• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فضای کاریتون تو خونه چجوریه؟!

omidss3

Registered User
لایک‌ها
1,449
سلام بچه ها
میخواستم بدونم شما که اکثرا وبمستر هستین فضای کاریتون توی خونه به چه صورته؟
متاسفانه من خصوصا از دوران کرونا خیلی تنبل شدم و مدام درازکش پای لپ تاپ کار میکنم و خیلی سختمه بشینم پشت میز
بهترین حالت برای کار کردن به نظرتون چیه؟
میز و صندلی خاصی اگه میشناسین معرفی کنین چون من جدیدا میشینم پشت میز خیلی زود خسته میشم و کلافه

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,228
خیلی خوبه که توی خونه هستی
کار استخدامی باید 7 صبح تا 4 عصر بردگی کنی
کار فقط پروژه ای یا دورکاری
این محیط کار گوگل هست.هیچ کدوم مثل ما میز و صندلی ندارن. و خیلی چیزای های دیگه که جلوی فرسوده شدن بدنت رو میگیره
گوگل.jpg
google-workplace-7.jpg

Last edited:

omidss3

Registered User
لایک‌ها
1,449
خیلی خوبه که توی خونه هستی
کار استخدامی باید 7 صبح تا 4 عصر بردگی کنی
کار فقط پروژه ای یا دورکاری
این محیط کار گوگل هست.هیچ کدوم مثل ما میز و صندلی ندارن. و خیلی چیزای های دیگه که جلوی فرسوده شدن بدنت رو میگیره
مشاهده پیوست 1276138
مشاهده پیوست 1276139

والا توی خونه یون آدم گشاد میشه
الان من اصن نمیتونم مث آدمیزاد بشینم یا باید دراز بکشم یا روی مبل لم بدم :|
الان به وضوح میتونم اثراتی که روی ستون فقرات و دستا و گردنم داشته رو ببینم
چاقی و اضافه وزن بر اثر عدم تحرکم هست
...

farhad17

Registered User
لایک‌ها
338
میز و صندلی خاصی اگه میشناسین معرفی کنین چون من جدیدا میشینم پشت میز خیلی زود خسته میشم و کلافه

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
میخواستم بدونم شما که اکثرا وبمستر هستین فضای کاریتون توی خونه به چه صورته؟
به صورت سه بعدی!
شما هرجور راحتید و کمتر بدن و گردن و دستتون درد می کنه، همونجور کار کنید. اگه بتونید خودتون مجبور کنید که هر 40 دقیقه، بلند بشید یه کاری انجام بدید و برگردید خیلی بهتره. حتی اگه بتونید بعد از هر 40 دقیقه، فقط و فقط به مدت یک دقیقه یه حرکت تند ورزشی مثل دوی درجا یا پروانه انجام بدید، خیلی کمک تون می کنه.
پشت میز نشستن، باید با زاویه خاصی باشه وگرنه منجر به گردن درد و کمردرد و سردرد میشه.

Doom

Registered User
لایک‌ها
789
به صورت سه بعدی!
شما هرجور راحتید و کمتر بدن و گردن و دستتون درد می کنه، همونجور کار کنید. اگه بتونید خودتون مجبور کنید که هر 40 دقیقه، بلند بشید یه کاری انجام بدید و برگردید خیلی بهتره. حتی اگه بتونید بعد از هر 40 دقیقه، فقط و فقط به مدت یک دقیقه یه حرکت تند ورزشی مثل دوی درجا یا پروانه انجام بدید، خیلی کمک تون می کنه.
پشت میز نشستن، باید با زاویه خاصی باشه وگرنه منجر به گردن درد و کمردرد و سردرد میشه.

دقیقا منم میخواستم همینو بگم که شما فرمودید
هرچقدر هم که توی خونه باشید در کل نیم ساعت ورزش کاملا سرحالتون میکنه ، ولی خب استارش سخته میدونم...

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
دقیقا منم میخواستم همینو بگم که شما فرمودید
هرچقدر هم که توی خونه باشید در کل نیم ساعت ورزش کاملا سرحالتون میکنه ، ولی خب استارش سخته میدونم...
نیم ساعت برای کسی که اهل ورزش نیست، خیلی زیاده! در نتیجه کلاً انجام نمیده!
الآن یه سری پژوهش ها انجام شده که نشون میده، حتی ورزش های سریع یک/دو دقیقه ای تاثیر خیلی خوبی حتی در تناسب اندام دارن. نیاز به هیچ وسیله و فضایی نیست. یه حرکت پروانه یا دویدن درجا کفایت می کنه ولی پرقدرت باشه که قلب به تپش بیفته.

20doost

Registered User
لایک‌ها
352
به نظرم کار توی خونه به شرطی انجام میشه که یه اتاق جدا داشته باشید که به هیچ وجه
بقیه افرادی که باهاتون زندگی میکنن بهش دسترسی و احتیاج نداشته باشن
و بعدش هم به قول ژان بقوسیان برای خودت یک وقتی تعیین کنی که مثلا من توی این یک ساعت کارم رو تا فلان مقدار پیش می برم
حتی اگه زلزله هم بیاد بیرون نری و کارت رو تا اون اندازه مشخص انجام بدی
در مرحله بعد میتونی به خودت یک استراحت همراه با ورزش بدی
درکل واقعا سخت تر از فضای کاری بیرونه
من خودم توی یه اتاق درس میخوندم فقط منتظر بودم اون روز موعود برسه که دیگه لازم نباشه سر ساعت معین برم تو اتاق و تا ظهر بمونم و دوبار بعدازظهر تا شب موقع خواب مثل خدمت سربازی بود برام

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
همیشه نظرم بود که خونه دار شدم یه اتاق واسه کار خودم در نظر بگیرم و ایدهایی که دارم رو عملیاتی کنم ، اما به هیچ عنوان به چیزی که میخواستم نزدیک هم نشدم

omidss3

Registered User
لایک‌ها
1,449
آپدیت :)
یه فضای کاری یه گوشه اتاق درست کردم با یه میز ساده و صندلی خوب و تایم زیادی از روز رو توی این فضای کاری میگذرونم و موقع خواب دیگه لپ تاپ رو نمیبرم تو رختخواب
خیلی تاثیر داشته هم روی راندمان کاریم و هم روی سبک زندگیم :)

بالا