• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فعال سازی mms دوستان ایرانسلی

darvish1900

Registered User
لایک‌ها
116
دوستانی که تمایل دارند mms خودشون رو راه اندازی کنند و حال رفتن به نمایندگی ها رو ندارند این کار رو براشون انجام میدیم.(بصورت رایگان تا 29 اسفند توسط نمایندگی رسمی ایرانسل)

این تایپیک اینجا زدم به خاطر اینکه 99 درصد در این قسمت سایت فعال هستم.

مدارک لازم:
طریقه اول(سریعتر و مطمئن تر)
1- شماره تلفن، شماره سیم کارت(این شماره بر روی سیم کارت و پوکه سیم کارت موجود می باشد)
2- تماس با 700 و گرفتن رمز عبور برای ورود به پرونده شما
3- ارسال رمز عبور،پلاک، شماره شناسنامه(که در سیستم ثبت شده و اپراتور نیز از شما سوال کرده است)
4- ارسال اسکن کارت ملی

طریقه دوم(اگر از اطلاعات پرونده خود مطمئن هستید از این طریقه استفاده کنید)
1- شماره تلفن، شماره سیم کارت(این شماره بر روی سیم کارت و پوکه سیم کارت موجود می باشد)
2- نام و نام خانوادگی،شماره شناسنامه یا کد ملی،آدرس ،کد پستی(این اطلاعات باید دقیقا اطلاعات باشد که در روز اول خرید خط اعلام کردید)
3- اسکن کارت ملی
دوستان توجه داشته باشند اگر اطلاعات اشتباه باشد ایرانسل تقاضای شما رو رد خواهد کرد(اگر پلاک قدیم رو زمان ثبت نام گفتید همون پلاک قدیم به ما اعلام کنید)

طریقه سوم

2- ما تقاضا رمز موقت میکنیم بعد از چند ثانیه رمزی برای شما sms میشود با ما تماس بگیرید و رمز را اعلام کنید
3- اسکن کارت ملی

بهترین گزینه طریقه اول و سوم می باشد

ارسال مدارک در همون روز ارسال مدارک به ما به دست ایرانسل خواهد رسید فعال سازی تا یک هفته هم طول میکشه.

دوستانی که تمایل داشتند اعلام کنند تا ایمیل جهت ارسال مدارک و اطلاعات اعلام کنم.

در ضمن کسانیکه کد puk خطشون رو هم گم کردند میتوانند با اعلام اطلاعات پرونده کد puk خود را دریافت کنند.

لطفا از ارسال پستهای اسپم خودداری نمایید.

Last edited:

jujushow

Registered User
لایک‌ها
1,108
سلام دوست عزیز .
میدونم قصدتون خیره ولی روی چه حسابی ما باید این همه مدرک و اطلاعات شخصیمون رو در اختیارتون بزاریم بدون هیچ شناختی از شما ؟

نمیشه که همینجوری ....

darvish1900

Registered User
لایک‌ها
116
سلام دوست عزیز .
میدونم قصدتون خیره ولی روی چه حسابی ما باید این همه مدرک و اطلاعات شخصیمون رو در اختیارتون بزاریم بدون هیچ شناختی از شما ؟

نمیشه که همینجوری ....

حق با شماست
1- خوب شما به چیه چیزی شک کردین به نمایندگی بود ما؟ نام ما تو لیست نمایندگیهای ایرانسل هستش.

2- دوستانی که اینجا از من خط خریدن یا حضورا در فروشگاه اومدن یا غیر حضوری براشون کارهای به نام زدن و تغییر نام دادیم ما رو تایید میکنند. بعدشم کاربر قدیمی اینجام تازه از راه نرسیدم. همین تایپیک رو تو پی سی وردهم زدم. اونجا هم قدیمی هستم.

3- اطلاعات شما که به در ما نمیخوره شما. هر کسی که نمیتونی وارد پرتال ایرانسل بشه باید نمایندگی باشه.

4- شما وقتی به یک نمایندگی هم مراجعه کنید باید همین اطلاعات رو در اختیارش بذارید. پس اون هم باید سو استفاده کنه

باز هم سوالی بود در خدمتم

Cyber.Back

Registered User
لایک‌ها
33
راسی عزیز یه چیز

شما که نمایندگی داری میتونی مشکل مارو حل کنی ؟

من یه سیم کارت دارم چند سال پیش خریدم وقتی تازه ایرانسل میخواست راه اندازی بشه و سیم کارتاش اومدن بیرون

من هم خریدم و الانم دارمش ولی صندشو گم کردم با سایر متعلقاتش !!!

