• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فورررررری نیازمند (نفر یا تیم) انجام سئو برای یک سایت - برنامه نویس مجرب پرتال

4min

Registered User
لایک‌ها
3
با سلام
از دوستان عزیزی که در زمینه فعلیت های انجام سئو بر روی یک سایت مهارت و تجربه لازم و کافی دارند دعوت می‌شود:
رزومه ، نمونه کارهای و میزان حق الزحمه پیشنهادی خود را هرچه سریعتر ارسال کنند تا در صورت امکان همکاری داشته باشیم.
1- سایت فعلی با ماجولهای HTML/CSS نوشته شده که شاید تغیراتی روی ساختار لازم باشد.
2- ترجیحا" آشنا به برنامه نویسی پرتال بوده تا در صورت لزوم در آینده سوئچ شود.
3- پروپوزالی شامل برنامه - زمان بندی - و نمونه کار اجرائی و حق الزحمه ارائه گردد.
4- ترجیحا" ساکن استان تهران بوده و آموزشهای لازم به افراد شرکت داده شود. تا حفظ رنکینگ مناسب متدوام و تضمین گردد.​

4min

Registered User
لایک‌ها
3
سئو کاران گرامی و همینطور برنامه نویسان مجرب

Kiamiix

Registered User
لایک‌ها
21
cv رو براتون پخ کردم ، در صورتی که اطلاعات ، نمونه کارها و حکم حسن انجام و رضایت کارفرما های قبلی رو خواستین پخ بدید .

4min

Registered User
لایک‌ها
3
سئو کاران تهرانی بفرمائین داخل

4min

Registered User
لایک‌ها
3
صندوق پستی خالی شد

vimax

Registered User
لایک‌ها
60
با سلام
از دوستان عزیزی که در زمینه فعلیت های انجام سئو بر روی یک سایت مهارت و تجربه لازم و کافی دارند دعوت می‌شود:
رزومه ، نمونه کارهای و میزان حق الزحمه پیشنهادی خود را هرچه سریعتر ارسال کنند تا در صورت امکان همکاری داشته باشیم.
1- سایت فعلی با ماجولهای HTML/CSS نوشته شده که شاید تغیراتی روی ساختار لازم باشد.
2- ترجیحا" آشنا به برنامه نویسی پرتال بوده تا در صورت لزوم در آینده سوئچ شود.
3- پروپوزالی شامل برنامه - زمان بندی - و نمونه کار اجرائی و حق الزحمه ارائه گردد.
4- ترجیحا" ساکن استان تهران بوده و آموزشهای لازم به افراد شرکت داده شود. تا حفظ رنکینگ مناسب متدوام و تضمین گردد.​

رفیق آشنا دارم ایمیلت رو پ.خ بده من مشخصاتشو بفرستم کارت راه بیفته حرفه ای هست

بالا