• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فقط درایوی که داس توش نصبه رو میشناسه

tbooti

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یه سیستم قدیمی دارم که بیشتر واسه برنامه نویسی استفاده میشه. تا دیروز مثه ساعت کار میکرد.تا اینکه ویندوزش بهم ریخت. بعد از fdisk که دوباره داس رو نصب کردم ... فقط درایوی که داس توش نصبه رو میشناسه.یعنی فقط درایو c ...!!

البته وقتی با دیسکت startup بالا میاد تمام هاردو میشناسه....کسی میدونه چکار باید کنم..؟

راستی یادم رفت بگم که ظرفیت هر درایو کمتر از 2 گیگ. راستش حجم کل هارد 2 گیگ!

tbooti

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خداییش اولین باره توی این فروم سوالم بی جواب مونده....!!!!!

mynobar

Registered User
لایک‌ها
2
شاید بعد از fdisk کردن ، یادت رفته که درایوهای بعدی رو فرمت کنی .

JanatanHosein

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از tbooti :
یه سیستم قدیمی دارم که بیشتر واسه برنامه نویسی استفاده میشه. تا دیروز مثه ساعت کار میکرد.تا اینکه ویندوزش بهم ریخت. بعد از fdisk که دوباره داس رو نصب کردم ... فقط درایوی که داس توش نصبه رو میشناسه.یعنی فقط درایو c ...!!

البته وقتی با دیسکت startup بالا میاد تمام هاردو میشناسه....کسی میدونه چکار باید کنم..؟

راستی یادم رفت بگم که ظرفیت هر درایو کمتر از 2 گیگ. راستش حجم کل هارد 2 گیگ!

================
سلام - حتما ميدوني كه براي استفاده از داس بايد با سيستم fat16 پارتيشن بندي كني يعني با fdisk ي كه توي يك ديسك بوت داس وجود داره ، كه طبعا درايو بيشتر از 2 گيگ نميشه ساخت و هارد بيشتر از 8 گيگ رو هم نميشه پارتيشن بندي كرد ، اگه هاردت 8 يا كوچكتره همه ي درايواشو با داس پارتيشن بندي كن و يادت نره كه تو fdisk بعد از ساختن primery حتما extended و logic ها رو بسازي - توضيح اينكه بعد از primery بقيه فضا رو كلا بده به extended و بعد از extended بايد درايوهاي logic را بسازي كه حداكثر 2 گيگ ميشه .
و نكته بعد اينكه اگه هاردت بيشتر از 8 گيگ هست بهترين حالت اينه كه فقط primery را از نوع fat16 بسازي و داس و ويندوز رو توش نصب كني و بقيه رو با fdisk ويندوز بسازي ، البته فقط به خاطر اينكه بتوني از كل هاردت استفاده كني اما تو داس فقط همون يه درايو رو ميبيني .
و حالت ديگه اينكه اگه هاردت بيشتر از 8 بود و خواستي فقط داس كاركني و همه درايوها رو هم داشته باشي بايد فقط با fdisk داس پارتيشن بندي كني كه تا 8 گيگ پارتيشن بندي ميشه و بايد از بقيه هاردت بگذري و البته اين رو هم بگم كه هاردهاي بزرگتر از 8 گيگ اما قديمي كه از نوع quantom باشه رو با برنامه اي به نام DM ميشه طوري پارتيشن بندي كرد كه تمام هارد با fat16 پارتيشن بندي بشه و قابل استفاده باشه ( درايوها حداكثر 2 گيگ ميشن مثلا يه هارد 20 رو ميشه 10 تا درايو 2 گيگ كرد كه همشونم تو داس قابل استفاده هستند).

به هر حال هرچي ميدونستم گفتم اميدوارم توضيح واضحات نداده باشم و به دردت بخوره - قربون داداش ;)

بالا