• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فیلتر اسم سایت در بلاگفا

tak-site.ir

Registered User
لایک‌ها
72
سلام . امیدوارم حالتون خوب باشه .
راستش من یه وبلاگ بلاگفا دارم با پیج رنک 4 و بازدید بسیار خوب ( تقریبا روزی 40 هزار بازدید )
مشکل اینه که من تو وبلاگم بنر سایتمو گذاشتم بعد از مدتی بلاگفا ادرس سایتمو فیلتر کرد و حالا حتی نمیتونم سایتمو تو وبلاگ لینک کنم .
توی تموم قالب های وبلاگ های بلاگفا اگه ادرس سایتم باشه قالب ثبت نمیشه .
من میخوام از این وبلاگ برای سایتم بک لینک بگیرم ، به نظر شما راهی داره که اینکارو بکنم ؟ مثل استفاده از کوتاه کننده های لینک؟
و این که از طریق فروش بک لینک این وب چقد میتونم درامد کسب کنم ؟

Ehsan_king99

Registered User
لایک‌ها
6,518
سلام . امیدوارم حالتون خوب باشه .
راستش من یه وبلاگ بلاگفا دارم با پیج رنک 4 و بازدید بسیار خوب ( تقریبا روزی 40 هزار بازدید )
مشکل اینه که من تو وبلاگم بنر سایتمو گذاشتم بعد از مدتی بلاگفا ادرس سایتمو فیلتر کرد و حالا حتی نمیتونم سایتمو تو وبلاگ لینک کنم .
توی تموم قالب های وبلاگ های بلاگفا اگه ادرس سایتم باشه قالب ثبت نمیشه .
من میخوام از این وبلاگ برای سایتم بک لینک بگیرم ، به نظر شما راهی داره که اینکارو بکنم ؟ مثل استفاده از کوتاه کننده های لینک؟
و این که از طریق فروش بک لینک این وب چقد میتونم درامد کسب کنم ؟
اول اینکه بگم یه اشتباه بزرگ کردی رفتی رو بلاگفا که همه چیزو ممنوع کرده وبلاگ ساختی(اونم 40هزار بازدید:general509:اگه با این بازدید سایت داشتی الان حداقل 2تومن درامد داشتی:general312:)
به نظر من اگه خود لینک نباشه گوگل اونو به اسم بک لینک شناسایی نمیکنه
اگه ورودی خوبی از گوگل باشه و بتونی ثبت لینک کنی و بلاگفا گیر نده بک لینک خوب میشه فروخت

tak-site.ir

Registered User
لایک‌ها
72
اول اینکه بگم یه اشتباه بزرگ کردی رفتی رو بلاگفا که همه چیزو ممنوع کرده وبلاگ ساختی(اونم 40هزار بازدید:general509:اگه با این بازدید سایت داشتی الان حداقل 2تومن درامد داشتی:general312:)
به نظر من اگه خود لینک نباشه گوگل اونو به اسم بک لینک شناسایی نمیکنه
اگه ورودی خوبی از گوگل باشه و بتونی ثبت لینک کنی و بلاگفا گیر نده بک لینک خوب میشه فروخت

تقریبا 70 درصد ورودیش از گوگله . یبه نظرتون با چه قیمتی قرار بدم ؟

Ehsan_king99

Registered User
لایک‌ها
6,518
تقریبا 70 درصد ورودیش از گوگله . یبه نظرتون با چه قیمتی قرار بدم ؟
نمیدونم من خودم دنبال قیمت پایینم معمولن:D ولی یه قیمتی بزار که پایین تر از بقیه باشه اینم در نظر بگیر که وبلاگ هست ... تو انجمن خدمات وبمستری پی تی برو قیمت دستت میاد

tak-site.ir

Registered User
لایک‌ها
72
هیچ راهی برای اتستفاده بک لینک نیست ، برای ادرس سایتم که بلاگفا فیلتر کرده ؟

meysam4406

Registered User
لایک‌ها
152
بک لینک نه اما سعی کن بازدیدت رو رو سایتت بفرستی اگه آدرس سایتت رو قبول نمی کنه از کوتاه کننده لینک استفاده کن هر طور شده دورشون بزن

tak-site.ir

Registered User
لایک‌ها
72
کسی راه دیگه ای به ذهنش نمیرسه ؟

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
ترک بلاگفا! اصلاً مسئولیت پذیر نیستند. گزارش تخلف رد می کنی، یک ماه می گذره یه پاسخ نمیدن. فقط تنها کاری که بلدن بستن کدهای تبلیغاتیه. درسته که امکاناتش رایگانه اما کدوم سرویس وبلاگدهی تو دنیا همچین کاری می کنه!؟

* کدخدا

Registered User
لایک‌ها
626
سرزمین جماعت خواب ، جماعت خواب زده ، ملت چورتی
دیروز دیدم سایت منم تو لیست تحریم شدگان بود :D
کی کجا پست هایی به نام سایتمون فرستاده بودیم که رفتیم تو لیست سیاه .

