• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فقط <Speaking>

من

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
167
آقا کسی مجموعه ای که فقط speaking رو تقویت کنه به صورت حرفه ای سراغ داره به ما هم معرفی کنه ؟ همین الان درس 58 نصرت رو تموم کردم ( دو سوم تقریبا ) اما مثل اینکه هنوز هم هیچی نشدم ... :D

Yasaman1111

Registered User
لایک‌ها
46
براي مكالمه كتاب Talk Your Head Off رو بخون اگه خواستي. كلي ايده براي صحبت كردن بهت مي‌ده.
ولي بهترين روش براي تقويت مكالمه اينه كه يكي رو پيدا كني چه دوست و چه از طريق اينترنت و باهاش قرار بزاري كه فقط انگليسي صحبت كني.

paymanparsa

کاربر فعال موسیقی و آشپزی
کاربر فعال
لایک‌ها
237
درود
دوست عزیز همونطوری که دوست عزیزمون به درستی راهنمایی کردن ، برای بهتر صحبت کردن لازمه که شما رابطه اینتراکتیو با کسی که بهتره سطح معلومات زبانش دست کم در حد شما و یا بهتر از شما باشه برقرار کنید و بتونید به شکل هدف دار و با کمک کتابهای آموزشی موجود نظیر همین که یاسمن 1111 معرفی کردن به اون سطح مورد نظرتون نزدیک تر شین ، استفاده صرف از کتاب یا متون آموزشی نمی تونه به تنهایی موفقیت شما رو تضمین کنه ، موفق باشید.

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
بابا اراده . دمت گرم . خوب پيش رفتي . ولي تو آخر سرم هيچي نميشي .

من يه راهي بود خودم كشف كردم بردم ثبت اختراعات ثبت كردم .... يه دفتر مي خري ، برنامه نارسيس هم نصب مي كني . هر لغتي كه دوست داري و به ذهنت مياد و فكر مي كني لازمت ميشه و ...... رو توي اون دفتر به انگليسي و فارسي مي نويسي بعد اونا رو ميخوني . خيلي خيلي تاثير داره . من اين كار رو كردم خيلي پيشرفت كردم . گوشام به انگليسي كره ولي مكالمه ام باان كار خيلي خوب شد .

mehrijooyande

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به دوستداران یادگیری انگلیسی:rolleyes:

من خیلی وقته که دنبال یه کلاس مکالمه خوب میگردم. سی دی های نصرت و کتاب سلف استادی و زیر نویس فیلمها جواب نداد. حالا یه کلاس مجهز تو تهران پیدا کردم که ماهی فقط حدود 30000 تومانه برای هر نفره. اگر تعدادمون از 5 نفر بیشتر بشه قیمتش کمتر هم میشه. این کلاس فقط مختص فیلم، موسیقی و مکالمه ست. تعریفشم زیاد شنیدم. هر کی پایه ست لطفا اعلام کنه.

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720
اگر خودتون می خواهید کار کنید، برای تقویت مکالمه با لهجه و اصطلاحات امریکایی مجموعه streamline پیشنهاد می شه. ولی مکالمه تا زمانی که عملا در محیط زبان مربوطه قرار نگرفته باشید، یه جورایی می لنگه. اما نگرانش نباشید، اگر تا حدودی کار کرده باشید، در محیط که قرار بگیرید زود دستتون می آد.

mehrijooyande

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
درست میگید. الان خودم دیگه نمیتونم تنها کار کنم. میخوام یه معلم داشته باشم کمکم کنه. فقط نیاز به چند همکلاسی دارم.

من

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
167
اتفاقا بدترین روش روش معلمه . مخصوصا لحجه ها شون مخلوطی از ایرانی و بریتانیایی و آمریگایی هست !

الفی

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
این آموزش های انگلیسی در سفر چطورن برای یادگیری ؟

سعید ال

Registered User
لایک‌ها
63
این آموزش های انگلیسی در سفر چطورن برای یادگیری ؟

یادش بخیر...قبل از اینکه اصلا زبانو بصورت جدی پیگیری کنم این کتابو میخوندم...پیش زمینه کلی خوبی بهم داد و بعد ها تو کلاس زبان ناخوداگاه برام

همه مطالب اشنا بود...ولی واسه اینه که روون شی تو زبان اصلا کافی نیست

الفی

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
اگر خودتون می خواهید کار کنید، برای تقویت مکالمه با لهجه و اصطلاحات امریکایی مجموعه streamline پیشنهاد می شه. ولی مکالمه تا زمانی که عملا در محیط زبان مربوطه قرار نگرفته باشید، یه جورایی می لنگه. اما نگرانش نباشید، اگر تا حدودی کار کرده باشید، در محیط که قرار بگیرید زود دستتون می آد.

استریم لاین فقط کتاب اولش از سه کتاب خوبه بقیش میزنه توی خاکی ! :party:

هیولا

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
کسی دیگه نظری نداره ؟

mohammadali777

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
همونطور که دوستان هم اشاره کردند یکی از بهترین روش ها اینه که تو جلسه های بحث آزاد شرکت کنی، بعضی از موسسات به صورت رایگان ارائه می دن، می تونی کتاب های کاربرد اصطلاحات انگلیسی در زندگی روزمره رو هم بگیری و بخونی که کمک زیادی بهت می کنه.

بالا