• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فـــــــــــروش ::::N73:::: مـوزيــــــكـــال اصــــــل فنــــلانـــــد در حد آکـــــــــــــــــــ

xx1051xx

Registered User
لایک‌ها
18
بـــــــابــــــل شـهـر بــهــــار نــارنــــجـــ
سلام خدمت دوستای گلم.
امیدوارم حال همتون خوب باشه ...
همین طور که از عنوان تاپیک معلومه میخوام گوشی N73 بفروشم...
گوشی بسیار بسیار تمیزه و اصلا خط و خش نداره فقط یکی 2 تا زدگی خیلی خیلی کوچیک داره که اصلا مشخص نیست ...در کل در حد آکه ...
باطریش فوق العادس بنظر من< شارژ شو فول کنی راحت 3 روز جواب میده ...اینو امتحان کردم خودم...البته با کارکرد متوسط...
گوشی اصل فنلانده و موزیکال هست ...قابشم اصل خودشه که اینقد تمیزو اک مونده ...حتی ازون چیزی که تو عکسها هم میبینین هم تمیزتره ...
رم 2 گیگ داره ...
کارتون .هنزفری. کابل وشارژرو سی دی و دفترچه هم هست در کل با تمام وسایل کامل...یه قاب هم داره ...
دلیل فروش : خرید گوشی ان 8 ...اگر کسی هم داره تعویض میکنم و مابه تفاوت رو تقدیمتون میکنم ...
بیشتر قصدم فروشه ...اینم بگم گوشی هیچ گونه مشکل سخت افزاری و نرم افزاری نداره...حتی یه مشکل کوچیک...
...................................................................................................................................................
عکس:
13460948941.jpg13460949471.jpg
اگرم عکسهای بیشتری لازم بود بگین بذارم...
...................................................................................................................................................
قیمت :
من خودم از همین فروم از یکی هز همین دوستان خریدم ...برام 120 افتاده ...تاپیکشم هست خواستینن بگین بذارم ...
پس قیمت پایه 120 هست .البته با توجه به اینکه نوش الان 310 تومان هست ....لطفا زیر این قیمت .قیمت ندین که اصلا راه نداره ...
اینم بگم به هیچ وجه عجله ای برای فروشش ندارم فوقش اینه که نفروشم...
هزینه پست هم 50/50...
حضوری تو بابل و قائمشهر و بقیه جاها هم با پست ...
اسپم ازاده ...فقط تورو خدا تاپیک رو خراب نکنین ...:exclamati
بازم اگه امری بود در خدمتم...:)
موفق باشین ...

Last edited:

signul

Registered User
لایک‌ها
938
واقعا می گم عزیز گوشی فوق العاده تمیزی هست

حیف نیست می فروشیش آخه

یه زمانی این گوشی سالار بودا عجب دنیایی شده ها

ItsMeRSeDe

Registered User
لایک‌ها
60
سلام بر تو ای دست عزیز :D
قیمت آخر رو واسه ما پ.خ کن
دم شما داغ ...

xx1051xx

Registered User
لایک‌ها
18
واقعا می گم عزیز گوشی فوق العاده تمیزی هست

حیف نیست می فروشیش آخه

یه زمانی این گوشی سالار بودا عجب دنیایی شده ها

نظر لطفته عزیز...
اره دلم نماد بفروشم ولی خوب دیگه بکارمم نمیاد ...
الانم برای طالباش سالاره ...

سلام دادا گوشیت واقعا تمیزه ولی قیمتت بالاست من یکی داشتم 90 فروختم خوب بفروشی

ممنون بابت نظرت...
قیمتشو با توجه به تمیزی و اک بودنش چیزی نیست ...کسی که طالبشه هر چقدرم باشه میده ...
خودم تو این فروم یه ان 82 اگهی کرده بودم میخواستم اقا گوشی تمیز در حد این گوشیه پانداد که نداد حتی با این که قیمت ان 82 تو بازار بین 150تا 170 تومنه من گفتم بین 200 تا 230 حاضرم هزینه کنم فقط بخاطر اینکه طالبش بودم...
بازم ممنون رفیق

ممنون عزیز...ولی...!!!

من شاید بخوام ، تا فردا شب خبر میدم

باشه عزیز...
یا علی

سلام بر تو ای دست عزیز :D
قیمت آخر رو واسه ما پ.خ کن
دم شما داغ ...

پ.خ شد رفیق شفیق...

rezaa2

Registered User
لایک‌ها
3
دوست عزیز یه n8 به رنگ نارنجی دارم که لایف تایمش 1.5 ساعته و شارژر سه شاخه و از دبی آوردن که حدود یه هفته کار کرده ویه ذره خش هم نداره به همراه یه کیف ویه برچسب اصل rg..در کل گوشی آکه .اگه خواستی تعویض میکنم.قیمت هم 580.

xx1051xx

Registered User
لایک‌ها
18
دوست عزیز یه n8 به رنگ نارنجی دارم که لایف تایمش 1.5 ساعته و شارژر سه شاخه و از دبی آوردن که حدود یه هفته کار کرده ویه ذره خش هم نداره به همراه یه کیف ویه برچسب اصل rg..در کل گوشی آکه .اگه خواستی تعویض میکنم.قیمت هم 580.

ممنون .شاید گوشی شما ارزشش بیشتر ازین باشه ولی من توان خریدشو ندارم ...من نهایت تا 430-50 میتونم هزینه کنم...
موفق باشی عزیز

mohammad-mt

Registered User
لایک‌ها
49
داداش قیمت اخرتو برامنم پ خ کن

بالا