• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فوق توی دانشگاهای استرالیا برای رشته IT چقدر متقاضی داره .

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
سلام دوستان .

میخواستم ببینم کسی میتونه توی دانشگاهای استرالیا ، متقاضی برای IT در مقطع فوق لیسانس در چه سطحی اه ؟ چون اگه خیلی زیاد بایه احتمالا من رو قبول نمیکنن ، و من برای دادن تقاضا رسما پولم رو دور ریختم ! (البته هنوز نریختم ! ) ولی خوب 10 تا دانشگاه که تقاضا بدم چیزی حدود 500 تومن برام آب میخوره ! که میتونم بهتر خرجش کنم !

اصولا کسی هست بدونه چطور میشه تخمین زد با یه معدل خاص توی یه دشته خاص از یه دانشگاهی احتمال پذیرش وجود داره یا نه ؟

ممنون

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
سلام دوستان .

میخواستم ببینم کسی میتونه توی دانشگاهای استرالیا ، متقاضی برای IT در مقطع فوق لیسانس در چه سطحی اه ؟ چون اگه خیلی زیاد بایه احتمالا من رو قبول نمیکنن ، و من برای دادن تقاضا رسما پولم رو دور ریختم ! (البته هنوز نریختم ! ) ولی خوب 10 تا دانشگاه که تقاضا بدم چیزی حدود 500 تومن برام آب میخوره ! که میتونم بهتر خرجش کنم !

اصولا کسی هست بدونه چطور میشه تخمین زد با یه معدل خاص توی یه دشته خاص از یه دانشگاهی احتمال پذیرش وجود داره یا نه ؟

ممنون
میبینم که تنگنا روی تو هم اثر منفی گذاشته !
251.gif

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
چشم آبی شوخی نیست !

هیچ کس چیزی در این رابطه نمی دونه نمیدونه ؟؟ (چشم آبی رو عرض نمیکنم ! همون دانشگاه رو میگم ! )

Hoomaan

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
57
باید پرونده این H_R بررسی بشه ... مشکوک میزنه ! :cigar:

savap.jpg

یاشار

Registered User
لایک‌ها
3
میبینم که تنگنا روی تو هم اثر منفی گذاشته !
251.gif

باید پرونده این H_R بررسی بشه ... مشکوک میزنه ! :cigar:

savap.jpg
اینجا جای این مسخره بازیها نیست! گفتگوی آزاد چند قدم پایینتره! لطفاً بحثهای جدی رو با سخن پراکنیهای بیمورد خراب نکنید.

بالا