• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فوری : گوشی موبایلم را دزدیدن

javid17

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
370
سلام
آقا ما گوشی اچ تی سی چاچا را گذاشتیم تو ماشین و در حد 2 دقیقه رفتیم مغازه
وقتی امدیم با بابام دیدیم گوشی نیست
هر چ گشتیم پیدا نکردیم
دیروز تا حالا هم زنگ میزنیم زنگ میخوره نه کسی جواب میده نه چیزی
بدون شک دزدیدن گوشی را
راه حل سریعی واسه پیدا کردنش هست ؟
ارزش داره ؟
سیم کارتش مهم نیست چون اعتباری بود
خود گوشی مهمه

mak.k

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
214
سلام
آقا ما گوشی اچ تی سی چاچا را گذاشتیم تو ماشین و در حد 2 دقیقه رفتیم مغازه
وقتی امدیم با بابام دیدیم گوشی نیست
هر چ گشتیم پیدا نکردیم
دیروز تا حالا هم زنگ میزنیم زنگ میخوره نه کسی جواب میده نه چیزی
بدون شک دزدیدن گوشی را
راه حل سریعی واسه پیدا کردنش هست ؟
ارزش داره ؟
سیم کارتش مهم نیست چون اعتباری بود
خود گوشی مهمه
تا روشنه برو پیگیری کن برو نمایندگی ایرانسل یا زنگ بزن 700 راهنماییت میکنن
باید بری دادگستری درخواست بدی بعد یه نامه میدن بری کلانتری بعد اونو میفرستن واسه ایرانسل یا همراه اول
به مدت 1 تا 2 ماه پیگیری میکنن

pcyord

Registered User
لایک‌ها
363
برای من هم چنین اتفاقی افتاد البته زورگیری بود
خب برای اینکه شما زیاد تو دردسر نیفتید اذیت نشید توضیح میدم سوالی هم بود درخدمتم :)
ببینید شما اول برید مخابرات و اونجا یه فرم هست برای همین سرقت این چیزا پرکنید
بعدش برید کلانتری بگید گوشیم تو ماشین بود رفتم مغازه اومدم دیدم نیست به سرقت رفته !اگه بگید گم شده کاری براتون نمیکنن !
کارتن گوشی اینا رو هم ببرید و فتوبگیرید از قسمت سریال گوشی و ضمیمه اون شکایت کنید
اونا میفرستن به ایرانسل و ....
هروقت طرف سیم کارت گذاشت رو گوشی مشخص میشه و تمومه کار
البته چون سارق نبوده طرف حرفه ای نیست و به زودی سیم رو عوض میکنه , حرفه های ها یه سال بعد سیم رو عوض میکنن که شما دیگه بیخیال شکایت این چیزا شدید :)

درنهایت به همه دوستان پیشنهاد میکنم
نرم افزار موبایل یاب (سرچ کنید) رو روگوشیتون نصب کنید تا همیشه ببینید کجاست !!
یا انتی ویروس netqin هم همین قابلیت رو داره رایگانه ولی موبایل یاب بهتره
یا علی

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
رفیق قبل از اینکه بری برای شکایت اول برو مخابرات. اتفاقا همین یکی دوشب پیش داشت در مورد همین موضوع تو اخبار یه گزارش میداد.

با جعبه گوشی برو مخابرات . اونجا شماره IMEI گوشی رو برات ثبت میکنند و قابل پیگری هست. البته اگر گوشی شما , شماره IMEIش با جعبه یکی باشه. چون یه مدت بود که گوشی ها شماره IMEI با شماره IMEI جعبه فرق میکرد چون قاچاقی وارد میکردند.

امور مشترکین هم همچین خدماتی داره , فکر کنم ماهیانه 7 تا 10 تومن هم میگیرند و درخواست پیگیری میدی. اونقت هرزمان از گوشی شما با هر سیمکارتی تماس بگیرند محلش رو برات پیدا میکنند.

mak.k

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
214
گوشیه منه بیچاررو تو تعمیرگاه زدن
میدونستمم کی زده
هر کاری کردم نتونستم پیداش کنم
همون موقع رفتم نمایندگی گفت باید سیم کارت ایرانسل بندازه تا بشه پیگیری کرد جز ایرانسل نمیشه پیدا کنی
2ماه ایرانسل پیگیری کرد اما نشد که نشد
انشاالله که گوشیت پیدا بشه و شانس بیاری طرف این کاره نباشه سریال عوض کنه یا چیزی شبیه به این
امیدوار باش

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,471
همون موقع رفتم نمایندگی گفت باید سیم کارت ایرانسل بندازه تا بشه پیگیری کرد جز ایرانسل نمیشه پیدا کنی

من چي عزيز؟
ايرانسل زنگ زد بعد از 6 ماه
گفت گوشي رو رديابي كرديم
رفتيم دادگاه و كلانتري و اينا
گفتن خونه پلاك نداره !
كلانتري گفت ...
پرونده رو گرفتم از دستش
آدرسو ديدم
پلاك داشت !!!

صدامو بلند كردم واسشون
الان دو ماه گذشته
با اينكه ادرس رو هم دارن
نميرن گوشي رو بگيرن !!!

ميريم ميگن داريم پرونده رو تكميل ميكنيم !!!

javid17

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
370
گوشی حدودا 500 تومن قیمتشه
میرم یک روز الاف میشم تا ببینم چی میشه بالاخره

gamingsouls

Registered User
لایک‌ها
57
وای شما هم !
به خدا همین الان داشتم دنبال یه تاپیک میگشتم بزنم گوشیم رو دزدیدند چیکار کنم ؟
همین دیشب داشتم از باشگاه برمیگشتم خونه و تا اومدم از اینور کوچه برم اون ور یه موتوری تک سرنشین با دست چپش اومد گوشیم رو ازم گرفت
گوشیم هم HTC DNA هست که تو همینجا برای فروش هم گذاشته بودم . به خدا از دیشب تاحالا تو شوکم . کلانتری هم رفتم شکایت و این حرفا . قراره 15 دقیقه دیگه برم برای گروه تجسس کلانتری تا ببینم کار به کجا میرسه .
بچه ها تو رو خدا راهنمایی کنید باید چیکار کنم ؟

_Nera_

Registered User
لایک‌ها
741
خب پس باید خدمتتون بگم که حالا حالا ها فکر فروش گوشی رو از سرتون بیرون کنین. چون بالای یک سال طول میکشه که شاید بتونین گوشیتونو پیدا کنین.
پارسال گوشی همسر منو از توی ماشینمون جلوی درب پادگان دزدیدن. الان یک سال شده که هنوز توی دادسرا و این طرف و اون طرف دنبالشیم.
روند کار به این صورته. شما میرین دادسرا شکایت می کنین.(البته کارتن گوشیتون هم باید همراهتون باشه برای درج سریال نامبر) بعد پرونده به جریان میوفته.به اپراتور های ایرانسل و همراه اول و تالیا و رایتل نامه می زنن که خودتون شخصا باید هر کدومو برین. مکانشون هم توی آفریقا و ونک و اون طرفهاست. بعد از 2 ماه یا شایدم بیشتر تازه جوابش میاد که آیا ردیابی شده یا خیر!
ردیابی شده بود پرونده برمیگرده به همون کلانتری که شکایت کرده بودید. بعد باز بستگی داره آدرس طرف کجا باشه. ارجاعتون می دن به اون کلانتری. ما کلانتری 101 اما حسین بودیم. متاسفانه توی طرح بود. مجبور شدم 20 تومن پول دربست بدم که سرباز رو بردیم درب خونه طرف. اینجا اگه طرف آدرسش درست باشه که فبها. احضاریه بهش ابلاغ میشه و میاد کلانتری. اگه آدرس مثل آدرسی که واسه ما نوشته بودن اشتباه باشه که باز دوندگی شروع میشه. باز برمیگردین کلانتری منظقه و پایین برگه می نویسن که آدرس قابل شناسایی نبود. دوباره پرونده می ره کلانتری محلتون. اونها ازجاع می دن به دادسرا. بعد پرونده میره واسه درج آگهی توی روزنامه رسمی. این کار 3 ماه زمان می بره. بعد آگهی که دادن و جوابی نگرفتن پرونده می ره مجتمع قضایی واسه حکم قاضی. بعد از 2 ماه بهتون پیام می دن که مثلا 3 ماه دیگه فلان ساعت مجتمع قضایی فلان باشید.. میرین اونجا و قاضی حکم غیابی رو صادر می کنه. حکم هم بعد از 2 هفته به آدرستون میاد. بعد باز باید 1 ماه صبر کنین و برید دادسرا برای اجرای احکام. پرونده دزدیده شدن گوشی همسر من به اینجا رسیده! اتفاقا همین امروز هم رفتم دادسرا برای پیگیری!
من تا آخرش می رم. چون مهم گوشیه نیست. مهم حقیه که ازم خوردن! اگه آقا دزده پیدا بشه که همه هزینه هایی که کردم رو میشه ازش بگیرم. حتی مرخصی هایی که از محل کارم گرفتم. به اضافه گوشی و جریمه و شلاق و زندان.
الان من حکم جلب طرف رو دارم. اما بدون آدرس هیچ فایده ای نداره!
اتفاقا همین امروز می خواستم توی پی تی تاپیک بزنم ببینم کسی می تونه کمکم کنه که آدرسشو پیدا کنم؟!
من فقط یه اسم و فامیل و یه شماره ایرانسل ازش دارم که خاموشه!!!

javid17

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
370
من امروز رفتم
اول رفتم دادسرا بعد رفتم مخابرات بعد هم نمایندگی ایرانسل و سه تا حکم را یکی داد مخابرات یکی خودم یکی ایرانسل
سیم کارت هم سوزاندم
گفتم اون اگر سیم کارتی بزار توش و تماس بگیره ردش گرفته میشه
حالا دیگه منتظریم ببینیم چی میشه
ولی ما کلانتری نرفتیم دیگه

ToxCity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
596
خدا رفتگان همه رو بیامرزه

S.A.M.U.R.A.I

Registered User
لایک‌ها
3,455
پیگیری کنید اینقدر شیر تو شیره که اخر هم پشیمون میشید حالا گوشی که خوبه 41 میلیون چک دارم 3 ساله پیگیری کردم طرف راه راست تو خیابون داره میره رفتم کلانتری میگم مامور بدید برم بگیرمش میگن فعلا کسی نیست بعدا بیا :blink:

_Nera_

Registered User
لایک‌ها
741
رفیق قبل از اینکه بری برای شکایت اول برو مخابرات. اتفاقا همین یکی دوشب پیش داشت در مورد همین موضوع تو اخبار یه گزارش میداد.

