• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فید خبرگذاری-اتوماتیک

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
سلام !
مدت زیادی هست که قصدم راه اندازی یه سایت جمع آوری خبر از خبرگذاری ها هست . یه مدت با وردپرس و پلاگین هاش ور رفتم اما اکثر خبرگذاری ها فیدهای درست درمون نمیدن و یا فقط lead خبر دارن یا فقط تیتر دارن .

هم دنبال یه سیستم میگردم که بتون اخبار رو همون طور که در صفحه اول خبرگذاری ها نمایش میده بتونه بگیره و نمایش بده . ترجیحا با استفاده از سیستم های رایگان .
هم این که دنبال یه منبعی میگردم که بتونم فید خبرگذاری ها رو داشته باشم (‌انگلیسی و فارسی ) .

این سیستم بیشتر برای آرشیو کردن استفاده میشه و بعد رو این سیستم یه کار دیگه قراره انجام بشه .
حالا در این ۲ مورد که گفتم آیا چیزی کسی سراغ داره ؟

mr_net

Registered User
لایک‌ها
283
نه همون که گفتی خبر گذاری ها زیاد به فیید اهمیت نمیدن
نهایتن بعضیاشون میتونی متن کامل رو داشته باشی بازم نمیتونی عکس و لینک بگیری
واسه ورد پرس از پلاگین auto blog استفاده کن جالبه نال شد رو نصب کن مشکلی پیش نمیاد
واسه مای بی بی من استفاده میکردم rss2post خوب بود
و به همین نسبت جوملا یکی داره که اصلا ازشم سر درنوردم :دی

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
در مورد نحوه fetch کردن . یکی بود اینجا با دروپال داشت کار میکرد . انگار از فید هم استفاده نمیکرد .
از autoblog استفاده کردم . مشکل فیدهایی هستند که خبرگذاری ها میدن . اگه اسکریپتی باشه که صفحه اول رو crawl کنه بهتره .
در مورد rss2post که اصلا نشنیدم اسمشو . اوم پلاگین جوملا رو بگو تا ببینم چه جوری کار میکنه ؟

mr_net

Registered User
لایک‌ها
283
جوملا رو یادم نیست
اخه گفتی فری باشه ولا من سراغ دارم کسی رو که کرایل نوشته و داره سایت هارو کپی میکنه اونم تازه با سئو خیلی بالا و استاندارد
(واسه اسپم )
خودم یک دیتابیس داشتم 4 گیگ بود معادل 150 هزار پست :دی در عرض 3 ماه جمع کردم وقتی اومدم ازش استفاده کنم
3 روزه فیلتر شدم :ی
اینقدر مطلب بود که کارش از فیلتر رد شده حالا باید شروع کنم اگه بشته یدونه مدیریت شده تهیه کنم فیلتر نشه

amir-khan

Registered User
لایک‌ها
37
آقا شرمنده یه سسوال این وسط من بپرسم که مدتیه برام مطرحه :

چنین مطالبی که توسط خبرخوان گرفته میشه و اتوماتیک تو سایت قرار میگیره ایندکس هم میشه ؟ و تاثیری تو بازدید و رتبه سایت داره یا نه ؟

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,425

چنین مطالبی که توسط خبرخوان گرفته میشه و اتوماتیک تو سایت قرار میگیره ایندکس هم میشه ؟ و تاثیری تو بازدید و رتبه سایت داره یا نه ؟

برای سایت هایی دارای بازدید هستند بسیار مفید هست
در ابتدا اوتوماتیک بزاری باید حسابی کار کنی روش تا ایندکس بشه

E H S A N N

Registered User
لایک‌ها
143

باید اصول کپی رایت گوگل از طرف افزونه فید خوان رعایت بشه ( اصولی مثل درج لینک منبع خبر و چیزای دیگه که افزونه wp robot وردپرس رعایت می کنه !) ، اگر اصول رعایت بشه هیچ مشکلی پیش نمیاد ، الان شما برو تیتر یه خبر سایت باشگاه خبرنگاران جوان رو بردار تو گوگل سرچ کن ببین چند تا سایت ایرانی میاد که خبر رو کپی کردن ! بعضی از سایت ها رو نگاه کنی اصلاً خودشون مطلبی ندارن و همش کپی اون به صورت خودکار و ادمین دخالتی نداره ! کپی مطلب به صورت خودکار هم بستگی به تنظیمات فید خبرگذاری ها داره که فقط تیتر رو نمایش بده یا همراه با متن باشه ولی در هر صورت متن خبر ها به صورت کامل کپی نمیشه !
ولی مطمئن باشید اگر قوانین گوگل رو نقض نکنید همه صفحات ایندکس میشن !

راهنمایی بیشتر خواستید در خدمتم .

hamed_u139

Registered User
لایک‌ها
151
باید اصول کپی رایت گوگل از طرف افزونه فید خوان رعایت بشه ( اصولی مثل درج لینک منبع خبر و چیزای دیگه که افزونه wp robot وردپرس رعایت می کنه !)

دوست عزیز افزونه wp robot چی هست و چکار میکنه؟

میشم یکم توضیح بدی؟

E H S A N N

Registered User
لایک‌ها
143
دوست عزیز افزونه wp robot چی هست و چکار میکنه؟

میشم یکم توضیح بدی؟
با استفاده از این افزونه در وردپرس می تونید بوسیله فید ار اس اس مطالب سایت های دیگه رو در سایت خودتون پست کنید (به صورت خودکار) ، اینکه مطلب به صورت کامل پست بشه یا نه بستگی به تنظیمات فید سایت مورد نظر داره !

Last edited:

Mon_hareF

Registered User
لایک‌ها
700
افزونه دیگه ای غیر از wp robot نیست که خودش پست بذاره؟

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
افزونه برای وردپرس زیاد هست . فقط کافیه automatic content wordpress رو سرچ کنید .
در مورد ایندکس شدن الان زیاد برام مهم نیست . چون به احتمال قوی اگر پلاگینی هم باشه بعدا برای کار بعدی باید ویرایش بشه .

در مورد کراولر هم اگه کسی رو سراغ داری یه قیمت بگیر یا ایمیل بده خودم بپرسم ازش . در مورد اون پست ها هم خوب روی اون ایندکسر که داری نمیشه bad word ست کرد ؟

mr_net

Registered User
لایک‌ها
283
افزونه برای وردپرس زیاد هست . فقط کافیه automatic content wordpress رو سرچ کنید .
در مورد ایندکس شدن الان زیاد برام مهم نیست . چون به احتمال قوی اگر پلاگینی هم باشه بعدا برای کار بعدی باید ویرایش بشه .

در مورد کراولر هم اگه کسی رو سراغ داری یه قیمت بگیر یا ایمیل بده خودم بپرسم ازش . در مورد اون پست ها هم خوب روی اون ایندکسر که داری نمیشه bad word ست کرد ؟
خوب روی بد ورد میشه فیلتر کردن ولی میگم که خیلی زیاده رو سرور که میخوام روش سرچ بزنم میترکه :دی دیگه بیخیالش شدم میخوام یکی دیگه بزنم
راجع به کرال هم با یورز amin_lni در یاهو همینجا هم یک ایدی داره تو مایه های amnucy که درستشو نمیدونم :دی تماس بگیر

ailasam

Registered User
لایک‌ها
18
دوست عزیز یک ساعت هست که فید ناقص رو میگیره و فید کامل تحویل میده

در مورد این سایت در وبلاگ یک پزشک صحبت شده.پیدا کردن لینک دقیق مطلب

رو به عهده خودت میذارم

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا