سلام به همگی،
این دستگاه حدود "1 سال و نیم" کارکرده و خدا رو شکر از لحاظ ظاهری و باطنی تمیز و سالم است.
دلم نمیومد بفروشمش ولی این اواخر کارم سنگین شده و باید کانفیگ بالاتر داشته باشم...
مشخصات:
لازم به ذکر است که این لپتاپ دارای 2 گرافیک است، یکی برای پردازش های سبک(intel 3000) و دیگری برای پردازش های سنگین (GEFORCE GT540M)
در حالتی که پردازنده 15 تا 20٪ درگیر هست و حافظه (رم) حدود 75٪ اشغال است و روشنایی صفحه 50٪ هست، حدود 2 ساعت باتری نگه میداره.
اینجوری گفتم چون تو حالت باتری استفاده دیگه ای نداشتم که بدونم چقدر نگه میداره...
بخاطر بی کیفیت بودن عکس ها عذرخواهی میکنم،
قیمت آخـــــــر: 1,500,000 تومن
معاوضه هم نداریم!
ممنون از توجه شما
این دستگاه حدود "1 سال و نیم" کارکرده و خدا رو شکر از لحاظ ظاهری و باطنی تمیز و سالم است.
دلم نمیومد بفروشمش ولی این اواخر کارم سنگین شده و باید کانفیگ بالاتر داشته باشم...
مشخصات:
مدل: | N53SV |
پردازنده: | (Core i3 2310M (Sandy Bridge |
رم: | 4GB DDR3 - BUS: 1333 |
گرافیک: | NVIDIA GT 540M 1GB |
اندازه صفحه نمایش: | "15.6 |
دقت صفحه نمایش: | 1366x768 |
هارد دیسک: | (500GB (5400 RPM |
سیستم عامل: | Windows 7 *Original* 64Bit |
امکانات جانبی: | USB3, HDMI |
مدت کارکرد: | حدود 18 ماه |
لازم به ذکر است که این لپتاپ دارای 2 گرافیک است، یکی برای پردازش های سبک(intel 3000) و دیگری برای پردازش های سنگین (GEFORCE GT540M)
در حالتی که پردازنده 15 تا 20٪ درگیر هست و حافظه (رم) حدود 75٪ اشغال است و روشنایی صفحه 50٪ هست، حدود 2 ساعت باتری نگه میداره.
اینجوری گفتم چون تو حالت باتری استفاده دیگه ای نداشتم که بدونم چقدر نگه میداره...
بخاطر بی کیفیت بودن عکس ها عذرخواهی میکنم،
قیمت آخـــــــر: 1,500,000 تومن
معاوضه هم نداریم!
ممنون از توجه شما
Last edited: