• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فعال کردن gps باعث کم کردن حزینه میشه ؟

saeed_pa3x

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
275
سلام دوستان و عزیزان
شاید سوالم یکم ابتدایی باشه ولی خب انسانه دیگه قرار نیستش همه چیزو بدونه
من میخواستم بدونم اگر گزینه gps رو فعال کنم آیا از شارژ پولی بنده کم میشه ؟
فرق بین gprs و gps چیه ؟

دوستان اگر میتونن راهنمایی کنن . ممنون و متشکر

.:kamran:.

Registered User
لایک‌ها
95
هر چی دوست داری بپرس
ارتباط gps از طریق ماهواره ها هست و هیچ هزینه ای ندارد . در gps از طریق ماهواره موقعیت شما را بر روی کره زمین با ضریب خطای بسیار کم تعیین میکند ، مثلا اگر من در نقطه ای باشم و یک متر جابجا بشوم در gps تغییر ایجاد میشود هر چند ناچیز هست . نرم افزارهایی هست که برای موبایل در این زمینه ارائه میشود که اکثرا رایگان بوده و میتونید فایل نقشه ها را به صورت آفلاین دانلود کنی . مهمترین کاربردش هم در مسیریابی هست که در صورتی که نرم افزارش را داشته باشی و تعیین مقصد کنی شما را در رسیدن به مقصد راهنمایی میکنه .
gprs همان اینترنت گوشی هست ، در صورتی که از اینترنت سیم کارت خودتون استفاده کنید از gprs اش استفاده میکنی

saeed_pa3x

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
275
پس با خیال راحت گزینه gps گوشیمو فعال کنم ؟ از اینترنت سیمکارت استفاده نمیکنم چون بیشتر خونه هستم وایرلس و adsl هستش مشکلی نیست . بازم دستت درد نکنه و ممنون که جواب سوالمو دادی داداش

vahidrotab

Registered User
لایک‌ها
316
پس با خیال راحت گزینه gps گوشیمو فعال کنم ؟ از اینترنت سیمکارت استفاده نمیکنم چون بیشتر خونه هستم وایرلس و adsl هستش مشکلی نیست . بازم دستت درد نکنه و ممنون که جواب سوالمو دادی داداش
1. gps و gprs علیرغم شباهت اسمی، اصلا به هم ربطی ندارن.
2. کلا gps به سیم کارت شما کاری نداره. فقط از طریق سخت افزار گوشیت کار میکنه. کارش هم موقعیت یابی هست. عزیز دلم gps به اینترنت ربطی نداره که از adsl استفاده کنی یا نه.
3. gprs به سیمکارت شما ربط داره و برای کار کردن از اعتبارت مصرف میکنه. کارش هم اتصال به اینترنته.
4. فدات که این سوال رو پرسیدی. چون سوال خیلیا هست

بالا