• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فونت این سایت

mohsenshayan

Registered User
لایک‌ها
91

tahghighstan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
aفکر کنم شما باید تو قسمت style قالبتون، فونت ها را که احتمالاً times new roman یا tahoma هستش به B yekan تغییر بدین

farsvideo

Registered User
لایک‌ها
148
سلام. بنده دقیقا بررسی یا شایدم فضولی کردم. فونت استفاده در این سایت Yekan بود.
اگر بخواید فونت رو به نوشته های سایتتون به صورت کلی اعمال کنید باید چند مرحله عملیات انجام بدید.
1. فونت ها رو در پوشه ای آپلود کنید , اگر قالب شما شاخه ی fonts داره بهتره در همونجا آپلود کنید. با سه پسوند مختلف یا بیشتر هست هر فونتی
2.باید یک فایل سی اس اس مخصوص اون فونت ایجاد کرده و توی اون بهش آدرس فونت ها رو بدید و بهش یه اسم بدید که هرجا فونت Yekan نوشتید توی استایل اصلی این فونت استفاده بشه.
مرحله ی بالا به خاطر این بود که فایل استایل شما شلوغ نشه
3. اون فایل سی اس اس رو که داخلش فونت رو معرفی و آدرس دهی کردید در فایل استایل اصلی ایمپورت میکنید و پایینتر هرجا که دوست داشته باشید میتونید اون فونت رو استفاده کنید.
بعد باید پیدا کنید که اون قسمتی که میخواید فونتش عوض بشه چه کلاس یا آی دی هست و از فونت دلخواه استفاده میکنید. پیدا کردنش بستگی به قالبتون داره.

farsvideo

Registered User
لایک‌ها
148
فونت تاهوما این دردسر ها رو نداره, چون که روی همه مرورگر ها شناخته میشه. مراحل بالا رو در حقیقت مجبورید طی کنید چون که تا جایی که من اطلاع دارم فونت یکان و خیلی از فونت های دیگه به طور پیشفرض شناخته نمیشند و ما باید بگیم که فونتی که در قالب استفاده شده آدرسش اینه. به مرورگر کاربر باید بشناسونیم.

بالا