xx1051xx
Registered User
- نوشتهها
- 1,423
- لایکها
- 18
سلام خدمت دوستای گلم.
امیدوارم حال همتون خوب باشه ...
همین طور که از عنوان تاپیک معلومه میخوام گوشی 1202 بفروشم...
2 تا قابم همراش هست یکی طوسی یکی دیگه هم ابیه ...راستی تا اینو یادم نرفته بگم تا مشکلی پیش نیاد .قاب اصلی گوشی چون در پشتش گم شده بود و رنگشم با قابی که خریدم فرق داشت
برا همین الان روش همون قابی ک خریدم هست .در کل از قاب اصلی فقط قسمت جلو و کی پدش هست و در پشت نداره ...اینو گفتیم خدایی نکرده مدیون کسی نشیم ...
گوشی تمیزه و اصلا مشکلی نداره در کل سالمه سالمه فقط در پشتش یکم بد جا میره .همین ...
تمام لوازمش هم هست ...شارژر و کارتون و دفترچه و ...
قیمت هم با توجه به اینکه الان نوش 55 هست 29 تومن میذارم ...هزینه پست هم با من ... (لطفا زیر پایه قیمت ندین چون اصلا راه نداره ...
بابل و قائمشهر ...حضوری:26 تومن
اینم لینک فروش : 1202نوکیا
بازم اگه سوالی بود من در خدمتم ...
امیدوارم حال همتون خوب باشه ...
همین طور که از عنوان تاپیک معلومه میخوام گوشی 1202 بفروشم...
2 تا قابم همراش هست یکی طوسی یکی دیگه هم ابیه ...راستی تا اینو یادم نرفته بگم تا مشکلی پیش نیاد .قاب اصلی گوشی چون در پشتش گم شده بود و رنگشم با قابی که خریدم فرق داشت
برا همین الان روش همون قابی ک خریدم هست .در کل از قاب اصلی فقط قسمت جلو و کی پدش هست و در پشت نداره ...اینو گفتیم خدایی نکرده مدیون کسی نشیم ...
گوشی تمیزه و اصلا مشکلی نداره در کل سالمه سالمه فقط در پشتش یکم بد جا میره .همین ...
تمام لوازمش هم هست ...شارژر و کارتون و دفترچه و ...
قیمت هم با توجه به اینکه الان نوش 55 هست 29 تومن میذارم ...هزینه پست هم با من ... (لطفا زیر پایه قیمت ندین چون اصلا راه نداره ...
بابل و قائمشهر ...حضوری:26 تومن
اینم لینک فروش : 1202نوکیا
بازم اگه سوالی بود من در خدمتم ...
فایل های ضمیمه
Last edited: