اگه تبلت میخوای بگیری دستت بگیری اعصابت خورد میشه اصلا کیفیت ساخت خیلی پایینه یکی از اشنا ها سیم کارت خور وین تاچ خریده بهد ۳ ماه سیم کارت نمیخونه و کلا داغون شده البته موقع خرید چون دلتو میزنه کلا نمیشه تمیز نگه داشت
برای خرید تکی نمیگم داداش
اما مرسی
سال نو مبارک :blush:
اگه میخوای بگیری بکنی پاچه ملت وین تاچ بگیر فرط و فرط بکن پاچه ملت هاجی صودشم خفن زیاده ولی احیانن خواستی ملت دعات کنه احیانا :دی
inoel یه همچین مارکی دقیق یادم نیست با گارانتی یک ساله اونگ گارانتی معتبر هارد های adata بیاراز ۳۷۰ تومن تبلت داره تا ۱ تومن کیفیتشونم خدایی بد نیست
اگه میخوای بگیری بکنی پاچه ملت وین تاچ بگیر فرط و فرط بکن پاچه ملت هاجی صودشم خفن زیاده ولی احیانن خواستی ملت دعات کنه احیانا :دی
inoel یه همچین مارکی دقیق یادم نیست با گارانتی یک ساله اونگ گارانتی معتبر هارد های adata بیاراز ۳۷۰ تومن تبلت داره تا ۱ تومن کیفیتشونم خدایی بد نیست
افرین این درستهinnovel درستشه اگه اشتباه نکنم ...
کلا اکستروم بهتره وینتاچ اصلا کیفیت نداره
دوستان خودم تبلت زیاد داشتم
ایپد , اکستروم , گلگسی و...
قصدم واسه فروش بود
نه بنداز بنداز هم در کار نیست
چون ارزون بود گفتم احتمالا فروشی خوبی خواهد داشت
ممنون دوستان
داداش بنداز بنداز نیستش
در اصطلاح قد پولی که میدی اش میخوری
از تبلت 200,250 چه توقعی هست
الان ام پی فور ایریور یا سونی این قیمت هست که فقط یه پلیره!
Sent from my LT18i using Tapatalk 2
میترسم کسی بخره ناراضی بشه بعدش چون نظرم رو تعداد بالا وپخش توکل شهر بود
بخیال شدم
یه معامله دارم انجامش بدم تا 3 4 روز دیگه هم ماشین میگیرم هم یه تبلت ! " نظرت چیه ؟ تا 800 چی بگیرم ؟!
نمیخوام رو تبلت اینقدر خرج کنموالا رنج 800 خیلی رنجه بدیه هیچی نیستش
بین پی1000 میشه و 7 پلاس و تب 7 2
بیار بالا سقف هزینت رو 7 پلاس وردار عالیه...
Sent from my LT18i using Tapatalk 2
این همشهری ما از بین مارکای coby و Win گفتن کدوم بهتره! اونوقت مینویسین اینول اکستروم و ... بهتره؟!!! سوال اینقدر گنگه دوستان ؟!
مارو به نتیجه رسوندن که کلا مارکی جز سامسونگ و سونی .... بهتر نداریم که صحیح هم هست...