• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فكر كردم اينجا جاي يك قسمت كه در مورد Router و Config اون صحبت بشه خاليه

mehdi25

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام دوستان
اگه كسي در مورد Router و Config اون اطلاعاتي داره در صورت تمايل براي ديگران و ازجمله بنده حقير بنويسه كه ما بيسواد از دنيا نريم .

mehdi25

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام دوستان
از قرار معلوم كسي در اين مورد نظري نداره

خوب ! من تا جايي كه مي دونم براتون توضيح ميدم البته اگه جايي مشكل دارم رو به من بگين تا بهتر بدنم .
با اجازه اساتيد گرامي

:rolleyes:
از روتر شرو مي كنيم :
همه ميدونن كه روتر يه وسيله ايه كه مسيرهاي اينترنت رو به راهتي در دسترس ما قرار ميده . (( مسيرياب ))
از روتر در شبكه هاي WAN جهت مسيريابي استفاده مي شود. همچنين براي اتصال شبكه LAN به شبكه جهاني از روتر استفاده مي شود. روترها در مقايسه با هابها و سوئيچها، از هوشمندي بيشتري برخوردارند. روترها از شيوه آدرس دهي كاملتري جهت تشخيص اين مسئله كه كدام مسيرياب يا ايستگاه كاري، مي بايست بسته بعدي را دريافت كند برخوردار مي باشند. روترها از طريق نقشه مسير شبكه، تحت عنوان "جدول مسيريابي" ارسال بسته ها به مقصد را تضمين مي كنند.
در صورت قطع ارتباط بين دو مسيرياب، مسيرياب ارسال كننده، مسير ديگري را جهت ادامه ارسال اطلاعات در نظر مي گيرد.
درضمن روترها مي توانند بين شبكه هايي كه به زبانهاي مختلفي صحبت مي كنند يعني داراي پروتكلهاي مختلفي مي باشند ارتباط برقرار كنند.
روترها به سبب برخورداري ار هوشمندي بالا، قادرند با اجتناب از ايجاد ترافيك در برخي بخشهاي شبكه، باعث تامين امنيت بيشتر شوند.
امروزه روترهاي مختلفي از سوي مديران و كارفرمايان و مجريان طرحها مورد استفاده قرار مي گيرد. در كشور ما بدليل عدم وجود Backbone هاي قوي معمولا از روترها براي Gateway دو شبكه مختلف استفاده مي گردد.

برای آنکه شما بتوانید روتر را برنامه ریزی کنید باید به Command-Line Interface یا به اختصار CLI روتر دسترسی حاصل نمایید. یعنی وارد محیط خط فرمان آن شوید.
برای دسترسی به این محیط ۳ روش وجود دارد:
1- Consol
2- Telnet
3- AUX
در روش اول باید پورت کنسول روتر به پورت COM کامپیوتر شما متصل باشد که در اینصورت می‌توانید توسط نرم‌افزار Hyper Terminal که جزء برنامه‌های خود ویندوز است به آن متصل شوید.
در روش دوم شما باید از طریق شبکه داخلی یا اینترنت به روتر دسترسی داشته باشید. سپس از طریق فرمان telnet می‌توانید به آن متصل شوید.
روش سوم از طریق خط تلفن این امر میسر می‌شود.

mehraban

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
از شما بخاطر شروع كردن اين بحث خيلي تشكر ميكنم و وهقعا نياز بود
من توي شهرستان هستم و در اينجا هيچ شركتي درباره اين موضوع آموزش ندارد بنابراين از شما خيلي ممنون مي شوم اگه من را راهنمايي كنيد
سئوال: لطفا روش 1 (كنسول) را از پس از زمان زمان وصل شدن آن به پورت كام كامپيوتر تا لحظه وارد شدن به روتر يعني اعمال اولين فرمان بصورت توضيح كامل بفرماييد لطفا به بيان hyperterminal اكتفا نكن متشكرم

بالا