• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فوری: برنامه نویسی اپلیکیشن مشابه کافه اینستا ( حتماً بخونید )

irantablighat

Registered User
لایک‌ها
62
درود

اگر دوستانی که واقف هستند به برنامه نویسی و مخصوصاً برنامه نویسی iOS یک لحظه زمان بزارند بسیار ممنون میشم و فیدبک مثبت کارشون رو تقدیمشون می کنم

ببینید یک اپلیکیشن مشابه کافه اینستا را در حال طراحی کردن می باشیم برای سیستم عامل iOS و تحت زبات React
همانطور که در جریان هستید اکشن های این نوع اپلیکیشن ها مدت ها است که تحت سرور و انجین انجام می شود
چرا؟
چون صدها اپلیکیشن هک سکه و آدرس مستقیم اکشن ها مثل فالو کردن بوجود آمد که بسیاری از اپلیکیشن ها را دچار مشکل کرد
لذا 2 سال است که همه فعالیت های انجام شده تحت اپلیکیشن را از انجین سرور انجام می دهند تا ارزیابی و تأیید فعالیت ها و همچنین اضافه شدن سکه به اکانت کاربر با امنیت بالا و تأیید شده و غیرقابل هک باشد
بسیار ساده است وقتی اطلاعات اکشن ها تک تک variefy بشن از سمت سرور طبیعتاً هکرها کار سختی خواهند داشت

حال یکی از مشتریان درخواست برنامه نویسی ios این اپلیکیشن رو داده
و انجینش قدیمی ترین و ارزان ترین انجین ممکن در مارکت است
که حتی شامل توابع iOS هم نمی شود
ما مجبور شدیم اکشن ها را با طی کردن موضوع کاهش امنیت در خود اپلیکیشن بسازیم
اما اکشن سکه و اضافه کردن آن از سمت iOS بلاک می شود و اینکار باید از سرور انجام شود

مشتری حاضر به ایجاد تغییر در انجین خود بدون دلیل نیست!
شرایط برخورد با این شخص چیه؟
ما 95% راهو رفتیم.
و حالا نمیخواد راه بیاد

شما بگید چیکار کنیم؟

تشکر بابت دوستان عزیزی که راهنمایی میکنند

Last edited:

cdr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
شما 95 درصد راه رو بدون هماهنگی با مشتری رفتید ؟
به نظر من قبل از اینکه 95 درصد مسیر رو میرفتید ، همین توضیحات را برای مشتری میدادید و موافقتشون را میگرفتید ، یا همون موقع مخالفت میکردند

irantablighat

Registered User
لایک‌ها
62
شما 95 درصد راه رو بدون هماهنگی با مشتری رفتید ؟
به نظر من قبل از اینکه 95 درصد مسیر رو میرفتید ، همین توضیحات را برای مشتری میدادید و موافقتشون را میگرفتید ، یا همون موقع مخالفت میکردند

درود
ممنون بابت پاسختون
ببینید موضوع قرارداد = طراحی و برنامه نویسی سیستم مذکور برای سیستم عامل ios با زبان React
انجین رو از لحظه اول ما درخواست کردیم که در postman یک سری توابع ناقص رو ارائه دادن
ما گفتیم انجین به شدت نیاز به توسعه داره و ناقص هست اما مشتری زیر بار ارتقا حتی از سمت خودشون نرفت
ما به اجبار و برای عقب نماندن کارها 95% سورس اپلیکیشن را " طبق خواسته و درخواست مشتری " با همان توابع زدیم
تا یک مورد و یک تابع که شدنی نیست به دلیل بلاک شدن از سمت ios
این یک تابع رو اضافه نکنند طبیعتاً اپلیکیشن کار نخواهد کرد و اضافه کردن آن نیز بسیار بسیار ساده است
جدا از این موضوع که هسته سیستم آن ها یا انجین آن ها به شدت ضعیف است و استفاده از این انجین واقعاً پروژه را با شکست مواجه میکند اما این نظر و انتخاب خودشان بوده پس باید احترام گذاشت
اما اینکه برای انجینی که ios پشتیبانی نمیکنه ما اپلیکیشن بزنیم برای ios واقعاً حتی جمله بندیشم جور در نمیاد

cdr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
درود
خواهش میکنم

من بخش برنامه نویسی رو اطلاعی ندارم
اضافه کردن اون تابع نیاز به تغییرات در انجین اصلی خودشون دارد ؟
تعییر انجین اصلیشون هزینه بر هست و قصد ندارند هزینه کنند ؟