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475

dashakol99

Registered User
لایک‌ها
2,451
بله دوست گرامی خواندم، تنها راهی بود که به نظرم میرسید همین بود، شما اگر راه بهتری سراغ دارید بفرمایید.
در ضمن این روش جاوا اسکریپت نیست بلکه یک کد html را با استفاده از جاوا اسکریپت دوباره ارجاع می دهیم.
بنده احتمال می دهم که شاید گوگل برای این نوع لینک نیز ارزشی قائل شود زیرا لینک هایی که سایت های کد های جاوا اسکریپت برای وبلاگ معمولاً از همین طریق لینک می گیرند.

TO FAN

Registered User
لایک‌ها
145
الان وبلاگت با سایتت موضوعاتش مشابه هست ؟

یعنی قبلا وب زدی دیدی گرفته سایتش کردی وب رو هم در کنارش نگه داشتی؟

یا نه وب یه موضوع جدا داره سایت یه موضوع جدا ؟

ببین بلاگفا نه مسئولیت پذیره نه انتقاد پذیر تازگیا هم دیدی که چه دست گلی به اب دادن درسته دست خودشون نبوده ولی کلی از وبلاگ ها به فنا رفتن
برا بک لینک میتونی از روش های دوستان استفاده کنی
اما وبلاگتو ببر روی سایت با اون بازدید کلی کارا میتونی بکنی
یه دامنه هاست بزن مطالبتو کم کم منتقل کن ارشیو سایت تکمیل شد رو وبت یه پست ثابت بزن که ادرس منتقل شده

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
تازگیا هم دیدی که چه دست گلی به اب دادن درسته دست خودشون نبوده ولی کلی از وبلاگ ها به فنا رفتن
این حرفتون تایید نمیشه. چرا دست خودشون نبوده؟ 100درصد مقصر بودن. اگه یه نفر فقط 6 ماه سایت داشته باشه متوجه میشه که یکی از ارکان مهم سایت گرفتن بک آپ است. اینا به جای اینکه پرسنل استخدام کنن که وبلاگ چهارتا بچه مدرسه ای رو چک کنه و هر کدوم بنر تبلیغاتی توش بود رو حذف کنه، همون هزینه رو به پرسنل میدادن تا مرتب بک آپ بگیره. حالا خوبه سایتی مثل آپارات دستشون نیست که بگن حجمش خیلی زیاده و... چهار کلمه متن و نوشته بوده...

TO FAN

Registered User
لایک‌ها
145
این حرفتون تایید نمیشه. چرا دست خودشون نبوده؟ 100درصد مقصر بودن. اگه یه نفر فقط 6 ماه سایت داشته باشه متوجه میشه که یکی از ارکان مهم سایت گرفتن بک آپ است. اینا به جای اینکه پرسنل استخدام کنن که وبلاگ چهارتا بچه مدرسه ای رو چک کنه و هر کدوم بنر تبلیغاتی توش بود رو حذف کنه، همون هزینه رو به پرسنل میدادن تا مرتب بک آپ بگیره. حالا خوبه سایتی مثل آپارات دستشون نیست که بگن حجمش خیلی زیاده و... چهار کلمه متن و نوشته بوده...
دوست عزیز قبول دارم ولی اساس کار مثل اینکه بک آپ سالانه بوده
و الانم نصف کاربراش به بیان مهاجرت کردن
چون با عهد قجر بلاگفا داره میاد جلو کلی امکانات که الان بیان دوبلشو داره به کاربران میده خلاصه اینکه من پیشنهادم این بود از بلاگفا ارشیوشو خارج کنه همین

tak-site.ir

Registered User
لایک‌ها
72
دوست عزیز قبول دارم ولی اساس کار مثل اینکه بک آپ سالانه بوده
و الانم نصف کاربراش به بیان مهاجرت کردن
چون با عهد قجر بلاگفا داره میاد جلو کلی امکانات که الان بیان دوبلشو داره به کاربران میده خلاصه اینکه من پیشنهادم این بود از بلاگفا ارشیوشو خارج کنه همین

بله دوست گرامی خواندم، تنها راهی بود که به نظرم میرسید همین بود، شما اگر راه بهتری سراغ دارید بفرمایید.
در ضمن این روش جاوا اسکریپت نیست بلکه یک کد html را با استفاده از جاوا اسکریپت دوباره ارجاع می دهیم.
بنده احتمال می دهم که شاید گوگل برای این نوع لینک نیز ارزشی قائل شود زیرا لینک هایی که سایت های کد های جاوا اسکریپت برای وبلاگ معمولاً از همین طریق لینک می گیرند.

دیروز دیدم سایت منم تو لیست تحریم شدگان بود :D
کی کجا پست هایی به نام سایتمون فرستاده بودیم که رفتیم تو لیست سیاه .
دوستان به نظرتون بیشترین بازدهی رو کدوم سرویس داره . کدوم مطالبش زودتر تو گوگل ثبت میشه ؟

Sent from my SM-G530H using Tapatalk

TO FAN

Registered User
لایک‌ها
145
دوستان به نظرتون بیشترین بازدهی رو کدوم سرویس داره . کدوم مطالبش زودتر تو گوگل ثبت میشه ؟

Sent from my SM-G530H using Tapatalk
فعلا که بیان پیشی گرفته
ولی بلاگفا دورش خط بکش
و اینکه یه هاست و دامنه نهایتش 20 تومن میشه
حداقل میدونید اطلاعاتتون دست خودتونه

بالا