• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فوروم مناسب؟ ثبت نام دعوت نامه ای و فارسی ساز مدیریت

dashamir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام
دوستان من چند تا سوال داشتم : فوری هستند و ممنونمی شوم سریع جواب بدهید ...

1 - من تفاوت بزرگ میان وی بلوتین با mybb یا phpbb و ... را نمی دونم . اگه ممکنه چند تا تفاوت رو که ارزش 100 هزار تومنی به وی بلوتین می ده را بگید .

2 - من دنبال یه فورومی هستم که بشه به طور اساسی ثبت نام ها را توش کنترل کرد . اول دنبال هکی در وی بلوتین بودم که کار ثبت نام را دعوت نامه ای کنه ( مثل اورکات ) اما چیزی پیدا نکردم . یکی از بچه های فوروم گفت پیدا کرده اما هر چی ازش خواستیم که در اختیار بگذاره جواب نداد . اگه این هک توی وی لوتین هست یا هک های مشابه لطفا بگید یا بگید کدام یکی از این فوروم ها امکانی شبیه به این رو دارند

3- فارسی ساز وی بلوتین پولی هست که مال وی بی فارسی است اما جواب ایمیل هم نمی دهند که بخواهیم بخریم ! از این فارسی سارهای مجانی کدام یک کامل تره و پنل مدیریت رو هم فارسی داره ؟

ممنون و متشکر . منتظر جواب ها هستم :happy:

amir abbas

Registered User
لایک‌ها
17
من فکر میکنم phpbb برای شما مناسب تر باشه
اول اینکه فارسی سازش مجانیه
مد برای دعوتنامه ای کردن ثبت نام هم داره
در ضمن تازه شما میخوای فعالیتت رو شروع کنی
برای شروع کار لازم نیست بری وی بی بخری. هر وقت بازدید کننده هات زیاد شد اون موقع برو وی بی بخر

dashamir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
خب من تعداد اعضا و ... برام مهم نیست . اگه امکاناتی که باید رو نداشته باشه به مشکل می خورم . می خواهم بدونم ای مد دعوت نامه ای کردن برای وی بی میشه مگه نوشه نشده باشه ؟!!! کسی سراغ نداره تغییر شیوه ی ثبت نام رو ؟

amir abbas

Registered User
لایک‌ها
17
شما اول باید مشخص کنی که چه سیستمی احتیاج داری
اگر می خوای از وی بی استفاده کنی که حتما باید پول خریدش رو بدی چون اگر از نسخه نال شده استفاده کنی مثل آب خوردن میشه سایتت رو بست.
درضمن مگه الان ثبت نام تو همینجا دعوتنامه ای نشده
خوب از مدیر های اینجا بپرس چطور وی بی رو دعتنامه ای کردن

بالا