:
چیشد مگه فروختی ؟

داداش اگه فروختی به کی فروختی ؟لطفا نام کاربریشو بزاراینجا باتشکر

Last edited:

smart.pro

Registered User
لایک‌ها
652
دروود
به به . . .

Sent from my HTC ChaCha A810e using Tapatalk 2

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا