• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فعال کردن اکانت گوگل ادوردز

sarsabz

Registered User
لایک‌ها
2
به نام یکتا
1.آقا این اکانت گوگل ادوردز چه شکلی می شود فعال کرد؟حتما باید کردیت کارت و دبیت کارت به اون اسمی باشه که حساب رو باهاش باز می کنی؟
2.باید از وی پی ان استفاده کرد یا با ای پی ایران هم می شود حساب باز کرد؟
3.با این کارت های قابل شارژ و غیر قابل شارژ مجازی که تو اینترنت مسایت هایی مثل payment.ir می فروشند، می شود حساب رو فعال کرد؟چند دلاز برای فعال کردن می خواد
4.بعد از باز کردن اکانت (مثلا 4 روز بعدش) می شود از کوپن گوگل استفاده کرد یا همان موقع شروع باید کوپن رو معرف کنی؟
5.و سوال آخر اینکه باید مثلا کوپن 50 دلاری را توی 14 روز مصرف کنی یا اینکه می شود یه تبلیغ بزاری بعد مابقیش رو برای یه تبلیغ دیگه مثلا 3 هفته بعد استفاده کن؟
:happy: یه خورده زیاد شد!
شرمنده آخه تا حالا با اکانت گوگل ادوردزکار نکردم

charshakh.com

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
خوب
شم براي ويريفاي كردن يه vcc يا cc يا يه debit كارت مي خواي.
من مي تونم به 19 تومن بهت بدم .
كوپن هم ميشه اول داد آخر هم ميشه داد :D
اگه اكانت وريفاي شده هم بخواي به 25 مي تونم بهت بدم با 35 تا 85 دلار شارژ
اون vcc كه مي خواي بسته به كشور از 5 دلار تا 10 دولار شارژ مي خواد .
خواستي پي ام بده
آي دي تو امضا هست

sarsabz

Registered User
لایک‌ها
2
جواب سوال یکی از دوستان
الف ) یکی اینکه من به شما بگم که چه شکلی کوپن 50 دلاری از گوگل به گیرید،و خودتون کار تبلغات رو بکنید، که اگر بکار باشید روش خوبی!برای اینکار باید این کار ها رو بکنید:
1.یک عدد وی پی ان بخرید
2.برای هر کوپن 50 دلاری باید یک کارت دبیت بخرید(حدود35 هزار تومان) چون هر کوپن فقط برای یک اکانت (اون هم در 14 روز اول بعد از ایجاد اکانت) قابل استفاده هست و هر اکانت گوگل احتیاج به یک کارت اعتباری دارد، (با یک کارت اعتباری در دوتا سایت نمی شود اکانت درست کرد)در ضمن(برای هر اکانت) یک ایمیل هم باید درست کنید
البته فقط حدود 5 دلار از این کارت اعتباری احتمالا کم می شود، و بقیه اش براتون می مونه یعنی حدود 20 دلار
3. بعد از اینکه اکانت درست شد، تبلیغ خودتون رو گوگل برپا کنید.
* برای در یافت کوپن 50 دلاری گوگل کافی به ادرس
http://services.google.com/marketing/links/awo visa uk/
مراجعه کنید، و در اون یک ایمیل غیر تجاری (مثل ایمیل های یاهو و گوگل معرفی کنید) البته باید با وی پی ان و ای پی انگلیس وصل شده باشید
ب) این کار رو به یک آدم بیکار بسپارید!من این آدم بیکار رو سراغ دارم! شما بگید برای طی فرایند فوق برای هر 50 دلار تبلیغ چقدر حاضرید هزینه پرداخت کنید؟
راستی برای سایر کشور های دیگه هم من آدرسشو دارم!

خوب
شم براي ويريفاي كردن يه vcc يا cc يا يه debit كارت مي خواي.
من مي تونم به 19 تومن بهت بدم .
كوپن هم ميشه اول داد آخر هم ميشه داد
اگه اكانت وريفاي شده هم بخواي به 25 مي تونم بهت بدم با 35 تا 85 دلار شارژ
اون vcc كه مي خواي بسته به كشور از 5 دلار تا 10 دولار شارژ مي خواد .
یه خورده گرون می گی ولی با هم کنار می ایم!;)
البته اگر کسی تبلیغشو داد به من!!!

Farshadbara

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام چه شکلی میتونم اکانت گوگل ادوردز را از شما سفارش بدم

فرستاده شده از SM-J500Fِ من با Tapatalk

amitistech

Registered User
لایک‌ها
36
به نام یکتا
1.آقا این اکانت گوگل ادوردز چه شکلی می شود فعال کرد؟حتما باید کردیت کارت و دبیت کارت به اون اسمی باشه که حساب رو باهاش باز می کنی؟
2.باید از وی پی ان استفاده کرد یا با ای پی ایران هم می شود حساب باز کرد؟
3.با این کارت های قابل شارژ و غیر قابل شارژ مجازی که تو اینترنت مسایت هایی مثل payment.ir می فروشند، می شود حساب رو فعال کرد؟چند دلاز برای فعال کردن می خواد
4.بعد از باز کردن اکانت (مثلا 4 روز بعدش) می شود از کوپن گوگل استفاده کرد یا همان موقع شروع باید کوپن رو معرف کنی؟
5.و سوال آخر اینکه باید مثلا کوپن 50 دلاری را توی 14 روز مصرف کنی یا اینکه می شود یه تبلیغ بزاری بعد مابقیش رو برای یه تبلیغ دیگه مثلا 3 هفته بعد استفاده کن؟
:happy: یه خورده زیاد شد!
شرمنده آخه تا حالا با اکانت گوگل ادوردزکار نکردم
برای راهنمایی های بیشتر با شماره 09125367489 تماس بگیرین

بالا