• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فن n552

darkday

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان میتونید بگید لپتاپ 552 ایسوس هوا رو از کجا میکشه تو؟ عکس پشتش هم فرستادم ببینید.

فایل های ضمیمه

• lum0_top39.jpg
    lum0_top39.jpg
    154.9 KB · نمایش ها: 6

mohamad elx

Registered User
لایک‌ها
2,808
مطمئنید؟ چون من برچسب محافظ کیبورد گذاشتم قاعدتا باید داغ کنه
مطمئن نیستم چون باید از نزدیک بررسی کرد تو عکس نمیشه منم تا حالا این مدلو از نزدیک ندیدم ولی حتما دقت کنید اگر از زیر کیبورد باشه برچسب رو فورا در بیارید .این CPU ها نسل 4 به بعد هستن تو کارای معمولی خیلی کم گرم میشن حتی من یه لنوو نسل 4 سری یو داشتم تا 1 هفته فن سی پی یو نداشت تو این مدت هم کارای معمول میکردم دما از 50 بالاتر نمیرفت .

darkday

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مطمئن نیستم چون باید از نزدیک بررسی کرد تو عکس نمیشه منم تا حالا این مدلو از نزدیک ندیدم ولی حتما دقت کنید اگر از زیر کیبورد باشه برچسب رو فورا در بیارید .این CPU ها نسل 4 به بعد هستن تو کارای معمولی خیلی کم گرم میشن حتی من یه لنوو نسل 4 سری یو داشتم تا 1 هفته فن سی پی یو نداشت تو این مدت هم کارای معمول میکردم دما از 50 بالاتر نمیرفت .
همین الآن بی محافظ و با محافظ چک کردم هیچ تفاوتی توی دما حتی توی بارگذازی سنگین و طولانی نداره.عجیبه واقعا. بالاخره باید از یه جایی بکشه هوا رو دیگه...

بالا