• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فوري : مشاوره براي خريد هارد لپتاپ (اينترنال)

mohandes_milad

Registered User
لایک‌ها
34
سلام دوستان ، از همه دوستان و مديران پوزش ميخوام كه تاپيك رو اينجا زدم ، ولي دقيقا همين تاپيك رو در بخش مربوطه زدم http://forum.persiantools.com/t193917.html ولي جز يك نفر هيچ كسي جواب نداد ، و از اون جايي كه فردا ميخوام بردم هارد رو تهيه كنم تصميم گرفتم تاپيك رو اينجا بزنم .(از مديران خواهش ميكنم تاپيك رو انتقال ندن)

من يك لپتاپ دارم كه ميخوام هاردش رو افزايش بدم (الان ظرفيتش 320 گيگ) ، ميخوام 1 ترابايت روش بندازم ، تو بازار (بازار رضا ، پاساژ پارسيان و پاساژ ايران) كه رفتم هيچ جا به جز 2 جا هارد 1 ترا نداشتن همشون 750 و 640 داشتن ، تو پاساژ پارسيان طبقه زير زمين مغازه كلينيك لپتاپ يه بنده خدايي بود كه تعميركار لپتاپ بود بعد ازش پرسيدم هارد 1 ترا داري ، گفت نه ندارم الان 750 دارم ولي 1 ترا هم وارد بازار شده ولي اصلا توصيه نميكنم بخري چون خرابي زياد داشته گفتم چرا ؟؟ گفت حقيقتش نميدونم ولي اين 1 ترابايتاي 7200 خيلي خرابي داشته اگه يه موقع هم خواستي بگيري 750 بگير فقطم توشيبا بگير (هارد موجود براي خودش هيتاچي بود).
حالا مي خواستم نظر شما دوستان و اساتيد رو جويا بشم اين آقاي فروشنده حرفشون چقد صحت داره چون از يكي دو نفر ديگه هم اين مطلب رو شنيدم آيا ايشون به خاطر جنس خودشون اين حرف رو زدن كه جنسش رو بفروشه ؟؟؟ يا نه واقعا صحت داره ؟؟؟

به هر حال من قصد خريد يه هارد براي لپتاپ رو دارم (1 ترابايت) ، سوالي كه از شما دوستان دارم :

1-چه ماركي بگيرم ؟؟؟ وسترن ديجيتال ، توشيبا ، هيتاچي يا .......
2- از كجا بگيرم ؟؟ پايتخت خوبه ؟؟
3-با چه گارانتي بگيرم ؟؟؟
4-صحت مطلب فوق را تاييد يا تكذيب مي كنيد ؟؟؟

سپاس گذارم از وقتي كه ميگذاريد

"Mohammad"

Registered User
لایک‌ها
116
سلام دوستان ، از همه دوستان و مديران پوزش ميخوام كه تاپيك رو اينجا زدم ، ولي دقيقا همين تاپيك رو در بخش مربوطه زدم http://forum.persiantools.com/t193917.html ولي جز يك نفر هيچ كسي جواب نداد ، و از اون جايي كه فردا ميخوام بردم هارد رو تهيه كنم تصميم گرفتم تاپيك رو اينجا بزنم .(از مديران خواهش ميكنم تاپيك رو انتقال ندن)

من يك لپتاپ دارم كه ميخوام هاردش رو افزايش بدم (الان ظرفيتش 320 گيگ) ، ميخوام 1 ترابايت روش بندازم ، تو بازار (بازار رضا ، پاساژ پارسيان و پاساژ ايران) كه رفتم هيچ جا به جز 2 جا هارد 1 ترا نداشتن همشون 750 و 640 داشتن ، تو پاساژ پارسيان طبقه زير زمين مغازه كلينيك لپتاپ يه بنده خدايي بود كه تعميركار لپتاپ بود بعد ازش پرسيدم هارد 1 ترا داري ، گفت نه ندارم الان 750 دارم ولي 1 ترا هم وارد بازار شده ولي اصلا توصيه نميكنم بخري چون خرابي زياد داشته گفتم چرا ؟؟ گفت حقيقتش نميدونم ولي اين 1 ترابايتاي 7200 خيلي خرابي داشته اگه يه موقع هم خواستي بگيري 750 بگير فقطم توشيبا بگير (هارد موجود براي خودش هيتاچي بود).
حالا مي خواستم نظر شما دوستان و اساتيد رو جويا بشم اين آقاي فروشنده حرفشون چقد صحت داره چون از يكي دو نفر ديگه هم اين مطلب رو شنيدم آيا ايشون به خاطر جنس خودشون اين حرف رو زدن كه جنسش رو بفروشه ؟؟؟ يا نه واقعا صحت داره ؟؟؟

به هر حال من قصد خريد يه هارد براي لپتاپ رو دارم (1 ترابايت) ، سوالي كه از شما دوستان دارم :

1-چه ماركي بگيرم ؟؟؟ وسترن ديجيتال ، توشيبا ، هيتاچي يا .......
2- از كجا بگيرم ؟؟ پايتخت خوبه ؟؟
3-با چه گارانتي بگيرم ؟؟؟
4-صحت مطلب فوق را تاييد يا تكذيب مي كنيد ؟؟؟

سپاس گذارم از وقتي كه ميگذاريد

وسترن گرفتم برای یکی از آشناها مشکلی پیش نیومده تا حالا ؛ نمیدونم از کجا بگیری
گارانتی سازگار ارقام خوبست ببین با این گارانتی یافت میشه :دی

Ostadb

Registered User
لایک‌ها
62
عزیز سعی کن هر مارکی میگیری دور بالا باشه 7200 باشه

mohandes_milad

Registered User
لایک‌ها
34
وسترن گرفتم برای یکی از آشناها مشکلی پیش نیومده تا حالا ؛ نمیدونم از کجا بگیری
گارانتی سازگار ارقام خوبست ببین با این گارانتی یافت میشه :دی

هاردلپتاپ بوده ؟؟ چه ظرفيتي با چه سرعتي ؟؟ از كجا و چند ؟؟
مرسي بابت پاسختون
عزیز سعی کن هر مارکی میگیری دور بالا باشه 7200 باشه
از پاسخ شما هم ممنونم دوست عزيز ، اتفاقا الان درگيريم سر همين موضوع هست ، چون خيلي شنيدم هارد لپتاپ ظرفيت 1 ترا با دور 7200 مشكل دار بوده ، والا خيلي دور از ذهن يه كمپاني بزرگ يه چيزي رو طراي و توليد كنه بعد بگن ..... ، خودمم هم مايلم 7200 بگيرم ولي خوب خيلي دوست دارم يكي مارو روشن كنه كه اين قضيه مورد دار بودن هاردهاي لپتاپ 1 ترا 7200 چيه آيا واقعيت داره يا خير !!!!

Last edited by a moderator:

"Mohammad"

Registered User
لایک‌ها
116
هاردلپتاپ بوده ؟؟ چه ظرفيتي با چه سرعتي ؟؟ از كجا و چند ؟؟
مرسي بابتپاسختون

لپ تاپ ایسر بود ، 640 گرفتم فکر کنم
من مشهدم از یکی از همکارا گرفتم براش...
از فروشگاه پی تی بگیر :D

بالا