ولی صند به اسم خودمه ایا میشه دوباره صند واسش صادر کرد تا اگه خدای نکرده سیم کارت گم بشه یا براش مشکلی پیش بیاد دوباره حل کرد ؟

راهنمایی کنید لطفا

darvish1900

Registered User
لایک‌ها
116
راسی عزیز یه چیز

شما که نمایندگی داری میتونی مشکل مارو حل کنی ؟

من یه سیم کارت دارم چند سال پیش خریدم وقتی تازه ایرانسل میخواست راه اندازی بشه و سیم کارتاش اومدن بیرون

من هم خریدم و الانم دارمش ولی صندشو گم کردم با سایر متعلقاتش !!!

ولی صند به اسم خودمه ایا میشه دوباره صند واسش صادر کرد تا اگه خدای نکرده سیم کارت گم بشه یا براش مشکلی پیش بیاد دوباره حل کرد ؟

راهنمایی کنید لطفا

دوست عزیز اون کاغذ زرد رنگ هیچ ارزشی نداره مهم پوکه سیم کارت و اطلاعات شما در سیستم ایرانسل می باشد. پوکه رو گم نکن اون مهم نیست

سیم کارت اگر گم بشه فقط با پوکه قابل بازگشت در غیر اینصورت خط نمیتونی برگردونی(باید بری حکم قضایی بگیری))

AKBAR_TR

Registered User
لایک‌ها
98
سلام
هزینه فعال سازی چقدر است؟

Cyber.Back

Registered User
لایک‌ها
33
دوست عزیز اون کاغذ زرد رنگ هیچ ارزشی نداره مهم پوکه سیم کارت و اطلاعات شما در سیستم ایرانسل می باشد. پوکه رو گم نکن اون مهم نیست

سیم کارت اگر گم بشه فقط با پوکه قابل بازگشت در غیر اینصورت خط نمیتونی برگردونی(باید بری حکم قضایی بگیری))
سلام

حاجی پوکه منظورت همون کارت زردس که سیم کارت روش نصبه ؟!

حتما باید باشه ؟

چون روش یه شماره سریال هست ! اگه دون شماره سریال رو بتونم پیدا کنم بازم نمیشه کاری کرد ؟

darvish1900

Registered User
لایک‌ها
116
سلام

حاجی پوکه منظورت همون کارت زردس که سیم کارت روش نصبه ؟!

حتما باید باشه ؟

چون روش یه شماره سریال هست ! اگه دون شماره سریال رو بتونم پیدا کنم بازم نمیشه کاری کرد ؟

آره منظورم همونه

اون سریال پشت سیم کارت که تو تلفن هست. اگر پوکه گم بشه فقط بادی حکم قضایی بگیری که اون هم ارزش نداره

kami77i

Registered User
لایک‌ها
14
آقا یه سوال بی ربط البته ببخشید برای اینکه نمایندگی هستید دارم میپرسم
میگم برای انتقال سند شماره ایرانسل ثابت یه شخص به اسم یه شرکت چه مدارکی لازمه؟بعد هزینه اش چنده؟

darvish1900

Registered User
لایک‌ها
116
آقا یه سوال بی ربط البته ببخشید برای اینکه نمایندگی هستید دارم میپرسم
میگم برای انتقال سند شماره ایرانسل ثابت یه شخص به اسم یه شرکت چه مدارکی لازمه؟بعد هزینه اش چنده؟

دوستان این آخرین سوالی که اینجا جواب میدم

تایپیک رو منحرف نکنید سوالی دارید به 700 زنگ بزنید

باید صاحب خط باشه
وکیل اون شرکت هم باید روزنامه رسمی ویا اساسنامه که شماره اون شرکت توش ثبت شده رو بیاره

نام شرکت /شماره ثبت شرکت/

احتیاج میباشد

ghanari_ghermez

Registered User
لایک‌ها
6
من در مورد MMS سوالی داشتم
اگر من MMS سیم کارت خودم رو فعال کنم به کسی که فعال نکرده می تونم ارسال کنم یا فقط به آنهایی که فعال هستند؟

AKBAR_TR

Registered User
لایک‌ها
98
سلام
دوتا سیم کارت هست که خواستم زحمتشو بکشین.
مشخصاتی که خواسته بودین رو پی ام فرستادم
ممنون

بالا