babek
Guest
- نوشتهها
- 179
- لایکها
- 0
با سلام خدمت دوستان عزیز
اگه اجازه بدید در چند جمله ایجاد جلوه حرکت نور روی اجسام رو با استفاده از masking
شرح بدم. این کار یکی از جلوه های بسیار ساده اما زیبای فلشه که من خودم بالشخصه
خیلی ازش خوشم میاد. حتما شما هم در خیلی جاها اونو دیدین.
برای شروع اول تصویر دلخواه تونو در stage باز کنین. تصاویری برای اینکار مناسبترن که
لبه های شارپ براق و Glossy داشته باشن.
حالا یه لایه جدید روی اون درست کنین و با براش سفید و قطر متناسب شروع به رنگ کردن
برخی لبه های براق اون بکنین که بنظرتون منطقی میاد موقع حرکت نور برق بزنن.
بعد یه لایه جدید فوقانی دیگه درست کنید و در اون یه مستطیل سفید رسم کنین و در صورت لزوم
اونو بمقدار لازم بچرخونین. و بعد اونو با رایت کلیلک کردن به یک mask برای لایه زیرین تبدیل کنین.
حالا با ساختن یه motion tween برای این لایه mask اونو در سرتاسر لایه ای که با براش رسم
کرده بودین در مسیر حرکت نور حرکت بدین.
نتیجه رو در این صفحه مشاهده بفرمایید.
فایل fla
بدیهی ست که استفاده از هر چیزی در "جای درست" قبل از همه باعث زیباتر بنظر رسیدن همون چیز میشه.
موفق باشید...
اگه اجازه بدید در چند جمله ایجاد جلوه حرکت نور روی اجسام رو با استفاده از masking
شرح بدم. این کار یکی از جلوه های بسیار ساده اما زیبای فلشه که من خودم بالشخصه
خیلی ازش خوشم میاد. حتما شما هم در خیلی جاها اونو دیدین.
برای شروع اول تصویر دلخواه تونو در stage باز کنین. تصاویری برای اینکار مناسبترن که
لبه های شارپ براق و Glossy داشته باشن.
حالا یه لایه جدید روی اون درست کنین و با براش سفید و قطر متناسب شروع به رنگ کردن
برخی لبه های براق اون بکنین که بنظرتون منطقی میاد موقع حرکت نور برق بزنن.

بعد یه لایه جدید فوقانی دیگه درست کنید و در اون یه مستطیل سفید رسم کنین و در صورت لزوم
اونو بمقدار لازم بچرخونین. و بعد اونو با رایت کلیلک کردن به یک mask برای لایه زیرین تبدیل کنین.

حالا با ساختن یه motion tween برای این لایه mask اونو در سرتاسر لایه ای که با براش رسم
کرده بودین در مسیر حرکت نور حرکت بدین.

نتیجه رو در این صفحه مشاهده بفرمایید.
فایل fla
بدیهی ست که استفاده از هر چیزی در "جای درست" قبل از همه باعث زیباتر بنظر رسیدن همون چیز میشه.
موفق باشید...