با جعبه گوشی برو مخابرات . اونجا شماره IMEI گوشی رو برات ثبت میکنند و قابل پیگری هست. البته اگر گوشی شما , شماره IMEIش با جعبه یکی باشه. چون یه مدت بود که گوشی ها شماره IMEI با شماره IMEI جعبه فرق میکرد چون قاچاقی وارد میکردند.

امور مشترکین هم همچین خدماتی داره , فکر کنم ماهیانه 7 تا 10 تومن هم میگیرند و درخواست پیگیری میدی. اونقت هرزمان از گوشی شما با هر سیمکارتی تماس بگیرند محلش رو برات پیدا میکنند.

من همین الان دو تا دفتر مخابرات و یه اداره مخابرات رفتم اما گفتن باید نامه از مراجع قضایی داشته باشید برای این کار.
اصلا حاضر نشدن این کارو انجام بدن.
میشه بفرمایید دقیقا کجا باید مراجعه کنم!؟!؟

disturb

Registered User
لایک‌ها
410
اتفاقا همین امروز می خواستم توی پی تی تاپیک بزنم ببینم کسی می تونه کمکم کنه که آدرسشو پیدا کنم؟!

اومدیمو ایرانسل طرف به نام خودش نبود ... فک نکنم بشه کاری کرد...

_Nera_

Registered User
لایک‌ها
741
اگه به نام خودشم نباشه مشکلی نیست چون ما حکم جلب طرف رو داریم. دادگاه کار نداره اون فرد دزدیو انجام داده یا نه. طرف رو میگیره و خسارت رو باید بده

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4

samstar500

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

دوست عزیز متاسفانه گوشی منم گم شده و تمام مراحلی که شما گفتی رو هم طی کردیم . احضاریه رو هم که بردیم گفتن همچین کسی نمیشناسیم
بعد قاضی پرونده یه نامه نوشت برای ثبت احوال که مشخصات و محل سکونت و عکس کسی با این نام و نام پدر (کلا مشخصاتی که از شرکت همراه اول برای دادگاه ارسال شده بود ) رو برای دادگاه بفرست
نامه رو بردم ثبت احوال . البته یکم ناز کردن که نمیشه و کلی شخص با این نام وجود داره که نام پدرش رو که گفتم تونستن اطلاعاتشو در بیارن
آدرسش هم همون آدرسی بود که همراه اول داده بود و احضاریه رو برده بودیم
البته فکر نمیکنم این کار کمک خاصی به پیدا کردن طرف بکنه ولی اگه از طرف دادسزا نامه ببرید ، ثبت احوال مشخصات رو میده

_Nera_

Registered User
لایک‌ها
741
دوست عزیز متاسفانه گوشی منم گم شده و تمام مراحلی که شما گفتی رو هم طی کردیم . احضاریه رو هم که بردیم گفتن همچین کسی نمیشناسیم
بعد قاضی پرونده یه نامه نوشت برای ثبت احوال که مشخصات و محل سکونت و عکس کسی با این نام و نام پدر (کلا مشخصاتی که از شرکت همراه اول برای دادگاه ارسال شده بود ) رو برای دادگاه بفرست
نامه رو بردم ثبت احوال . البته یکم ناز کردن که نمیشه و کلی شخص با این نام وجود داره که نام پدرش رو که گفتم تونستن اطلاعاتشو در بیارن
آدرسش هم همون آدرسی بود که همراه اول داده بود و احضاریه رو برده بودیم
البته فکر نمیکنم این کار کمک خاصی به پیدا کردن طرف بکنه ولی اگه از طرف دادسزا نامه ببرید ، ثبت احوال مشخصات رو میده

یعتی گوشیتون پیدا شد آخرش یا نه؟
یعنی میگین من الان حکم جلبشو ببرم ثبت احوال میتونم آدرسشو بگیرم دوست عزیز؟
یا حتما باید نامه از دادگاه داشته باشیم؟!

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4

samstar500

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آره باید حتما از دادگاه نامه داشته باشی.

امروز از دادگاه به من زنگ زدن که طرف اومده دادگاه . شمارتو بهش میدم باهم توافق کنید .
حالا باید قرار بزاریم ببینیم چی میگه .
به دادگاه گفته گوشی رو خریدم . جون عمه اش . کی گوشی بدون جعبه میخره
حالا موندم اگه رفتم دادگاه چه جوری بفهمم گوشی که بهم تحویل میده سالمه یا یه جنازه تحویلم میده

بالا