• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

* فــــروشگاه تــــاپ پـــــرفیوم - فروش انواع عطر و ادکلن اورجــینال و اصلی با بــهترین قیمت *

Twilight70

Registered User
لایک‌ها
24
با سلام و عرض ادب خدمت تمامی کاربران و دوستان محترم انجمن PersianTools

فروشگاه Top Perfume با تنوعی بی نظیر از انواع ادکلن و عطرهای مردانه و زنانه ی اورجینال و اصلی پلمپ با ضمانت اصالت کالا و بهترین قیمت ها ، از امروز در خدمت شماست.

picture13134059828590.jpg

- کیفیت و اصالت محصولاتی که تقدیم شما خواهد شد بطور کامل ضمانت و پشتیبانی تیم مارو دارا هستند و مسلما ماهم تمام تلاشمون رو میکنیم تا رضایت و توجه شما دوستان عزیز و محترم رو جلب کنیم که مسلما سرمایه ی اصلی هر فروشنده ای همین جلب اعتماد و خریداران بی نظیر اون هست.

- تنوع مدلها و برندها همینطور که میدونید فوق العاده بالا هست.بنابراین هر مدل از هر برندی و در هر حجمی که مد نظرتون بود و دنبالش بودید و قیمت داشتید و در لیست موجود نبود رو حتما استعلام بگیرید چون 99 درصد موجود هست.با تمام وجود سعی بر این هست که محصولات با بهترین قیمت ممکن و در سریعترین زمان تقدیم شما عزیزان شود.

- در شهر تهران ارسال با پیک انجام خواهد شد.همینطور تحویل حضوری نیز پس از ثبت سفارش و صرفا جهت تحویل گرفتن محصول در دفتر ما قابل انجام هست (چون محصولات پس از ثبت و قطعیت سفارش از انبار اصلی به دفتر ما منتقل میشوند خرید حضوری در حال حاضر مقدور نیست)
برای شهرستانی های عزیز هم ارسال با پست و تیپاکس در دستور کار هست.

- نحوه ی خرید بصورت ابتدا واریز مبلغ و ثبت سفارش و سپس ارسال میباشد.

- همچنین محصولات High Copy + - ریو کالکشن ، عطر و ادکلنهای جیبی از برندهای مختلف نظیر اسمارت،اکو و ... نیز موجود و قابل سفارش هستند.

- توجه داشته باشید تیم تاپ پرفیوم در زمینه ی فروش اسانس ها و ... فعالیتی ندارد.

- تنها مرجع رسمی خرید از ما در حال حاضر تنها و تنها همین تاپیک در انجمن PT هست و ما در اینستاگرام و ... فعالیتی نداریم !

- به دلیل نوسانات قیمت و موجودی محصولات ، درخواست های خودتون رو روزانه در همین تاپیک و از طریق پیام خصوصی استعلام بگیرید.

- جهت هرگونه سوال،مشاوره،انتقاد،پیشنهاد و استعلام قیمت و دریافت شماره تماس در انجمن پیغام بگذارید.در اسرع وقت پاسخ دریافت خواهید نمود.

نمونه قیمت های فعلی محصولات اورجینال پرطرفدار
cga1_1.jpg

Guerlain L’instant Pour Homme Eau Extreme 75ml
190000 T

fbo_11.jpg

DSQUARED² Potion Royal Black 100ml
173000 T
udn5_111.jpg

Thierry Mugler Alien Eau De Parfum 90ml
196000 T
g6b6_1111.jpg

Valentino Uomo Eau De Toilette 100ml
212000 T

4jed_1.jpg

c4ol_2.jpg

xc2k_3.jpg

pxfv_4.jpg

r0ml_5.jpg

kt6c_6.jpg

tuvb_7.jpg

quea_8.jpg

45lx_9.jpg

rioi_10.jpg

xt5rbdonh1ze9a1lzyph.jpg

dg5vc8py8m5i61d66080.jpg

irvdznl3vehz3aprxriq.jpg

ctb9tsw1cr91mc383q0e.jpg

88pyxmc51ncyoyl9je25.jpg

&
.
.
.

ارادتمند ...;)
h8f_fragrance_fine_men.jpg

Last edited:

Twilight70

Registered User
لایک‌ها
24
عکس با نام کاربری :

7h8520x81hx2fz1khcjk.jpg

wstt_photo_2015-09-13_16-22-50.jpg

4b83_photo_2015-09-13_16-23-03.jpg

Last edited:

ericsson

Registered User
لایک‌ها
52
درود
دوست عزیز من دنبال ادکلن هایی هستم که تو تاپیک http://forum.persiantools.com/threads/خریدار-ادکلن-به-تعداد-بالا.727857/ هستم ....
حالا شما که استاد این کار هستین به نظرتون این ادکلن هارو کار کنم یا اینکه high copy البته 100 میل ؟؟؟( از نظر موندگاری و کیفیت ) و در اخر شما کدوم مدل رو دارین و قیمت کلی چند میدین ؟؟
ممنون
یا حق

