• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فــروش تبــلت ViewSonic ViewPad 10S - Wi-Fi + 3G سـیــم کارت خــور + GPS + 3G

Mohsenx2

Registered User
لایک‌ها
139
درود
یک عدد تبلت ViewSonic ViewPad 10S - Wi-Fi + 3G با گارانتی که از سایت دیجی کالا خریداری شده به بالاترین قیمت بفروش میرسد .
به جرات میتونم تا الان اگر 15 بار بیشتر روشن شده باشه !
واقعا" تمیز هست اگر از نزدیک ببینید با آک موئی نمیزنه ! ( بدون یک خط و خش ، کاملا سالم و نـــو )

علت فروش هم این هست که برای دانشگاه م تبــــــ بکارم نمیاد و میخوام اینو بفروشم و یه لب تاپ بگیرم .
از قابلیت های ویـــژه و کاربردی این تبــــــ :

10" اینــچ
سیم کارت خور
3 جی (3G)
بلوتــوث
وای فـــای
پردازنده و رم بالا جهت اجرای بازی های جدید و ....

که با وضع کنونی بازار و قیمت $ و هجوم تبلت های بی کیفیت چینی به بازار واقعا" این نگینی هست برای خودش :D

jwu61dlw8xb4iave6s1.jpg

r1p7o2hkmgqhtar5lml.jpg

:: مشخصات دقیق : ( نقل قول از دی جی کالــا )

اگر بخواهیم خیلی خلاصه تبلت اندرویدی ViewPad 10S کمپانی ViewSonic را تعریف کنیم، باید گفت: "سریع، با امکانات بسیار و قیمتی مناسب." شاید عدم وجود مارکت اصلی اندروید در این تبلت، برای اکثر افراد یک نقطه ضعف بزرگ قلمداد شود، ولی در ایران به دلیل اینکه دسترسی به اندروید مارکت مقدور نیست، خیلی مشکل بزرگی محسوب نمی‌شود. به علاوه کیفیت ساخت خوب، امکانات بسیار بالا، وجود USB Host و پورت HDMI با سایز نرمال و از همه مهمتر، وجود پردازنده دو هسته‌ای قدرتمند، این تبلت را به یکی از بهترین تبلت‌های موجود در بازه قیمتی خود تبدیل کرده است. خواننده نقد و بررسی کامل این محصول باشید.
مشخصات کلی :
مشخصات کلی:- وزن 730 گرم
پردازنده:Nvidia Tegra 250 SMP Dual-Core ARM Cortex A9 1GHz
دیسک درایو:دیسک درایو حافظه ای SSD
صفحه نمایش: صفحه نمایش لمسی LCD Capacitive - اندازه 10 اینچ
امکانات: قابلیت نصب سیم کارت - WiFi - GPRS - بلوتوث - کارت خوان - دوربین - USB - HDMI
سایر مشخصات:Google Android V2.2 Froyo - کارکرد باتری 7.5 ساعت

نام ها ديگر : ViewSonic ViewPad 10S, ViewSonic ViewPad 10S - Wi-Fi 3G, ViewSonic ViewPad 10S Wi-Fi 3G

:: نقد و بررسی ViewSonic ViewPad 10S - Wi-Fi + 3G

قبل از هر چیز در نظر داشته باشید که ViewPad 10S یک تبلت ارزان قیمت و در سطح متوسط بوده و مقایسه کردن آن با تبلت‌های قدرتمند بازار مانند iPad و یا خانواده Galaxy Tab و تبلت‌های ASUS، کار درستی نیست.

از لحاظ طراحی، ViewPad 10S خیلی توجه شما را به خود جلب نخواهد کرد. ظاهر تبلت بسیار ساده و بدنه آن تمام پلاستیکی است (البته پلاستیک استفاده شده در ساخت این تبلت از کیفیت بسیار خوبی برخوردار است) وزن آن نیز 750 گرم است که متاسفانه آن را در رده تبلت‌های سبک وزن قرار نمی‌دهد.
در قسمت جلویی تبلت یک صفحه نمایش 10.1 اینچی واید با رزلوشن 1024x600 قرار دارد که خوشبختانه از سیستم لمسی خازنی (حرارتی) استفاده می‌کند و همین موضوع ViewPad 10S را از بیشتر رقبای هم رده خود بهتر کرده است به دلیل اینکه اکثر تبلت‌ها در این قیمت از صفحات نمایش مقاومتی استفاده می‌کنند. هیچگونه کلید سخت افزاری بر روی این تبلت وجود ندارد. کلیدهای اصلی Home، Menu و Back بصورت نرم افزاری بر روی یک نوار در بالای صفحه نشان داده می‌شوند. البته برای برنامه هایی که تمام صفحه را می‌پوشانند، یک کلید سخت افزاری Back در بالا-سمت راست تبلت، کنار کلید پاور، قرار دارد.

از مشخصات دیگر این تبلت می‌توان به بلوتوث نسخه 2.1، خروجی HDMI، دوربین مکالمه تصویری 1.3 مگاپیکسلی، اشاره کرد. خروجی HDMI با سایز نرمال به شما این امکان را می‌دهد که ویدئوهای Full HD خود را بر تلویزیون مشاهده کنید. از طرفی پورت USB آن به شما اجازه می‌دهد که فلش‌های USB، ماوس و کیبرد را به تبلت خود وصل کنید.

سخت افزارهای داخلی این تبلت است که آن را از رقبای خود مجزا می‌کند. چیپ NVIDIA Tegra 250 دارای پردازنده دو هسته‌ای یک گیگاهرتزی ARM Cortex A9 و پردازنده گرافیکی GeForce ULP است که به کمک 512 مگابایت حافظه DDR2 دستگاه، ترکیب بسیار قدرتمندی را تشکیل میدهند. این قدرت زیاد به شما اجازه می‌دهد که نه تنها به راحتی به مرورگری اینترنت پرداخته و به موسیقی گوش دهید، بلکه بازی‌های با گرافیک بالا را نیز به راحتی اجرا کنید.

