• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروشiphone 4s 16 g

daive

Registered User
لایک‌ها
3
سلام خدمت همه...بنده یک عدد ایفون 4s 16g دارم که قصد فروش دارم....این گوشی 5 ماه کارکرده و رنگش مشکی هست.....انلاک فکتوری هست و جیلبیریک هم شده....و ios5هست.....گوشی در حد اک اک و نو هستش وهمرا ه با یک عدد قاب تیتانیوم و کلی نرم افزار و بازی هستش.......اگه از پست استقبال شد عکس هم ارئه میدم...قیمت پایه 1460 تومن هست و بصورت مزایده ای به بالاترین قیمت فروخته میشه......بنده ساکن اصفهان هستم و با تحویل حضوری بیشتر راغب هستم......توجه داشته باشید که قاب تیتانوم رو فقط 60 تومن خریدم.....هزینه ی جیلبیریک هم در نظر داشته باشید.....

گوشی مذکور با قیمت 1480 در بیرون انجمن به فروش رفت...

Last edited:

Rock Star

Registered User
لایک‌ها
72
پایه فوری خریدارم به شرط در حد بودن

h.zarei

Registered User
لایک‌ها
106
سلام خدمت همه...بنده یک عدد ایفون 4s 16g دارم که قصد فروش دارم....این گوشی 5 ماه کارکرده و رنگش مشکی هست.....انلاک فکتوری هست و جیلبیریک هم شده....و ios5هست.....گوشی در حد اک اک و نو هستش وهمرا ه با یک عدد قاب تیتانیوم و کلی نرم افزار و بازی هستش.......اگه از پست استقبال شد عکس هم ارئه میدم...قیمت پایه 1460 تومن هست و بصورت مزایده ای به بالاترین قیمت فروخته میشه......بنده ساکن اصفهان هستم و با تحویل حضوری بیشتر راغب هستم......توجه داشته باشید که قاب تیتانوم رو فقط 60 تومن خریدم.....هزینه ی جیلبیریک هم در نظر داشته باشید.....

..............................................

ببخشيد جيلبريك هزينه داره؟؟؟؟؟
مياوردى خودم رايگان انجام ميدادام واست ;)

drjack

Registered User
لایک‌ها
12
لطفا عکس بذارید ........

The Destroyer

Registered User
لایک‌ها
1,620
اگه در حد 1450 به شرط اول ارسال خریدارم

daive

Registered User
لایک‌ها
3

The Destroyer

Registered User
لایک‌ها
1,620
شرایط و اعتماد سازی رو پ.خ کن دوست عزیز

daive

Registered User
لایک‌ها
3

تعویض نداریم...فقط پول

دوستان تا 1460 پیشنهاد داشتم...گوشی به بالاترین پیشنهاد فروخته میشه....در ضمن واقعا شرمنده برای اینکه تا حالا عکس نگذاشتم....... اخه تو خونه گوشی درست و حسابی نداشتم که از گوشیم عکس بگیرم......تا فردا بعد از ظهر عکس از گوشی و قاب تیتانیوم و متعلقات و.... میزارم.....

بالا