سلام . یکی از فامیلها همین 1070ee رو داشت و خودم حدود 2 سال پیش اون موقع که توی دیجی کالا قیمتشو زده بود 1250 تا 1300 - از بازار رضا ی تهران واسش 980 تومن خریدم آک و با گارانتی (یادش بخیر اون زمان میشد با زیر 1 میلیون i5 و لپ تاپ به روز و شیک خرید فقط خدا کنه سال بعد همین موقع نگیم یادش بخیر میشد با 2.5 میلیون لپ تاپ خرید ).
حدود 1 ماه پیش این فامیل ما میره بازار رضا که این لپ تاپشو بفروشه (لپ تاپ بسیار تمیز و سالم بود و حتی تا حالا بازی روش نریخته بود و بیشتر خاموش روی کمد افتاده بوده) و با مغازه دار روی قیمت 1500 به توافق میرسن . در همین حین یه نفر از در میاد تو و تا لپ تاپ رو که روی میز بوده میبینه عاشق قیافه و مخصوصا رنگش میشه و میگه وای این لپ تاپه چقدر خوشکله و ... قیمتش چنده و فامیل ما بهش میگه من اینو معامله کردم و فروختم و یارو مغازه داره هم میگه 2200. اونم میگه باشه برای من .حالا شما خر شانسی رو داشته باشید که چقدر یه نفر میتونه شانس توپی داشته باشه که توی همچین لحظه ایی یه خریدار دیگه پیدا بشه .
خلاصه به قیمت 2200 فروخته میشه ولی از اونجا که هنوز مغازه دار پول نداده بود به فامیل ما . 2150 فامیل ما اینو میفروشه و 50 تومن هم سهم مغازه دار میشه .1500 =>2150
عجب داستانی شد آ.
حالا شما هم اگه مثل این فامیل ما خوش شانس باشی میتونی با قیمت بالا اینو رد کنی ولی اگر نه فکر نمیکنم کسی با قیمتی که شما گذاشتی ازت بخره.
اینم آآآآآآآآآپپپپپپپپ واسه شما.