• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فــــــایل منیــــــجر ها

Apadana001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فــــــایل منیــــــجر ها​
تاپیک های زیادی در مورد فایل منیجر ها زده شده بود
برای سری 60 فایل منیجر واقعا لازمه چه سیمبین 7 و 8 چه 9 و....

برای پلت فرم 7 و 8 فایل منیجر های متعددی معرفی ساخته شده مثل Fexplore , Explore , SeleQ, System Explore و....

از نظر من بهترین فایل منیجر Fexplore هستش چون قابیلت های بسیار خوبی به علاوه اینکه محیط کاربری بسیار راحت و خوبی داره
[]
FEscr(003).jpg

وقتی در صفحه اصلی این فایل منیجر باشیم مستقیما می تونیم به Inbox سیستم مسیج دسترسی داشت برای کپی یا کات کردن
فایل های دریافتی از طریق بلوتوث یا اینفرارد مثل اکثر فایل منیجر های دیگه در این رنج برای این پلت فرم
البته دکمه های کاربری کار کردن با این فایل منیجر رو راحت تر کردن مثل: 0 برای مارک کردن یا 1 برای کپی یا 4 برای کات کردن یا 7 برای چسباندن و
مربع برای نشان دادن جزِئیات و ستاره برای بازگشت که صفحه اول و ....
برای همه گوشی ها برای استفاده حرفه ای سیمبین دار ها یک فایل منجر به جز FileMan خود گوشی ضروری به نظر می رسه همین طور این که می تونه
فایل های سیستمی و هیدن رو برای ما نشون بده پس از این طریق هم می شه مثلا کرک های App رو Replace کرد
یا این که می شه فایلی رو هیدن کرد تا در گالری نشون داده نشه حالا چه فیلم چه عکس چه موزیک

من این جا کمی در مورد Fexplore بحث می کنم چون اکثر فایل منیجر ها محیطی شبیه به این نرم افزار دارن
با نصب این فایل منیجر علاوه بر کاربری خودش می شه از نصب برنامه هایی همچون:
Best.Screen.Snap و یا Smart Guard وبا نرم افزار روشن نگه داشتن نور ال سی دی در گوشی فاکتور گرفت و دیگه نصب نکرد

این فایل منیجر همانند دیگر فایل منیجر ها قابلیت ری استارت (Re Start) گوشی و همچنین آماده کردن برای Upgrade و دسترسی سریع به
مدیرت بلوتوث و کمپرس مموری رو به کاریر می ده

اگه یادتون باشه نرم افزاری به نام Best.Screen.Snap که می تونست از صفحه گوشی عکس برداری کنه
اما با نصب این فایل منیجر دیگه لازم به نصبش نیست چون در منوی اصلی فایل منیجر با رفتن
به مسیر زیر این قابلیت توسط Fexplore داده می شه:
Options>Tools>Turn ScreenShot ON
همچنین در همین منو گزینه هایی مثل روشن گذاشتم ال سی دی مدیریت بلوتوث و نصب نرم افزار و... هم داده شده است.
برنامه معروف Smart Guard که برای مخفی کردن فایل ها در گالری اکثرا به کار می ره که کار این نرم فزار همون هیدن کردن هستش
که ما می تونیم با فایل منیجر همین کار رو انجام بدیم که از مسیر زیر می ریم البته قبلش باید به محل فایل مورد نظر بریم:
Options>File>Set Attributes سپس گزینه Hidden رو On میکنیم. برای خروج از حالت هیدن همین مسیر رو رفته و Off می کنیم.

اما برای فرستادن فایل های SIS , Jar از طریق بلوتوث باید اونا رو Rename کرد چون Fexplore این فرمت های سیستمی رو نمی فرسته
بعد از رینیم کردن مثلا به SIA , Jaa می کنیم و سپس می شه این فایل ها رو هم فرستاد.

اینجا یه چند تا نکته رو بگم که از نسخه 1.16 این فایل منیجر استفاده نکنید چون نمی تونه فایل هایی که اسم طولانی دارن رو نمیاره
همچنین نسخه 1.15 فارسی این نرم افزار که برای گوشی هایی که قابلیت خواندن فونت فارسی رو دارن کاربرد دارد
پس پیشنهاد می کنم نسخه 1.15 معمولی رو بریزید و از لینک زیر دریافت کنید:
http://manfredo.persiangig.com/Mobile/FExplorer_1.15.sis

اما خوبه اینجا من یک فایل منیجر دیگه رو به نام Explore معرفی کنم که شبیه به Fexplore هستش معرفی کنم که Explore می تونه بدون
نیاز به Rename کردن فایل های SIS , Jar رو برای گوشی های دیگه از طریق بلوتوث بفرسته
با این فایل منیجر میشه مشکل نصب نرم افزار برای گوشی های جاوا رو حل کرد چون گوشی های جاوا فایل منیجری که بتونه پسوند رو رینیم کنه ندارند.
یه توضیحی هم بدم اینکه وقتی با این فایل منیجر کار می کیند اگه دکمه 4 رو بزنید به Inbox می ره.
برای دانلود این فایل منیجر به لینک زیر برید:
http://manfredo.persiangig.com/Mobile/Xplore.sis
[]
Explore.jpg
[]

از دوستانی که در مورد فایل منجرهای سیمبین 9 و ویرایش سوم اطلاعاتی دارن خواهش دارم بیان و بهترینشو معرفی کنن. با تشکر

Wrriten by Apadana

بالا