darvish1900
Registered User
- نوشتهها
- 883
- لایکها
- 116
دوستانی که تمایل دارند mms خودشون رو راه اندازی کنند و حال رفتن به نمایندگی ها رو ندارند این کار رو براشون انجام میدیم.(بصورت رایگان تا 29 اسفند توسط نمایندگی رسمی ایرانسل)
این تایپیک اینجا زدم به خاطر اینکه 99 درصد در این قسمت سایت فعال هستم.
مدارک لازم:
طریقه اول(سریعتر و مطمئن تر)
1- شماره تلفن، شماره سیم کارت(این شماره بر روی سیم کارت و پوکه سیم کارت موجود می باشد)
2- تماس با 700 و گرفتن رمز عبور برای ورود به پرونده شما
3- ارسال رمز عبور،پلاک، شماره شناسنامه(که در سیستم ثبت شده و اپراتور نیز از شما سوال کرده است)
4- ارسال اسکن کارت ملی
طریقه دوم(اگر از اطلاعات پرونده خود مطمئن هستید از این طریقه استفاده کنید)
1- شماره تلفن، شماره سیم کارت(این شماره بر روی سیم کارت و پوکه سیم کارت موجود می باشد)
2- نام و نام خانوادگی،شماره شناسنامه یا کد ملی،آدرس ،کد پستی(این اطلاعات باید دقیقا اطلاعات باشد که در روز اول خرید خط اعلام کردید)
3- اسکن کارت ملی
دوستان توجه داشته باشند اگر اطلاعات اشتباه باشد ایرانسل تقاضای شما رو رد خواهد کرد(اگر پلاک قدیم رو زمان ثبت نام گفتید همون پلاک قدیم به ما اعلام کنید)
طریقه سوم
2- ما تقاضا رمز موقت میکنیم بعد از چند ثانیه رمزی برای شما sms میشود با ما تماس بگیرید و رمز را اعلام کنید
3- اسکن کارت ملی
بهترین گزینه طریقه اول و سوم می باشد
ارسال مدارک در همون روز ارسال مدارک به ما به دست ایرانسل خواهد رسید فعال سازی تا یک هفته هم طول میکشه.
دوستانی که تمایل داشتند اعلام کنند تا ایمیل جهت ارسال مدارک و اطلاعات اعلام کنم.
در ضمن کسانیکه کد puk خطشون رو هم گم کردند میتوانند با اعلام اطلاعات پرونده کد puk خود را دریافت کنند.
لطفا از ارسال پستهای اسپم خودداری نمایید.
این تایپیک اینجا زدم به خاطر اینکه 99 درصد در این قسمت سایت فعال هستم.
مدارک لازم:
طریقه اول(سریعتر و مطمئن تر)
2- تماس با 700 و گرفتن رمز عبور برای ورود به پرونده شما
3- ارسال رمز عبور،پلاک، شماره شناسنامه(که در سیستم ثبت شده و اپراتور نیز از شما سوال کرده است)
4- ارسال اسکن کارت ملی
طریقه دوم(اگر از اطلاعات پرونده خود مطمئن هستید از این طریقه استفاده کنید)
2- نام و نام خانوادگی،شماره شناسنامه یا کد ملی،آدرس ،کد پستی(این اطلاعات باید دقیقا اطلاعات باشد که در روز اول خرید خط اعلام کردید)
3- اسکن کارت ملی
دوستان توجه داشته باشند اگر اطلاعات اشتباه باشد ایرانسل تقاضای شما رو رد خواهد کرد(اگر پلاک قدیم رو زمان ثبت نام گفتید همون پلاک قدیم به ما اعلام کنید)
طریقه سوم
2- ما تقاضا رمز موقت میکنیم بعد از چند ثانیه رمزی برای شما sms میشود با ما تماس بگیرید و رمز را اعلام کنید
3- اسکن کارت ملی
بهترین گزینه طریقه اول و سوم می باشد
ارسال مدارک در همون روز ارسال مدارک به ما به دست ایرانسل خواهد رسید فعال سازی تا یک هفته هم طول میکشه.
دوستانی که تمایل داشتند اعلام کنند تا ایمیل جهت ارسال مدارک و اطلاعات اعلام کنم.
در ضمن کسانیکه کد puk خطشون رو هم گم کردند میتوانند با اعلام اطلاعات پرونده کد puk خود را دریافت کنند.
لطفا از ارسال پستهای اسپم خودداری نمایید.
Last edited: