• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروم تخصصی سیتی هلپ

bibak_fa

Registered User
لایک‌ها
2
با سلام.
دوستان فروم سیتی هلپ به تازگی شروع به فعالیت کرده و مدیر فعال جذب میکند.
مدیران در اینده شرایط ویژه ای خواهند داشت.
با مراجعه به سایت اطلاعات بیشتری کسب کنید.

http://www.30thelp.com/

30HELP.COM یک انجمن تخصصی با محور موضوعات : کامپیوتری ، اینترنت ، تکنولوژی و سایر موضوعات علمی مرتبط است که هدف اصلی آن ایجاد فضای علمی ، تخصصی و افزایش علم و آگاهی کاربران ایرانی میباشد .
کلیه موضوعات بصورت طبقه بندی شده ارایه شده و همه کاربران میتوانند با توجه به قوانین به بحث و تبادل نظر درباره موضوعات مطرح شده بپردازند.
عضویت در این انجمن برای همه افراد بصورت رایگان امکان پذیر است .

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
فرومتون خیلی شلوغ پلوغه. زیر بخشها خیلی زیادن.
یک معرفی از خودتون -صاحبان فروم- هم بذارید ، خوبه
یک مود خوبی برای جذب کاربر فعال هست که نمیدونم میشه روی وی بی فارسی نصب کرد یا نه. برای خارجیا خیلی موثره در جذب آدم باسواد. دونیت کاربران به همدیگه

bibak_fa

Registered User
لایک‌ها
2
در مورد سایت و معرفی:
بنده همیشه دوست داشتم یک فرم داشته باشم تا این که یکی از دوستان یک فروم درست کرد و منم پیشنهاد همکاری و شراکت دادم تا ان فروم(سیتی هلپ) راه اندازی شد.
هدف هم درست کردن یک فروم فوق معروف که سرو صدای زیادی کنه.....
با معروف شدن فروم مدیران و کاربران فعال شرایط ویژه ای در فروشگاه سات خواهند داشت.

بنده فرد صادقی هستم.دانشجوی رشته ی برق قدرت دانشگاه ازاد اسلامی واحد اهواز و سمت جانشین مدیریت سایت با نام کاربری bibak را به عهده دارم.
دوستم(شریکم) هم به عنوان ادمین و با نام کاربری 30THELP در سایت فعالیت میکنه.

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
در مورد سایت و معرفی:
بنده همیشه دوست داشتم یک فرم داشته باشم تا این که یکی از دوستان یک فروم درست کرد و منم پیشنهاد همکاری و شراکت دادم تا ان فروم(سیتی هلپ) راه اندازی شد.
هدف هم درست کردن یک فروم فوق معروف که سرو صدای زیادی کنه.....
با معروف شدن فروم مدیران و کاربران فعال شرایط ویژه ای در فروشگاه سات خواهند داشت.

بنده فرد صادقی هستم.دانشجوی رشته ی برق قدرت دانشگاه ازاد اسلامی واحد اهواز و سمت جانشین مدیریت سایت با نام کاربری bibak را به عهده دارم.
دوستم(شریکم) هم به عنوان ادمین و با نام کاربری 30THELP در سایت فعالیت میکنه.

خوشحال شدم از آشناییتون.موفق باشید

بالا