Twilight70

Registered User
لایک‌ها
24
درود
دوست عزیز من دنبال ادکلن هایی هستم که تو تاپیک http://forum.persiantools.com/threads/خریدار-ادکلن-به-تعداد-بالا.727857/ هستم ....
حالا شما که استاد این کار هستین به نظرتون این ادکلن هارو کار کنم یا اینکه high copy البته 100 میل ؟؟؟( از نظر موندگاری و کیفیت ) و در اخر شما کدوم مدل رو دارین و قیمت کلی چند میدین ؟؟
ممنون
یا حق
سلام و عرض ادب دوست عزیز ...♥
ممنون از لطف و درج نظر و سوالتون در این تاپیک ♥ دوست عزیز بنده دقیقا منظورتون از (کار کردن) رو متاسفانه متوجه نشدم اما بد نیست توضیحاتی رو خدمت شما و دوستان عزیز دیگر عرض کنم : نمونه های طرح اصلی و به اصطلاح High Copy در بازار کشور ما در چندین مدل و با کیفیت های مختلف در دسترس هستند.این نمونه ها در قیمت تفاوتی جزیی اما در کیفیت بسیار متمایز هستند.معمولا هم از نظر ظاهر،شیشه و پکیجینگ به درستی قابل تشخیص نیستندو تنها در مدت زمان استفاده و با گذشت زمان و استفاده ازشون به این تفاوت کیفیتی در رایحه(بسته به میزان پرفیوم)،پخش بو و ماندگاری پی خواهید برد.از این جهت شاید دوستانی باشند که اصلا خاطره ی خوبی از استفاده از این دست موارد نداشته باشند و دوستانی هم باشند که اونها رو توصیه کنند.اما بطور کلی با توجه به وضعیت اقتصادی کشور و مردمان عزیزمون و البته قیمتهای نسبتا بالای محصولات اصلی این دست محصولات High Copy رواج و رونق زیادی پیدا کرده اند و میتونن در صورت داشتن کیفیت بالا تجربه و خریدی لذت بخش برای دوست داران عطر و ادکلن باشند.در مقایسه با محصولات اصلی بسته به نوع کیفی محصولات کپی که غالبا پخش بوی کمتری دارند نزدیکی رایحه به نمونه اصلی و ماندگاری نسبی فاکتورهای اصلی هستند.

بنده تاپیک شما رو دیدم و همه ی نمونه ها هم بصورت اصلی و اورجینال و هم High Copy در بالاترین کیفیت ممکن موجود هستند(برخی نمونه ها مثل جگوار به طور کلی نمونه ی کپی با کیفیتی ندارند).در ابتدا شما بفرمایید نمونه های اصلی مد نظرتون هست و یا های کپی تا بنده قیمت ها رو خدمتتون ارسال کنم.
در ضمن حتما لطف بفرمایید لیستی از موارد مورد نظرتون رو به صورت نوشتاری (نام برند و مدل مورد نظر) برای بنده ارسال بفرمایید چون امکان مغایرت،سوتفاهم و اشتباه در برداشت از عکس ها همیشه هست.
در خدمتتون هستم ...
ارادتمند ♥

ericsson

Registered User
لایک‌ها
52
سلام و عرض ادب دوست عزیز ...♥
ممنون از لطف و درج نظر و سوالتون در این تاپیک ♥ دوست عزیز بنده دقیقا منظورتون از (کار کردن) رو متاسفانه متوجه نشدم اما بد نیست توضیحاتی رو خدمت شما و دوستان عزیز دیگر عرض کنم : نمونه های طرح اصلی و به اصطلاح High Copy در بازار کشور ما در چندین مدل و با کیفیت های مختلف در دسترس هستند.این نمونه ها در قیمت تفاوتی جزیی اما در کیفیت بسیار متمایز هستند.معمولا هم از نظر ظاهر،شیشه و پکیجینگ به درستی قابل تشخیص نیستندو تنها در مدت زمان استفاده و با گذشت زمان و استفاده ازشون به این تفاوت کیفیتی در رایحه(بسته به میزان پرفیوم)،پخش بو و ماندگاری پی خواهید برد.از این جهت شاید دوستانی باشند که اصلا خاطره ی خوبی از استفاده از این دست موارد نداشته باشند و دوستانی هم باشند که اونها رو توصیه کنند.اما بطور کلی با توجه به وضعیت اقتصادی کشور و مردمان عزیزمون و البته قیمتهای نسبتا بالای محصولات اصلی این دست محصولات High Copy رواج و رونق زیادی پیدا کرده اند و میتونن در صورت داشتن کیفیت بالا تجربه و خریدی لذت بخش برای دوست داران عطر و ادکلن باشند.در مقایسه با محصولات اصلی بسته به نوع کیفی محصولات کپی که غالبا پخش بوی کمتری دارند نزدیکی رایحه به نمونه اصلی و ماندگاری نسبی فاکتورهای اصلی هستند.

