• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فیش برای اتصال Nokia به ضبط ماشین

Ames

Registered User
لایک‌ها
0
سلام. کسی فیش برای اتصال گوشی نوکیا 6630 به ضبط ماشین و استفاده از اون بجای MP3 Player رو سراغ داره؟
خود نوکیا یه رابط معرفی کرده تو سایتش به اسم AD-15 ولی تمام جمهوری و پاساژ علاالدین و هر نمایندگی که میشناختم سر زدم نداشتن. تنها این فیش رو توی Music Pack تو مغازه دیدم که قیمتش کلش 70000 تومن بود!!!! (تازه قبل از تغییر تعرفه)... یه نوع فیش دیگه هم دیدم که به موبایل میخوره و خروجی AUX میده. (مثل فیش های آودیو Right و Left که به پشت Speaker های کامپیوتر وصل میشه) ولی من یه چیزی می خوام که بشه موبایلو به توسط کارکیت به ضبط ماشین وصل کرد. کسیی سراغ داره؟؟؟؟؟؟؟

Ames

Registered User
لایک‌ها
0
میشه بگی اون که دیدی دقیقاً چی بود؟ و یا چه مارکی؟

اینم عکس Nokia Audio Adapter AD-15

ad-15.jpg

اطلاعات بیشتر راجع به Music Pack: http://www.nokiamena.com/english/phones/enhancements/audio/music/pack/specs.htm

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
مشابه این بود . اصل نوکیا هم نبود

Ames

Registered User
لایک‌ها
0
از راهنمایی شما ممنون.

کس دیگه ای از سایر وصایل مشابه اطلاعی داره؟

loyal_gladiator

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان سلام! در رابطه با این Audio Adapter AD-15 من ابتدا فکر میکردم که این Enhancment قابلیت این رو داره که MP3 روی گوشی شما رو روی موج FM ضبط ماشینت پخش کنه و چون این قابلیت رو MP3Player های جدید دیده بودم خوشحال شدم که چه خوب میشه بدون خریدن MP3Player از این قابلیت گوشی هم استفاده کرد خلاصه این شده که دیروز کل پاساژ علاالدین از زیر زمین و طبقه همکف گرفته تا طبقه پنجم و ششم رو زیر و رو کردم اما متوجه شدم چیزی که من دنبالشم اسمش CAR KIT است که شکلش هم این پایین زدم و توی این لینک شما میتونید قابلیت های اون رو بخونیدhttp://www.nokiamena.com/english/phones/enhancements/car/kits/cark112/index.htm این ملزوم رو فقط یه مغازه داره که فروشندش پسر خود حاجی علاءالدین به اسم مغازه نوکیا مرکزی پلاک 73 و 74 اما ازبحث دوستمون هم دور نشیم قابلیت های اون Audio Adapter AD-15 رو که عرض کردیم به صورت فایل Flash MX شما میتونید رو سایت خود نوکیا ببینید http://www.nokiamea.com/english/phones/enhancements/audio/music/pack/index.htm و تازه شما میتونید به جای استفاده از این کابل از کابلهایی با قیافه ای متفاوت اما قابلیتی مشابه که در بازار هم موجود هستند استفاده کنید چون در رابطه با ضبط ماشین هم شما ضبطتون باید Compatible باشه یعنی ورودی ، خروجی دار باشه اما یک ماشینی که مثل 206 ظبصش ورودی خروجی نداره عملاً نمیتونه از این قابلیت استفاده کنه و در ضمن اینجور سیم کشی ها تو فضای کوچیک ماشین دست و پا گیره در ضمن خوب هستش شما اون مغازه ای رو که توش این ملزوم رو دیدی به سایرین هم معرفی کنید تا مثل من مجبور نشوند کل پاساژ رو زیر پا بگذارند.
راستی یه مغازه ی دیگه هم به اسم یوسفی هست که میتونه نیاز شما رو تا حدی جوابگو باشه تلفنش هم 66719292 من خودم نتونستم با هاش صحبت کنم چو شب قبل از شهادت حضرت زهرا (س) بود و زود بسته بود.

