• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فوری و مهم - پیشنهاد برای راه اندازی یک کسب و کار اینترنتی حتی با هزینه !

Ariya

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
50
با سلام و احترام خدمت همه دوستان گرامی ،

دوستان عزیز ، خیلی از روش های کسب درآمد رو امتحان کردم که هیچ کدام جواب نداد !

چند تا ایده دارم گفتم با شما دوستان این انجمن که همه حرفه ای هستید در میان بگذارم ببینم کدام بهتر جواب و نتیجه میده و ارزش داره روی آن وقت بزاری روی همون تمرکز و شروع به کار کنم!

1. راه اندازی نمایندگی هاستینگ

2. راه اندازی فروشگاه فایل

3. راه اندازی فروشگاه فایل یا کالا و خدمات با استفاده از پنل خود idpay.ir ( همون طوری که اطلاع دارید این درگاه اینترنتی داخل خود پنلش یک فروشگاه فایل یا کالا و خدمات ارائه میکند ).

4. راه اندازی یک کانال در سایت آپارات و یا مشابه آن و آپلود ویدئو ( اگر سایتی تو مایه های آپارات و بهتر میشناسید ، پیشنهاد بدید ).

نظر و یا پیشنهاد شما دوستان عزیز در مورد چهار مورد بالا چیست ؟

اگر هزینه ای هم بابت مشورت و یا پیشنهاد باید بدهم بروی چشم !

شاد و سلامت و موفق باشید.

یک دنیا ممنونم.

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
حداقل میخوای رو دیوار مردم یادگاری بنویسی برو سراغ سایت های معتبر خارجی
اینستاگرام تلگرام

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,500
سلام
سراغ هر کاری میخوای بری اول برو خاک خورده هاش رو ببین و ببین چند درصدشون موفق شدن..
من هیچکدوم از موارد بالا رو توصیه نمیکنم..

من این سه سال اخیر رو فقط بیرون کار کردم و پولش رو ماهانه میاوردم و میرریختم توی همین وب ، الان نه سرمایه یی دارم نه کسب و کاری راه افتاده..
فقط پول و عمر و انرژی حروم شد..
بنظرم میخوای وارد این فضا بشی یا اسپانسر یکی بشو و باش قرارداد ببند ماهانه فلان درصد ثابت بهت بده..
یا هر شغلی اون بیرون داری داشته باشش..
کنارش هر حرفه یی رو خواستی استارت بزنی توی وب قبلش حداقل دو هفته الی دو ماه خوب تحقیق و مشورت کن..
دو نوع سود میکنی..
یا شروعی قوی با پیشرفت سریع میکنی..
یا از کلی ضرر مالی و زمانی و انرژیک نجات پیدا میکنی..

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
با سلام و احترام خدمت همه دوستان گرامی ،

دوستان عزیز ، خیلی از روش های کسب درآمد رو امتحان کردم که هیچ کدام جواب نداد !

چند تا ایده دارم گفتم با شما دوستان این انجمن که همه حرفه ای هستید در میان بگذارم ببینم کدام بهتر جواب و نتیجه میده و ارزش داره روی آن وقت بزاری روی همون تمرکز و شروع به کار کنم!

1. راه اندازی نمایندگی هاستینگ

2. راه اندازی فروشگاه فایل

3. راه اندازی فروشگاه فایل یا کالا و خدمات با استفاده از پنل خود idpay.ir ( همون طوری که اطلاع دارید این درگاه اینترنتی داخل خود پنلش یک فروشگاه فایل یا کالا و خدمات ارائه میکند ).

4. راه اندازی یک کانال در سایت آپارات و یا مشابه آن و آپلود ویدئو ( اگر سایتی تو مایه های آپارات و بهتر میشناسید ، پیشنهاد بدید ).

نظر و یا پیشنهاد شما دوستان عزیز در مورد چهار مورد بالا چیست ؟

اگر هزینه ای هم بابت مشورت و یا پیشنهاد باید بدهم بروی چشم !

شاد و سلامت و موفق باشید.

یک دنیا ممنونم.
مورد شماره 1 نیاز به تخصص بالا دارد اگر منظور شما نمایندگی دیتا سنترهای معتبر خارجی هست و یک تیم واقعا عالی برای پشتیبانی , نه اگر منظور گرفتن نمایندگی از شرکت ایرانی هست که خودش نمایندگی شرکت خارجی رو داره توصیه نمیشه
مورد شماره 2 در صورتی که بتوانی فایل های ناب رو بفروشی که کمتر افرادی می فروشن و یا روی یک رشته خاص تمرکز کنی شاید البته سود اصلی این کار هم چند سال قبل بود با اومدن تلگرام تقریبا همه این موارد رایگان شده و تو کانال ها پره
مورد 3 رو آشنایی ندارم و قطعا از منطق بالا طبعیت می کنه
مورد 4 به نظر نمیاد روش منطقی درامد باشه بهتره اگر این منظور رو مشابه خارجی کار کنید
دوست عزیز هر کاری می کنید سعی کنید با کاربر طرف حساب باشید و نیاز های اونا رو برطرف کنید یک کاربر شاید 20 تومن حق شما رو پرداخت کنه اما شرکت های واسطه خیر

shirazboy

Registered User
لایک‌ها
310
سلام
مورد اول نیاز به تخصص بالایی داره و پشتیبانی شبانه روزی که با توجه به رقبایی که دارید پیشنهاد نمی دم.
مورد دوم هر چند مورد مشابه زیاد هست اما به نظرم هنوز بازدهی داره و اگر کمی در این زمینه خوش فکر باشید می تونه بازدهی خوبی داشته باشه.
مورد سوم به مورد دوم نمی رسه.
در رابطه با مورد چهارم به نظرم سراغ آپارات نرید و سراغ تلگرام و اینستاگرام برید اینم می تونه خوب باشه اما کامل باید پتانسیلش رو بررسی کنید.

shirazboy

Registered User
لایک‌ها
310
1. به نظرم خوب نیست
2. برای بعضی فایل های خاص جواب میده مثلا فصل امتحانات جزوه یا فصلای دیگه کتاب های دعانویسی و علوم غریبه و این مذخرف مزخرف مضخرف مظخرفات
3. مثل 2
4. پلن درآمدیش چی هست؟ یوتیوب خوبه اگر خارج کشور حساب ادسنس بتونی تهیه کنی

سایت meidoun.ir ایده های جالبی هست سرمایه گذار میخوان، وضع اینترنت خوب نیست خارج اینترنت سرمایه گذاری کنید بهتره.

سایت میدون به نظر جالب میاد. ازش بی اطلاع بودم. آموزش های خاصی داره و معلومه که برنامه پشتش هست.

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,500
من یه مدت پیش تو فکر زدن یه کانال/پیج راجب گیم بودم..
اخبار و تحلیل و کلیپ های گیم پلی برتر و پر بازدید..
پر بازدید که شد میتونی توش گیم و دسته و کارت گرافیک و این چیزا بفروشی..

البته این ایده اولیشه..
دیگه بیشتر راجبش فکر نکردم..
میخوای راجبش فکر و تحقیق کن..

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
من یه مدت پیش تو فکر زدن یه کانال/پیج راجب گیم بودم..
اخبار و تحلیل و کلیپ های گیم پلی برتر و پر بازدید..
پر بازدید که شد میتونی توش گیم و دسته و کارت گرافیک و این چیزا بفروشی..

البته این ایده اولیشه..
دیگه بیشتر راجبش فکر نکردم..
میخوای راجبش فکر و تحقیق کن..
کانال و پیج تنها مزیت که دارند نداشتن دامنه و هاست هست و اینکه اونجا می تونی با پول هر چقدر خواستی سایت و کانالتو بکشی بالا

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
وقتتو تلف نکن برای سایت زدن وقتی هی فیلترت قراره بکنن یا اخرم بکشنت پایین سر در بیاری از زندون
برو کانال تلگرام بزن یا اینستا بعدشم همه دیگه تو تلگرامو اینستا پلاسن کی سر میزنه به سایتی اخه
کانال و اینستا کلا با بودجه می تونی کار کنی یعنی اگر توان سرمایه گذاری نداری نباید واردش بشی دیگه اون زمانا گذشت که طرف با مطلب زدن به کانالش یا پیجش موفق میشد الان فقط تبلیغات بکنی می تونی ممبر بگیری رو سایت شاید گوگل یه نظری بکنه اما اونجا همه چیز فقط پول هست خرج نکنی راه به جایی نمی بری

بالا