خیلی اعصاب خورد کنی شده....وقتی با این مودمهای همراه با خط ایرانسل به اینترنت وصل میشی در عرض 2 3 دقیقه 500 تومن میخوره....
وقتی میخوای اینترنت ماهانشو فعال کنی پیغام میاد که برای موجودی خط فلان کدو بزنید...در صورتی که خط من شارژ هم داره..
مگه کد های فعال سازیش این نیست ؟ پس چرا نمیشه ؟ اگه فعال شه همون موقع شارژو کم میکنه ؟ من هرچی میزنم نمیشه...میخوام با مودم همراه edge ها وصل شم.
وقتی میخوای اینترنت ماهانشو فعال کنی پیغام میاد که برای موجودی خط فلان کدو بزنید...در صورتی که خط من شارژ هم داره..
مگه کد های فعال سازیش این نیست ؟ پس چرا نمیشه ؟ اگه فعال شه همون موقع شارژو کم میکنه ؟ من هرچی میزنم نمیشه...میخوام با مودم همراه edge ها وصل شم.
به گزارش آژانس خبری صنعت ارتباطات (سینا) از روابط عمومی ایرانسل، در طرح بستههای افزایشی GPRS نامحدود، مشترکین میتوانند با خرید یک بسته افزایشی ۹هزار و ۹۹۹ ریالی به مدت ۲۴ ساعت، با خرید بسته ۴۹هزار و ۹۹۹ ریالی ۷ شبانهروز، با خرید بسته ۹۹هزار و ۹۹۹ ریالی یک ماه و با خرید بسته ۲۹ هزار و ۹۹۹ ریالی یک ماه در بازه زمانی ساعت ۱۱ شب تا ۶ صبح و تمامی ساعات روزهای پنجشنبه و جمعه از خدمات GPRS ایرانسل به صورت نامحدود استفاده کنند.
تمامی مشترکین سیمکارتهای دائمی و اعتباری ایرانسل به آسانی و در هر زمانی که مایل باشند میتوانند یا شمارهگیری کدهای دستوری (USSD) مربوطه، طرح پیشرفته بسته افزایشی خدمات GPRS نامحدود را برای خط خود فعال کرده و از مزایای آن بهرهمند شوند.
براساس این گزارش، برای فعالسازی بسته GPRS نامحدود ۲۴ ساعته لازم است مشترکین سیمکارتهای اعتباری ایرانسل کد دستوری #۱*۲*۷*۳*۱۴۰* و مشترکین سیم کارتهای دائمی کد دستوری #۱*۱*۷*۳*۱۳۰* را از خط ایرانسل خود شمارهگیری کنند.
بسته GPRS نامحدود ۷ روزه نیز با شمارهگیری کد #۲*۲*۷*۳*۱۴۰* توسط مشترکین سیمکارتهای اعتباری و کد #۲*۱*۷*۳*۱۳۰* توسط مشترکین سیمکارتهای دائمی قابل فعالسازی است.
بسته GPRS نامحدود یک ماهه نیز از طریق شمارهگیری کد #۳*۲*۷*۳*۱۴۰* توسط دارندگان سیم کارت اعتباری و کد #۳*۱*۷*۳*۱۳۰* توسط مشترکین سیمکارتهای دائمی ایرانسل فعال میشود.
بسته GPRS نامحدود یک ماهه در بازه زمانی ۱۱ شب تا ۶ صبح و تمامی ساعات روزهای پنجشنبه و جمعه نیز از طریق شمارهگیری کد دستوری #۴*۲*۷*۳*۱۴۰* توسط مشترکین سیمکارتهای اعتباری و کد #۴*۱*۷*۳*۱۳۰* توسط مشترکین سیمکارتهای دائمی ایرانسل قابل فعالسازی است.