طبق توضیحاتتون ،
اگر با تابع مد نظر خودشون برنامه را بنویسید برنامه در ios اجرا نمیشود و اصرار دارند که با تابع مد نظر خودشون نوشته شود
خب با تابع مد نظر خودشون اپ را بهشون تحویل بدید ، اجرا نشدنش با خودشون هست

مگر اینکه در ابتدای شروع برنامه نویسی ، شما بهشون گفته باشید که برنامه را هماهنگ با انجین خودشون مینویسید و برنامه بدون مشکل اجرا خواهد شد ولی الان به مشکل خورده باشید

اما اینکه برای انجینی که ios پشتیبانی نمیکنه ما اپلیکیشن بزنیم برای ios واقعاً حتی جمله بندیشم جور در نمیاد
فقط من متوجه نمیشم شما که میدونستید این مشکل وجود داره چرا 95 درصد برنامه نویسی را پیش بردید ؟

امیدوارم دوستان دیگه بهتر بتونند راهنمایی کنند

CaeZer

Registered User
لایک‌ها
60
با سلام

ببخشید بابت دخالت ولی یک سوال دارم ، راه حل دیگه ای دارید ؟

اگر آره که طبق عرف باید انجام بدید و اگر خیر که باید به کارفرما اطلاع بدید که اینکار شدنی نیست ، حالا یا پروژه رو کنسل میکنند یا زیر بار تغییر انجین میرن ،
از این بابت خیال شما راحت هست که هیچکسی نمیتونه این مشکل رو براشون حل کنه.
که دوباره به شما برمیگردن و تغییر انجین رو قبول میکنند.

موفق و مؤید باشید

irantablighat

Registered User
لایک‌ها
62
درود
خواهش میکنم

من بخش برنامه نویسی رو اطلاعی ندارم
اضافه کردن اون تابع نیاز به تغییرات در انجین اصلی خودشون دارد ؟
تعییر انجین اصلیشون هزینه بر هست و قصد ندارند هزینه کنند ؟

طبق توضیحاتتون ،
اگر با تابع مد نظر خودشون برنامه را بنویسید برنامه در ios اجرا نمیشود و اصرار دارند که با تابع مد نظر خودشون نوشته شود
خب با تابع مد نظر خودشون اپ را بهشون تحویل بدید ، اجرا نشدنش با خودشون هست

مگر اینکه در ابتدای شروع برنامه نویسی ، شما بهشون گفته باشید که برنامه را هماهنگ با انجین خودشون مینویسید و برنامه بدون مشکل اجرا خواهد شد ولی الان به مشکل خورده باشید

فقط من متوجه نمیشم شما که میدونستید این مشکل وجود داره چرا 95 درصد برنامه نویسی را پیش بردید ؟

امیدوارم دوستان دیگه بهتر بتونند راهنمایی کنند

سلام مجدد
باز هم ممنون بابت مشورتتون

ببینید انجین که از ابتدای کار گفته شده بود
و اینکه تابع مدنظری در کار نیست چون تابعی در کل ندارند که بخوایم روش کار کنیم
انجین اندروید دارند میخوان اپلیکیشن iOS بزنند
توی قرارداد هم صرفاًREACT با ما بوده و مکالمه تلفنی هم داشتیم پیش از شروع گفتند انجین دارند و آدرس میدن که توابع رو در POSTMAN داشته باشیم

اما نه تابعی هست و نه انجینی برای IOS، دلیل اینکه 95% کار رو رفتیم این بود که هرجا گفتیم انجین خوبه باشه گفتن نه و ما کارو یجوری با همون REACT جمع کردیم درون اپلیکیشن اما یه بخش اپلیکیشن کلاً قابل اجرا در سورس اپ نیست و صرفاً و حتماً باید درون انجین انجام بشه و هیییچکس دیگه درون اپلیکیشن تحت IOS هم نزده چون شدنی نیست. کلاً تابع و اکشنش بلاک میشه از سمت سیستم عامل.

