• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

### فوری فوری چند سوال در باره arc s ###

xoma

Registered User
لایک‌ها
88
سلام و عرض ادب

دوستان عزیز بنده دیروز این گوشی رو خریداری کردم . منظورم arc s هست . چندتا سوال دربارش دارم که لطفا مرحمت بفرمایید جواب بدید که داره یواش یواش حال گیری میشه .

مورد اول ایا سیستم عاملش رو به نسخه 4 ارتقا بدم یا نه ؟ نمیدونم چیکار کنم ؛ یه نفر میگه خوبه ؛ یکی میگه هنگ میکنه و ... لطفا خصوصا کسانی که تجربه این کار رو داشتن بگن که این کار باعث مشکل برای این گوشی میشه ؟ و ایا کلا باعث بهبودی کار گوشی میشه یا نه ؟ کلا اپدیت کنم یا نه ؟

مورد خنده دار دوم اینه که چجوری فایل ها مو پیدا کنم ؟ مثلا بلوتوس میگرم میره تو فولدر به همین نام رو مموری . اما این فولدر رو فقط زمانی که گوشی رو به سیستم وصل میکنم میبینم و با خود گوشی نمیتونم پیداش کنم . نه تنها این بلکه تو خود گوشی به هیچ عنوان نمیتونم فولدر ها رو ببینم و کلا میخوام بدونم این file manager گوشی کجاست ؟ مثلا همین سونی اریکسون ها داشتند و میتونستیم تو تمام فایل ها بگردیم و پوشه ها رو ببینیم . فایل منجر این گوشی چطوری و کجاست ؟

مورد سوم ایا برنامه ای هست برای این که فضای کارت حافظه رو مدیریت کنیم و مثلا با نمودارهایی نشون بده که فلان پوشه این قدر درصد فضا اشغال کرده و فلان پسوند این قدر و... مثل برنامه tune up utility تو ویندوز که یه قسمتش فضای هارد رو نشون میداد و حجم هر پوشه و .. رو که نصب کنیم؟

ممنون میشم راهنمایی کنید .ببخشید دیگه موارد خیلی خنده دار بودند ؛ اندروید کار نکردم تا حالا:D

با احترام
حسین

single

Registered User
لایک‌ها
17
دوست عزیز سلام
من دو تا arc s داشتم که یکی به اندروید 4 ابدیت شده بود یکی نشده بود. اونی که به اندروید 4 ابدیت شده بود همش هنگ بود و حال ادم رو از کار کردن با گوشی به هم میزد. به نه نظر من ابدیت نکنی خیلی بهتره .
مورد دوم اینه که این گوشیا فایل منیجر نداره و خودت باید روش نصب کنی که به نظر من بهترین فایل منیجر astro هست .
مورد سومی رو دیگه نمیدونم !!:D
انشالله که این توضیحات به کارد بیاد

hassan.m

Registered User
لایک‌ها
984
مورد سوم هم همون astro رو نصب کنی این قابلیت رو داره که نشون بده هر فولدر و فایلی چند درصد از حافظه رو اشغال کرده.از قسمت Tools گزینه SD Card Usage رو بزن کلا جزئیات حافظه رو نشون میده.

xoma

Registered User
لایک‌ها
88
دوست عزیز سلام
من دو تا arc s داشتم که یکی به اندروید 4 ابدیت شده بود یکی نشده بود. اونی که به اندروید 4 ابدیت شده بود همش هنگ بود و حال ادم رو از کار کردن با گوشی به هم میزد. به نه نظر من ابدیت نکنی خیلی بهتره .
مورد دوم اینه که این گوشیا فایل منیجر نداره و خودت باید روش نصب کنی که به نظر من بهترین فایل منیجر astro هست .

سلام . خیلی اقایی کردی ؛ مرسی از جوابت . برای نصب این برنامه فایلش رو دانلود میکنم ؛ ولی کجا و تو کدوم فولدر بریزمش که از تو گوشی ببینمش و نصبش کنم ؟ همون طور که گفتم از داخل خود گوشی به هیچ کجا دسترسی ندارم . فقط galery دارم که اونم مستقیم میره تو عکس و فیلم ها . فایل ها رو کجا بریزم که نصب بشه؟

بازم ممنون

با احترام

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
سلام داش واسه مورد اولی میشه اندروید 4 رو روش نصب کرد البته باید سی پی یو رو اور کلاک کنی فک نکنم هنگ کنه
حالا بازم برو از متخصص سوال کن بهتره
موفق باشی

hassan.m

Registered User
لایک‌ها
984
سلام . خیلی اقایی کردی ؛ مرسی از جوابت . برای نصب این برنامه فایلش رو دانلود میکنم ؛ ولی کجا و تو کدوم فولدر بریزمش که از تو گوشی ببینمش و نصبش کنم ؟ همون طور که گفتم از داخل خود گوشی به هیچ کجا دسترسی ندارم . فقط galery دارم که اونم مستقیم میره تو عکس و فیلم ها . فایل ها رو کجا بریزم که نصب بشه؟