فایل های ضمیمه

• carkit_112_1.jpg
    carkit_112_1.jpg
    14.3 KB · نمایش ها: 9
  • enhancements_ad-15_pop.jpg
    enhancements_ad-15_pop.jpg
    14.7 KB · نمایش ها: 4

Ames

Registered User
لایک‌ها
0
شاید حق با شما باشه. از اول نگفتم دقیقاً این AD-15 چی هست. درواقع یه فیش تبدیله از خروجی موبایل Nokia به یه وروی فیش Headphone. همین. به چند تا درد میخوره :
میشه با یه کار کیت (این وسیله هایی که مثل نوار Cassete میمونه، نه اون کیتی که شما درمورد Nokia معرفی کردین) به ضبط ماشینی که فقط کتست میخونه و ورودی Audio هم نداره وصل کرد. اگر هم ضبط فیش ورودی Audio داشته باشه که دیگه راحت تره. علاوه بر اینها میشه به گوشیتون هدفون معمولی وصل کنید. ضمناً میشه به ضبط خونه هم متصلش کنید. دوتا مغازه که من دیدم اینو داشتن یکی مغازه گلستانوکیا توی شهرک غرب، بازار گلستانه. یکی هم نمایندگی ایراتل فکر کنم تو میدون ونک. ولی هر دوی این مغازه ها این فیش رو داخل Music Pack دارن و اصلاً اسم AD-15 رو هم نشنیدن. تکی هم نمیفروشنش. مجبورید کل پک رو بخرید که گرونه و به نظر من ارزششو نداره.

Ames

Registered User
لایک‌ها
0
یافتم.......
بعد از کلی گشتن. www.sound-adapter.com
چیزی که کل جمهوری و نمایندگی های نوکیا رو زیر و رو نکرد هیچ جا نداشت، یه مغازه تو آریاشهر داشت. 3000 تومن!

cybamin

Registered User
لایک‌ها
138
به نقل از Ames :
یافتم.......
بعد از کلی گشتن. www.sound-adapter.com
چیزی که کل جمهوری و نمایندگی های نوکیا رو زیر و رو نکرد هیچ جا نداشت، یه مغازه تو آریاشهر داشت. 3000 تومن!
منم هرچی گشتم پیدا نکردم تو اصفهان و حومه.یارو خرید اینترنتی نداره؟؟؟

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از DJ Fred :
شما می تونستی از هدفون 3250 استفاده کنی . کیفیتش هم خیلی خوبه

اومد تو بازار؟ یادمه جدا نمیفروختند

Ames

Registered User
لایک‌ها
0
هدفون 3250 چجوریه؟

loyal_gladiator

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Ames :
00000175.jpg

این مدله : NOKIA 7210 3.5mm audio adapter with MIC
نوشته 7210 ولی رو گوشی من که 6630 هست خیلی خوب جواب میده.
اطلاعات بیشتر : http://www.sound-adapter.com/sounda...archKeyword=&SearchSelect=&Page=1&Action=Show
سلام!
این دقیقاً همون چیزیه که من به در نظرم بود به جای اون Ad-15 به شما معرفی کنم طبقه پنجم پاساژ علاالدین بالی پله برقی سمت چپ نبود هم بگردید همونجا ها رو پیداش میکنید.

fuhnen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
ببينم اين كابلا رو گوشيهاي جاوا هم كار ميكنه ؟ يا اصلا مهم نيست ؟

pouyan_60

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اين هدفون 3250
كه داراي
mp3 player
است من به ان 70 وصل كردم ولي از دكمه هاش نتونستم استفاده كنم
فكر كنم بايد يه برنامه اي نصب بشه تا بتوان استفاده كرد
ولي فايده نداره اون برنامه
چون به نظرم برنامه اش فقط روي 3250 كه سيمبين 9 است كار مي كنه

در كل از كجا مي شه خريد
چون هدفونش از ورود صدا به گوش مثل سوني اريكسون ها جلو گيري مي كنه

pouyan_60

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مثل اينكه شما ها همه ي بازار را تكونده ايد چون من تو هر مغازه اي كه مي رفتم تا مي خواستم حرف بزنم مي گفتن نداريم
يه جايي پيدا كردم مدل
AD-46
داشت و 14 تومان با گارانتي و اصل بود مي داد كه داراي خاصيت كم وزياد كردن ولوم بود
ولي اوني كه گفتيد 3 تومان را پيدا نكردم كجا داره

بالا