ما تا لحظه آخر حتی وقتی با لحن بد و توهین آمیز باهامون صحبت کردن احترام گذاشتیم و گفتیم که کارو جمع کنیم و کارفرما بدون جواب گذاشت مارو الانم از ای نماد پیگیری کرده

نکته خیلی مهم اینه که آیا من کار من غلط بوده یا خییییلی اتفاقی دقیقاً پس از اعلامیه عمومی فیل تری نگ اینستاگرام ایشون بیخیال توسعه انجین شدن و پروژه رو بردن رو هوا!؟

irantablighat

Registered User
لایک‌ها
62
با سلام

ببخشید بابت دخالت ولی یک سوال دارم ، راه حل دیگه ای دارید ؟

اگر آره که طبق عرف باید انجام بدید و اگر خیر که باید به کارفرما اطلاع بدید که اینکار شدنی نیست ، حالا یا پروژه رو کنسل میکنند یا زیر بار تغییر انجین میرن ،
از این بابت خیال شما راحت هست که هیچکسی نمیتونه این مشکل رو براشون حل کنه.
که دوباره به شما برمیگردن و تغییر انجین رو قبول میکنند.

موفق و مؤید باشید
سلام عزیز
تشکر بابت مشورت
هیچ راه دیگه ای نیست ما یکی از توسعه دهنده های اصلی IOS خود اپ اصلیه کافه اینستا هستیم
و ده ها اپلیکیشن فالوور بگیر ساختیم تا به امروز
مطمئن باشین با این مشکل پیش آمده اگر ذره ای امکان لانچ اپلیکیشن بود مثل همون سیستم لایک و فالو درون اپلیکیشنی مینوشتیم و تحویل میدادیم
ما اصلاً توسعه انجین رو گفتیم خودشون انجام بدن و هزار تومنم تو جیبمون نمیره اما باید انجام بدن که بشه اپ رو ساخت
تابعی نباشه طبیعتاً اپی هم نخواهد بود

CaeZer

Registered User
لایک‌ها
60
سلام عزیز
تشکر بابت مشورت
هیچ راه دیگه ای نیست ما یکی از توسعه دهنده های اصلی IOS خود اپ اصلیه کافه اینستا هستیم
و ده ها اپلیکیشن فالوور بگیر ساختیم تا به امروز
مطمئن باشین با این مشکل پیش آمده اگر ذره ای امکان لانچ اپلیکیشن بود مثل همون سیستم لایک و فالو درون اپلیکیشنی مینوشتیم و تحویل میدادیم
ما اصلاً توسعه انجین رو گفتیم خودشون انجام بدن و هزار تومنم تو جیبمون نمیره اما باید انجام بدن که بشه اپ رو ساخت
تابعی نباشه طبیعتاً اپی هم نخواهد بود
خوب طبیعتا ، اگر درخواست کنسلی کرده باشند ، درصدی بابت هزینه کنسلی کسر کنید و مبلغ سفارش رو مرجوع کنید ، ای نماد هم به شما پیام ارسال کرد مستندات رو نشون بدید حق رو به شما میدهند جای نگرانی نیست ، و اگر هم خواستند برن دادگاه خودشون متضرر خواهند شد ، چون شما تمام مستندات دارید که این امکان شدنی نیست ، و قاضی شمارو به بخش کارشناسی پلیس فتا مرجوع میکنند که اونها بعد بررسی نظر می دهند ، که اگر از کارتون مطمئن هستید پس جای نگرانی نیست و بعد از آن خود شما میتوانید شکایتش کنید و ادعای اعاده حیثیت کنید.
که یک جریمه سنگین براشون بریده میشه که باید پرداخت کنند.

irantablighat

Registered User
لایک‌ها
62
خوب طبیعتا ، اگر درخواست کنسلی کرده باشند ، درصدی بابت هزینه کنسلی کسر کنید و مبلغ سفارش رو مرجوع کنید ، ای نماد هم به شما پیام ارسال کرد مستندات رو نشون بدید حق رو به شما میدهند جای نگرانی نیست ، و اگر هم خواستند برن دادگاه خودشون متضرر خواهند شد ، چون شما تمام مستندات دارید که این امکان شدنی نیست ، و قاضی شمارو به بخش کارشناسی پلیس فتا مرجوع میکنند که اونها بعد بررسی نظر می دهند ، که اگر از کارتون مطمئن هستید پس جای نگرانی نیست و بعد از آن خود شما میتوانید شکایتش کنید و ادعای اعاده حیثیت کنید.
که یک جریمه سنگین براشون بریده میشه که باید پرداخت کنند.
درسته ممنونم
نه خب ما نگرانی در کل نداریم
صرفاً از لحاظ اخلاقی نمیخوایم شخصی از برندمون ناراضی باشه و همچنین نمیخوایم یه پسر سن پایین هم به هر دلیلی وقتمونو بگیره و آخرسر بگه پول بک
باز تشکر

بالا