• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

*******فوری و فوتی*******عدم رعایت درس پیشنیاز*******

Farid36

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
بچه ها یه مشکل خیلی بد واسم پیش اومده، ماجرا از این قراره که:
من قراره شهریور سال 95 مدرکم رو واسه استخدام تو یه شرکت بهشون ارایه بدم و حتماً باید تا تابستون مدرک رو بگیرم، و ادامه تحصیل به هیچ وجع تو مهرماه برام ممکن نیست! اما یک مشکل بزرگ تو این ترم برام پیش اومد. من دانشگاه علمی کاربردی تحصیل می کنم.
مدیرگروه بنده ترم قبل درسی رو که من در زمان انتخاب واحد اینترنتی برداشته بودم تو زمان انتخاب واحد حضوری حذف کرد و گفت نمی تونی این درس رو برداری چون پیشنیازش رو پاس نکردی! در صورتی که بنده پیش نیاز این درس رو افتاده بودم و می تونستم این درس رو بصورت هم نیاز بردارم. هر چقدر اصرار کردم این درس رو بهم نداد. حالا مشکل اینجاست که این ترم که موقع انتخاب واحد رسید تازه متوجه شدم این درسی که مدیرگروه بهم نداده بود ترم پیش، پیش نیاز 9 واحده!!!!!!!!!!!!!!! من کلا 30 واحد برام مونده، چون معدل ترم پیشم بالای 17 بود برنامه ریزی کرده بودم که 22 یا 24 واحد این ترم بردارم و بقیه رو بذارم تابستون پاس کنم که فارق التحصیل بشم بتونم برم سر کار، اما حالا این کار دستم داده موندم چیکار کنم. مدیرگروه میگه بیشتر از 15 واحد نمی تونم بهت بدم، و باید بمونی ترم بعد. هر چقدر هم میگم تقصیر خودتونه من که این درس رو برداشته بودم شما حذف کردید تو گوشش نمیره! دوستانه اینکاره، آیا قانونی، تبصره ای، نامه به کمیسیونی بالاخره راحلی هست که من بتونم این درس پیش نیاز رو همراه با سایر درسایی که پیش نیازش هست بردارم؟ هر کاری باشه انجام میدم هر جایی هم باشه میرم!!!! لطفاً راهنمایی بفرمایید. با تشکر

glowra.com

Registered User
لایک‌ها
81
سلام،
اگر فرض بزاریم شما 9 واحدت بعد از این ترم می مونه،
6 واحد رو می تونی تابستون پاس کنی و 3 واحد رو مهر ماه معرفی به استاد بگیری!
در این صورت هم البته مدرکت تا شهریور آماده نمیشه!
نکته دیگه این که همه چی دست مدیر گره! اگر بخواد می تونه بهت واحد رو بده بدون رعایت پیش نیاز! (راهی برای راضی کردنش پیدا کن!)

بالا