صفحه نمایش از تاچ بسیار خوبی برخوردار است. تاچ بسیار حساس بوده و با توجه به قدرت بسیار بالای دستگاه، گشت و گذار در بین صفحات اینترنت و حرکت دادن منوها و صفحه‌ها بسیار روان بوده و کارکردن با این تبلت بسیار لذت بخش است.
برای تست کردن بیشتر قدرت این دستگاه از چندبازی معروف و با گرافیک بالا مانند Raging Thunder استفاده کردیم و ViewPad 10S توانست تمام بازی‌های تست شده را بدون هیچگونه کاهش سرعت و به روانی اجرا کند. به علاوه در تست نرم افزار Quadrant، این تبلت توانست امتیازی بیش از 2300 کسب کند که در مقایسه با تبلت‌های هم رده خود (که اکثرا دارای پردازنده تک هسته‌ای هستند)، امتیاز بسیار بالاییست.

مشخصات این مدل در سایت اصلی این تبلت

»»» اگر قصد تبلت با چنین امکاناتی رو دارین و قصد هزینه کردن برای تبلتهای بی کیفیت چینی رو ندارین من بشما این مدل رو پیشنهاد میکنم !

خب من خودم این مدل رو
525 از دیجی کالــا گرفتم .
قیمت پایه :
430 تومان
فاکتور و ضمانت نمامش هم موجود هست که میتونید از شاتهایی که تهیه کردم نظاره گر باشین .
بهمراهش یک عدد کیف کشی جهت نگهداری و حملش هم تقدیم میشه + سه عدد DVD مجموعه بهترین های اندروید
جهت ملاحظه نمودن عکس های بیشتر لطفا فایل ضمیمه رو بارگذاری نمائید .:rolleyes:

...

فایل های ضمیمه

• view sonic 10s.zip
    1.4 MB · نمایش ها: 67
Last edited:

cadusir

Registered User
لایک‌ها
89
سلام
1. چند گیگه؟
2. آخرین ورژن آندروئیدی که براش اومده چیه؟ (تو سایتش زده 2.2؟)
3. قیمتی که برای فروش درنظر گرفتید چقدره؟
ممنون

Mohsenx2

Registered User
لایک‌ها
139

شرمنده دوست عزیز
تعویض نداریم .
به پولش جهت خرید لب تاپ نیاز دارم . وگرنه اصلا قابل شما رو نداره !

سلام
1. چند گیگه؟
2. آخرین ورژن آندروئیدی که براش اومده چیه؟ (تو سایتش زده 2.2؟)
3. قیمتی که برای فروش درنظر گرفتید چقدره؟
ممنون

درود بر شما
1 - 8 گیگ
2 - کارخونه ای 2.2 هست ولی من کاستوم روش زدم بخوبی هم سازگاره ( الان شده 3.2 هانی کامپ )
3 - پی ام خصوصی شد !

قیمت فروش ؟ قیمت پایه ؟؟

نوش 580 هست

درود
پی ام خصوصیتون رو چک بکنید .

sh,m

Registered User
لایک‌ها
103
سلام لطفا قیمت رو برام پخ کنید

ali200

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فکر کنم گارانتی تموم شده درسته ؟
اگر تخفیف داره و قیمت خوب بدی خودم می خرمش

samad@

Registered User
لایک‌ها
133
سلام
دوست عزیز اشاره نکردی که تایپ فارسی سایتهای فارسی sms فارسی ساپورت میکنه و قیمت نهای را هم برا من بفرستین
لطفا به عنوان کسی که این تبلت رااستفاده کردین نظر شخصی خودتان را بفرماید من تبلت فقط برای اینترنت میخوام این میتونه نیاز منو براورده کنه

Mohsenx2

Registered User
لایک‌ها
139
سلام لطفا قیمت رو برام پخ کنید

پخ شد !

فکر کنم گارانتی تموم شده درسته ؟
اگر تخفیف داره و قیمت خوب بدی خودم می خرمش

خیر هنوز یکماهی ازش موتده .
قیمت هم پخ شد .

سلام
دوست عزیز اشاره نکردی که تایپ فارسی سایتهای فارسی sms فارسی ساپورت میکنه و قیمت نهای را هم برا من بفرستین
لطفا به عنوان کسی که این تبلت رااستفاده کردین نظر شخصی خودتان را بفرماید من تبلت فقط برای اینترنت میخوام این میتونه نیاز منو براورده کنه

از نظر تایپ که یه کیبورد فارسی روش نصب میکنید حله .
بله برای استفاده از اینترنت با توجه به اینکه وای فای داره و 3G هم هست نیازتون رو برطرف خواهد کرد .
قیمت برای شما هم پخ شد !

DesertRose

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
377
فروشنده محترم

لطفا قیمت پایه جنس رو طبق قوانین در پست اول لحاظ بفرمایید

ممنون

GemGuy

Registered User
لایک‌ها
4
سلام کجا ساکنید؟قیمت آخر؟ پ خ کنید

Mohsenx2

Registered User
لایک‌ها
139

wahid_2003vj

Registered User
لایک‌ها
13
سلام همشهری،

اخرین قیمت رو پخ کن بی زحمت...

GemGuy

Registered User
لایک‌ها
4
خریداری شد توسط بنده :)

GemGuy

Registered User
لایک‌ها
4
فروشنده محترم ختم تاپیک را اعلام نمایید.

بالا