• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فـــروش فـــوری ضبط پایونییر مــدل DVH-865AVBT

C O O L

Registered User
لایک‌ها
2
فروخته شد
ضبط نامبرده برای یکی از دوستان خوب بنده هست که دو روز پیش برای سمندش گرفته . فقط از جعبه باز شده و تست شده و نظرشون اینه که میخوان یه ایندش بگیرن و مانیتورش براشون کوچیک هست .
مشخصات ضبط رو در لینک زیر براتون گذاشتم ولی امکانات برجسته ایی مثل :
- گارانتی رسمی و اصلی پایونییران برای مدت یکسال که میدونید این شرکت الکی جنسی رو گارانتی نمیکنه مگر اینکه با کیفیت باشه.
- خروجی های کامل صدا و ساب داره و همینطور تنظیمات حرفه ایی مربوط به صدا و جداگانه برای ساب داره. خروجیهای پر قدرت 4 ولت رو هم داره.و همینطور تنظیمات مربوط به تصویر کاملی هم داره.
- مانیتور یا کیفیت 3.5 اینچی با LED BACKLIGHT که کیفیت تصاویر رو چند برابر میکنه. و همینطور چند خروجی جدا برای مانیتورهای اضافی داره. ورودی جدای تصویر و همینطور دنده عقب. ورودی های صدا و AUX و ....
- فلش خور و با قابلیت پخش انواع فرمتهای تصویری و صوتی چه از روی فلش و یا DVD و CD.
- دارای بلوتوث و هماهنگی با تمام گوشیها و میکرفون اختصاصی با کیفیت که میتونید هر جای ماشین نصبش کنید. و همینطور آهنگهای گوشیتون رو هم بصورت استریو از ضبط میتونه پخش کنه.
- سازگاری کامل با انــدروید و اپل . بطوری که الان نرم افزارهای مخصوصش که برای اندروید هست هم اومده بیرون و شما میتونید با استفاده از گوشی اندرویدیتون به طور کامل ضبط رو کنترل کنید(چه با کابل و چه با بلوتوث).
- و دیگه بهتره که خودتون یه سر به سایت زیر هم بزنید و یه مروری داشته باشید....

در مورد قیمت هم خدمتتون عارض هستم که دوستم خودش 560 گرفته و به بالاترین پیشنهاد هم میفروشه. به اولین پیشنهاد معقول هم جواب مثبت میدند چون یه ایندش دیدند و پسندیدند و میخوان که این فروش بره و اون یکی رو بخرن. پیشنهاد در پیغام خصوصی هم میتونید بدید. و همینطور پیشنهاد تعویض با ایندش پایونییر هم پذیرفته میشه.

به هر گونه کارشناسی قیمت و بهم زدن تاپیک هم شدیداً برخورد میشه و فقط مصرف کننده های عزیز در این تاپیک شرکت کنند.
پیشاپیش از همه شما تشکر میکنم.

60656895414765245673.jpg

Last edited:

msa_6292

Registered User
لایک‌ها
4
دوست من قیمت نهایی رو برام بفرست.

habib0000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
سلام عزیز قیمت اخر بگو با تشکر;)

hossgol

Registered User
لایک‌ها
8
سلام دوست عزیز
من یه ایندش پایونییر دارم، اگه بخواین تعویض می کنم.

C O O L

Registered User
لایک‌ها
2
با سپاس

بالا