JafarActive
Registered User
- نوشتهها
- 674
- لایکها
- 0
سلام دوستان
دوستان من دارم سفارش یه کامپوتر خیلی قوی رو میدم و از اونجایی که کلی هزینه دارم بابتش میدم خواستم قطعات اصلیشو بگم تا ببینید خوب هست و نیز چند تا سوال دارم که خیلی مهمه
مشخصات قطعات اصلی
cpu : core i7 860
ram : 8 gig ddr3 360 box
mainboard : p55 giga
vga : 460 giga
power : 1034 green بود یا همچین چیزی بود و الان یادم نیست
خب این مشخصات قطعه های اصلی بود
از طرفی ال سی دیم هم 27 اینج ال جی هست
خب من این کیس رو برا کارهای سخت دارم میگیرم و میخوام نظر شماهارو هم بدونم که این قطعه ها خوبه یا نه
خب از اونجایی که میخوام باهاش بازی هم انجام بدم برا همین اون کارت گرافیک رو بهم پیشنهاد دادند
ولی خب ای این کارت گرافیک سه بعدی رو هم ساپورت میکنه
میشه باهاش کانالهای اچ دی رو هم دید از اونجایی که این کارت گرافیک گرون قیمت هست
از طرفی چون ال سی دی من فول اچ دی هست برا همین میخوام گیمهارو با آخرین کیفیت ممکن بعلاوه روزولیشن 1080p باتزی کنم برا همین اصلا نمیخوام کم بیاره
یعنی حتی بازیهای جدید که در چند ماه دیگه ارائه میشند نیز نمیخوام کم بیاره
چون کلی پول هم بابتش دارم میدم حداقل ارزش داشته باشه
درضمن ایا میشه از این کارت دی وی بی به ال سی دی خونه که 50 اینج هست کابل برد؟
مادر بودر رو بهم گفت که مخصوص این سی پی یو هست ولی usb3 رو ساپورت میکنه ولی ساتا 3 رو ساپو.رت نمیکنه
میخوام بدونم ماودربورد دیگه ای هم هست که ساتا 3 رو هم ساپورت کنه
البته مثل اون مادر بود usb 3 و نیز pci-e رو هم ساپورت کنه و مخصوص این سی پی ها باشه
ایا رمش هم خوبه؟
پاور چی؟
چون از این کیس یبرا آهنگسازی هم استفاده میکنم برا همین کارت صوتی جداگونه بهش وصل میشه از طرفی شاید یه کارت دی وی بی هم بهش وصل کنم ایا پاور کم میاره حتی اگه چندین هارد هم بهش وصل بشه
سی پی یو هم بهم گفتند که این آخرین مدل هست که اومده آیا از این قویتر هم اومده
خواهشا دقیق راهنماییم که من باید تا 2 یا 3 روز دیگه این پی سی رو سفارش بدم
دوستان من دارم سفارش یه کامپوتر خیلی قوی رو میدم و از اونجایی که کلی هزینه دارم بابتش میدم خواستم قطعات اصلیشو بگم تا ببینید خوب هست و نیز چند تا سوال دارم که خیلی مهمه
مشخصات قطعات اصلی
cpu : core i7 860
ram : 8 gig ddr3 360 box
mainboard : p55 giga
vga : 460 giga
power : 1034 green بود یا همچین چیزی بود و الان یادم نیست
خب این مشخصات قطعه های اصلی بود
از طرفی ال سی دیم هم 27 اینج ال جی هست
خب من این کیس رو برا کارهای سخت دارم میگیرم و میخوام نظر شماهارو هم بدونم که این قطعه ها خوبه یا نه
خب از اونجایی که میخوام باهاش بازی هم انجام بدم برا همین اون کارت گرافیک رو بهم پیشنهاد دادند
ولی خب ای این کارت گرافیک سه بعدی رو هم ساپورت میکنه
میشه باهاش کانالهای اچ دی رو هم دید از اونجایی که این کارت گرافیک گرون قیمت هست
از طرفی چون ال سی دی من فول اچ دی هست برا همین میخوام گیمهارو با آخرین کیفیت ممکن بعلاوه روزولیشن 1080p باتزی کنم برا همین اصلا نمیخوام کم بیاره
یعنی حتی بازیهای جدید که در چند ماه دیگه ارائه میشند نیز نمیخوام کم بیاره
چون کلی پول هم بابتش دارم میدم حداقل ارزش داشته باشه
درضمن ایا میشه از این کارت دی وی بی به ال سی دی خونه که 50 اینج هست کابل برد؟
مادر بودر رو بهم گفت که مخصوص این سی پی یو هست ولی usb3 رو ساپورت میکنه ولی ساتا 3 رو ساپو.رت نمیکنه
میخوام بدونم ماودربورد دیگه ای هم هست که ساتا 3 رو هم ساپورت کنه
البته مثل اون مادر بود usb 3 و نیز pci-e رو هم ساپورت کنه و مخصوص این سی پی ها باشه
ایا رمش هم خوبه؟
پاور چی؟
چون از این کیس یبرا آهنگسازی هم استفاده میکنم برا همین کارت صوتی جداگونه بهش وصل میشه از طرفی شاید یه کارت دی وی بی هم بهش وصل کنم ایا پاور کم میاره حتی اگه چندین هارد هم بهش وصل بشه
سی پی یو هم بهم گفتند که این آخرین مدل هست که اومده آیا از این قویتر هم اومده
خواهشا دقیق راهنماییم که من باید تا 2 یا 3 روز دیگه این پی سی رو سفارش بدم