بازم ممنون

با احترام
اول از Setting تو قسمت Applications یا Security گزینه Unknow Source رو فعال کن.بعد برنامه Astro با فرمت APK رو با بلوتوث بفرست به گوشیت.
بعد تو گوشیت برو تو Notification Area اونجا فایل دریافتی رو انتخاب کن خودش میره واسه نصب.
نصب کن و تمام.حالا هر برنامه ای خواستی بریز تو مموریه گوشیت و از Astro نصب کن.

hamid_khapid

Registered User
لایک‌ها
89
حاجی وقتی گوشی رو با یو اس بی وصل می کنی تو قسمت نوتیفیکشن 2تا گزینه داره براش
یکی برای شارژ یکی دیگه هم mass storage
رو گزینه دوم بزاری رم گوشیت تو کامپیوتر باز می شه و فایلهات مشخص می شه

david_violaw

Registered User
لایک‌ها
1,028
برای جواب مورد اول:
بدون هیچ شک و تردیدی آپدیت کن
من دو تا آرک اس داشتم تا حالا
اولی آندروید 2.3.4 داشت دومی هم 4.0.4
بنظر من آندروید 4 خیلی بهتره
تقریبا لگ ها برطرف شده
فیلمبرداری بهتر شده
پخش ویدئو هم خوبه بعد محیط گوشی و...
هنگ کردن هم اصلا من تا حالا نه تو قبلی نه اونی که الان دارم هنگی ندیدم
این پست رو هم بخونی بد نیست

EhsanCh

Registered User
لایک‌ها
1
این گوشی دوربین جلو نداره و به شخصه تنها دلیلم برا اندروید 4 فیس آنلوکش هست که وقتی نشه دیگه فرقی زیاد نمیکنه باشه یا 2. معمولا هم اندروید2 استبل تر از 4 هست.

mehdi bieber

Registered User
لایک‌ها
183
1رام اولیه که کارخونه رو گوشی میذاره استاندارده که اگه عوض کنی دچار باگو از اینجور چیزا .ریسک نکن بعد اندروید 4 بعضی از بازی ها و برنامه های قبلی رو اجرا نمیکنه و باهاشون مشکل داره
2-فایل منجر استرو رو بریز خیلی فایل منجر خوبی بلوتوث بگیر بعد نصب کن دوستات اگه گوشی اندرویدی دارن میتونن بیشتر راهنماییت کنن
3-این مورد هم داخل تسک منجر فکر کنم باشه چو با ارک اس کار نکردم نمیدونم تسک منجرو باز میکنی چنتا گزینه داره روی دیسارک اسپیس میزنی حجم پر شده رمو حافظه ی داخلیو میگه که فایل منجر استرو هم ای قابلیتو داره

xoma

Registered User
لایک‌ها
88
نهایت تشکر و سپاسگذاری رو از همه دوستان عزیز که منت گذاشتند و برای بنده حقیر وقت گذاشتند رو دارم . برنامه astro رو ریختم تو گوشی برادرم و فرستادم رو گوشی خودم و نصب شد . الان هم مشکلی نداره فعلا . بازم ممنون از همه دوستان .

با احترام

x_man9989

Registered User
لایک‌ها
185
دوست عزیز سلام
من چند ماه پیش به اندروید 4 اپدیتش کردم
هیچوقت هنگ نداشته
ولی سرعتی که اندروید 2.3.4 داره بیشتره
حالا یه اپدیت دیگه هم براش اومده امشب اپدیتش میکنم شاید بهتر بشه

es file explorer فایل منیجر خوبیه نصبش کن
برای مدیریت مموریهم در ندروید 4 برنامه هایی نصب شده

jalaldavood

Registered User
لایک‌ها
137
دوستان نظرات شخصی رو اینجا نگذارید.در کل اندروید 4 روی اکثر گوشی ها جواب داده.مثلا بر روی دیزایر اس من به شخصه دیدم که عالیه.روی ارک هم همینه.بستگی به صحیح فلش زدن هم داره

M.saleh.N

Registered User
لایک‌ها
114
بيلد 537 اندرويد چهار رو نصب کنى,هنگ نداره

farshad10

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
4,842
چند تا نظر اول که خوندم فهمیدم چیزی از گوشی نمیدونن
من خودم آپدیت کردم نه هنگی دیدم نه مشکلی
در مورد سوال دوم اول نرم افزار بازار رو دانلود کن با گوشی بعد از داخل اون فایل منیجر رو نصب کن

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
دوستان نظرات شخصی رو اینجا نگذارید.در کل اندروید 4 روی اکثر گوشی ها جواب داده.مثلا بر روی دیزایر اس من به شخصه دیدم که عالیه.روی ارک هم همینه.بستگی به صحیح فلش زدن هم داره

تایید میشه اگه اور کلاک بشه که چه بهتر

mehdi bieber

Registered User
لایک‌ها
183
چقدر با مرام اینجا جمعا خدا نگه داره جوونای پی تی رو حال کنید با ججووونیتون نه این این که خودم پیرم:p

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
بالا