• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فوری و مهم:اولین برداشت من از سایت fox-bux به همراه فیش پرداختی

hamid_shahrsaz

Registered User
لایک‌ها
370
سلام دوستان.امروز بالاخره از سایت fox-bux دریافت داشتم.1.07$ به لیبرتی پرداخت داشت.گفتم اینجا مطرح کنم تا دوستان هم عضو بشن چون این سایت اسکم نیستش و پرداخت داره

اینم فیش پرداختی سایت هستش:

اینم صفحه withdraw history سایت هستش که همونطور که میبینید پرداخت رو تایید کرده:

حالا که خیالتون بابت پرداخت سایت راحت شد طریقه عضویت رو بخونید و سریع عضو بشید تا فرصت رو از دست ندید

برای ثبت نام در سایت اینجا کلیک کنید:

سپس در صفحه باز شده طبق شکل زیر روی رجیستر کلیک کنید

سپس وارد صفحه ای به شکل زیر شده و اطلاعات درخواستی را طبق جدول زیر وارد میکنید

۱.نام کاربری

۲.پسورد

۳.تکرار پسورد

۴.معرف که باید hamidshahrsaz باشد

۵.نام کامل خودتان

۶.آدرس ایمیل فعال خودتان

۷.تکرار آدرس ایمیل

۸.محل مورد نظر را به نشانه قبول قوانین تیک بزنید

۹.کدی را که در تصویر میبینید در محل مشخص شده وارد کنید

۱۰.روی complere registration کلیک کنید

سپس برای شما یک ایمیل خوشآمد گویی ارسال میشود و شما از هم اکنون میتوانید در سایت کسب درآمد کنید

به این منطور وارد سایت شده و روی login کلیک کنید سپس نام کاربری و رمز عبور را که موقع ثبت نام وارد کرده اید در محل مورد نظر وارد کرده و بر روی login کلیک کنید.سپس وارد صفحه کاربری خود شوید و از view ads وارد صفحه تبلیغات شده و روی آنها کلیک کنید.

بهترین وبلاگ کسب درآمد

سوالی داشتید بپرسید حتما جواب میدم

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
21.gif
21.gif

چه اوضاعی شده این بخش.

Captive

لایک‌ها
16,664
ميگم Captive با توجه به اينكه سابقه فعاليتت تو انجمن زياده يه درخواست بده شايد مدير اين بخش شدي و يه سر و ساموني دادي :lol:

جناب امین خان (Fotocopy ) مدیر اینجا هستند و زحمات زیادی هم واسه این بخش کشیدند ، منتهی به نظر خودم چون سرشون خیلی شلوغ هست 24 ساعت مثل من :دی نمیتونن اینجا باشند و رسیدگی کنند...

و در مورد خودم هم انقدر اطلاعاتم کامل نیست که بتونم به کاربران این بخش کمک کنم.

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
جناب امین خان (Fotocopy ) مدیر اینجا هستند و زحمات زیادی هم واسه این بخش کشیدند ، منتهی به نظر خودم چون سرشون خیلی شلوغ هست 24 ساعت مثل من :دی نمیتونن اینجا باشند و رسیدگی کنند...

و در مورد خودم هم انقدر اطلاعاتم کامل نیست که بتونم به کاربران این بخش کمک کنم.

یه مثل ترکی هست که میگه:
نمیخوام ، بزار تو جیبم:D

حمید مدیر بشه همین 1-2 تا پست که اینجا میخوره دیگه نمیخوره :دی

Captive

لایک‌ها
16,664
یه مثل ترکی هست که میگه:
نمیخوام ، بزار تو جیبم:D

حمید مدیر بشه همین 1-2 تا پست که اینجا میخوره دیگه نمیخوره :دی

من کلا 2 تا بخش رو توی PT دوست دارم ، یکی همینجاست یکی هم بازارچه ، بازارچه رو که بی خیال :lol::lol: اما اینجا دیگه مثل 2-3 سال پیش نیست ، وکسی حاضر نمیشه اطلاعاتش رو در اختیار دیگران بذاره.. همه میخوان بکنن فقط. و وقتی هم یاد گرفتند خداحافظ!

منم مطمئن باش اگر دنبال مدیریت و اینا بودم شخصا خودم پیشنهاد رو میدادم ( حالا فوقش هم ) قبول نمیکردند :D

یه مشکل دیگه هم که اینجا داره اینه که : اگر به یه نفر خواستی کمک کنی و بگی مثلا آقا این راهی که تو میری اشتباست ، ما قبلا تست کردیم و.. یا فحش بهت میده یا میگه تو نمخوای من پیشرفت کنم.. مثل جریان همون هر کلیک 10 دلار.

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
سلام
ولی با اینکه تو مدیریت امین(فتوکپی) نیست اما بهتره هر بخش زیرمجموعه باز یه مدیر تمام وقت داشته باشه
من با مدیریت حمید تو این بخش موافقم

hamid_shahrsaz

Registered User
لایک‌ها
370
ای بابا عزیزان آخه اینجا که جای مناسبی برای مطرح کردن بخش مدیریت نیست.اگه دوس داشتین در این مورد تاپیک جداگانه باز کنید

بالا