همه چیش تکمیلهسلام دوست عزیز، سی دی سالمه؟
کل سیستم تمیز و سالم هست؟
چرا قربونت برم چه فیلمی؟داداش فيلممون كرديا!!
چرا قربونت برم چه فیلمی؟
من که اصفهانمعکس واضحتر از تمام طبقات و بلندگوها و پشت دستگاه میزارین ؟
اعتماد سازی به چه صورته ؟
شما کجا تشریف دارین ؟
داداش زیاد جوش نزن. سیستم های صوتی جدید سونی چیزی نیستن جز قوطی های پلاستیکی! صداشون کاملا تعطیله. البته از نظر کیفیت و دقت صدا میگم. باز این سیستم های قدیمی انصافا هم قشنگ تر هستن هم با اینکه صداشون خیلی های فیدلیتی نیست ولی برای استفاده در اتاق خواب یا آشپزخونه خیلی خوبه. جدیداش فقط یه جعبه پلاستیکی بی کفیته و هزار تا رقص نور و ... داره.آخه بايد حداقل عنوان تاپيكت يكم به خود تاپيك هم ربط داشته باشه!!
بنظر خودت اين شيك ترين سيستم صوتي سوني تو دنيا هست؟!!!!!!!!!!!!!!!
اونم سوني كه اينقدر تنوع مدل تو محصولاتش داره !
اگرم منظورت تو سيستم هاي وينتيج سوني هست پس lbt950 كه .....!!!
در ضمن تمام ارزش اين مدل ضبط ها به كلاسيك بودن و تميزي و دست نخوردگي دستگاه هست كه اونم شما برداشتي usb خورش كردي!!!
حالا فهميدي چرا مخاطب رو فيلم كردي با تاپيكت؟!
عزیز شما اول همینایی رو که میگی قوطی پلاستیک یا تعطیل و این که به باندای کلاسیک نمیرسن رو چک بکش بخر ببر تو خونت محیط اتاقتو از نظر اکوستیک اماده کن ضبط اشغال سونی رو روشن کن اونوقت ببین صدا یعنی چی.در ضمن کلاسیک داریم تا کلاسیک اینایی که تو یه جعبه با شکل و شمایل یکسان و برندای مختلف مثل سونی و کنوود و پایونیر و سونیکو غیره تو دست وبال مردم دست به دست میشه رو نمیشه گفت باند کلاسیک.باندای کلاسیک الان تو همین بازارای غیر رسمی هست که قیمتشون پول یه 206 هست.بنده هم رفتم تو نمایندگی صدای باندایی که میفرمایید رو گوش کردم ولی انصافا نمیشه تو فضای بزرگ و خالی یه نمایشگاه بزرگ توقع داشته باشی صدایی که میشنوی خوش ایند باشه یا کیفیت فوق العاده ای داشته باشه.در مورد مجموعه ای که ایشون گذاشتن به نظرم اگر بتونن عکسای با کیفیتی بزارن اونوقت میشه در موردشون قضاوت کرد.قیمت خوبه. لطفا کد مدلش رو بزار.
داداش زیاد جوش نزن. سیستم های صوتی جدید سونی چیزی نیستن جز قوطی های پلاستیکی! صداشون کاملا تعطیله. البته از نظر کیفیت و دقت صدا میگم. باز این سیستم های قدیمی انصافا هم قشنگ تر هستن هم با اینکه صداشون خیلی های فیدلیتی نیست ولی برای استفاده در اتاق خواب یا آشپزخونه خیلی خوبه. جدیداش فقط یه جعبه پلاستیکی بی کفیته و هزار تا رقص نور و ... داره.
اگه این قوطی پلاستیکی ها بهترین سیستم های صوتی دنیا هستن، پس Wilson Audio, Avantgarde, Kharma و ... چی هستن؟!
عزیز شما اول همینایی رو که میگی قوطی پلاستیک یا تعطیل و این که به باندای کلاسیک نمیرسن رو چک بکش بخر ببر تو خونت محیط اتاقتو از نظر اکوستیک اماده کن ضبط اشغال سونی رو روشن کن اونوقت ببین صدا یعنی چی.در ضمن کلاسیک داریم تا کلاسیک اینایی که تو یه جعبه با شکل و شمایل یکسان و برندای مختلف مثل سونی و کنوود و پایونیر و سونیکو غیره تو دست وبال مردم دست به دست میشه رو نمیشه گفت باند کلاسیک.باندای کلاسیک الان تو همین بازارای غیر رسمی هست که قیمتشون پول یه 206 هست.بنده هم رفتم تو نمایندگی صدای باندایی که میفرمایید رو گوش کردم ولی انصافا نمیشه تو فضای بزرگ و خالی یه نمایشگاه بزرگ توقع داشته باشی صدایی که میشنوی خوش ایند باشه یا کیفیت فوق العاده ای داشته باشه.در مورد مجموعه ای که ایشون گذاشتن به نظرم اگر بتونن عکسای با کیفیتی بزارن اونوقت میشه در موردشون قضاوت کرد.
بله سالمه قیمت هم اخرشهسلام قیمت آخرت چنده داداش ؟همه چیزش سالمه تضمین میکنی؟
اون طبقش موجوده فقط داخل عکس نیستنگفتی اونیکی طبقش موجوده یا کجاست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