بنده تاپیک شما رو دیدم و همه ی نمونه ها هم بصورت اصلی و اورجینال و هم High Copy در بالاترین کیفیت ممکن موجود هستند(برخی نمونه ها مثل جگوار به طور کلی نمونه ی کپی با کیفیتی ندارند).در ابتدا شما بفرمایید نمونه های اصلی مد نظرتون هست و یا های کپی تا بنده قیمت ها رو خدمتتون ارسال کنم.
در ضمن حتما لطف بفرمایید لیستی از موارد مورد نظرتون رو به صورت نوشتاری (نام برند و مدل مورد نظر) برای بنده ارسال بفرمایید چون امکان مغایرت،سوتفاهم و اشتباه در برداشت از عکس ها همیشه هست.
در خدمتتون هستم ...
ارادتمند ♥
درود
دوست عزیز ممنون که جوابمو کامل دادی...
حقیقتش میخوام یه کار کوچیکی تو شهر خودم با سرمایه کم شروع کنم ... چون شهر من زیاد افراد پول واسه ادکلن های اصلی نمیدن میخوام ادکلن های high copy کار کنم که هم کیفیتش خوبه و هم نصب به اصل قیمتش مناسبه خوب طبعا مشتری هم زودتر قبول میکنه این ادکلن هارو..
حالا من دیدم که تو تاپیک ها انواع مختلفی از ادکلن های فیک نام بردن مثلا : high copy درجه یک و دو و ادکلن های تقلبی که ماندگاری بوشون کمه و ....
حالا شما که صاحب نظر تو این حرفه هستین ممنون میشم منو راهنمایی کنید و ادکلن هایی که پرفروش و مشتری پسند هستن ( تو بورسن ) معرفی کنین و همچنین قیمت ....
حقیقتش کلی میخوام ... به قیمت کلی
یا حق

Twilight70

Registered User
لایک‌ها
24
درود
دوست عزیز ممنون که جوابمو کامل دادی...
حقیقتش میخوام یه کار کوچیکی تو شهر خودم با سرمایه کم شروع کنم ... چون شهر من زیاد افراد پول واسه ادکلن های اصلی نمیدن میخوام ادکلن های high copy کار کنم که هم کیفیتش خوبه و هم نصب به اصل قیمتش مناسبه خوب طبعا مشتری هم زودتر قبول میکنه این ادکلن هارو..
حالا من دیدم که تو تاپیک ها انواع مختلفی از ادکلن های فیک نام بردن مثلا : high copy درجه یک و دو و ادکلن های تقلبی که ماندگاری بوشون کمه و ....
حالا شما که صاحب نظر تو این حرفه هستین ممنون میشم منو راهنمایی کنید و ادکلن هایی که پرفروش و مشتری پسند هستن ( تو بورسن ) معرفی کنین و همچنین قیمت ....
حقیقتش کلی میخوام ... به قیمت کلی
یا حق
پ.خ شد بزرگوار ...♥

imi75

Registered User
لایک‌ها
197
از برند تام فورد چی دارید؟؟؟
قیمت هاشونم بگید

Anaykh

Registered User
لایک‌ها
5
سلام
قیمت tuscan leather 50 mil و 100mil می خواستم
کپی؛ های کپی؛ استوک؛ کلسیون شخصی و غیره نمیخوام؛ فقط فقط 100% اورجینال و اصلی میخوام، اگر امکانش هست که قیمت بده.
پیشاپیش سپاسگزارم.

Twilight70

Registered User
لایک‌ها
24
سلام
قیمت tuscan leather 50 mil و 100mil می خواستم
کپی؛ های کپی؛ استوک؛ کلسیون شخصی و غیره نمیخوام؛ فقط فقط 100% اورجینال و اصلی میخوام، اگر امکانش هست که قیمت بده.
پیشاپیش سپاسگزارم.
سلام ...♥
دوست عزیز هر دو نمونه ی اورجینال و اصیل 50 و 100 میل توسکان لدر از برند تام فورد موجود هستند.
قیمتها خدمتتون پ.خ شد.
با تشکر

Twilight70

Registered User
لایک‌ها
24
نمونه قیمت های فعلی محصولات اورجینال پرطرفدار (آذر 94)
cga1_1.jpg

190000 T

fbo_11.jpg

173000 T
udn5_111.jpg

196000 T
g6b6_1111.jpg

212000 T

helye

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
نمونه قیمت های فعلی محصولات اورجینال پرطرفدار (آذر 94)
cga1_1.jpg

190000 T

fbo_11.jpg

173000 T
udn5_111.jpg

196000 T
g6b6_1111.jpg

212000 T