• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فیلتر شدن کلودفر | طرح صیانت

gazmeh13

Registered User
لایک‌ها
109
بنظرتون الان تو چه مرحله ای از طرح صیانت هستیم؟
آیا کلا اینترنت قطع میشه یا محدودیت ها موقتیه؟

Deket

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
با سلام
سرویس اعلامی بدون مشکل بالا میاد

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,227
مگه قبلا اخلال نداشت؟ همین پی تی بیشتر از صد روزه بدون فیلترشکن برای من باز نمیشه
خود فروم منیجر هم متواری شده

اگر اتک و دیداس ندارید، ترافیک بین المللی هم ندارید چه لزومی داره از cdn استفاده کنید؟

mg6

Registered User
لایک‌ها
1,627
مگه قبلا اخلال نداشت؟ همین پی تی بیشتر از صد روزه بدون فیلترشکن برای من باز نمیشه

اگر اتک و دیداس ندارید، ترافیک بین المللی هم ندارید چه لزومی داره از cdn استفاده کنید؟
بیهنه سازی و کمتر مصرف شدن منابع

acola

Registered User
لایک‌ها
152
آقا تو هر مرحله ای که هستیم واقعا اذیت کنندست! الان یه سری سایت ها با آی پی ولید داخلی هم بالا نمیاد! اومدم تو یکیش سرور داخلی از جای دیگه ای اجاره کردم، ریدایرکت به پورت دیگه ای از وب سرور خودمون! اینجوری کار مشتریها رو راه انداختم تا مشکل برطرف شه.. (مشکلات رنک گوگل هم بماند که میاد پایین.. و مشکلات دیگه)
زنگ میزنم ISP که ازش اینترنت میگیریم میگن به پورت 80 یه سری رنج آی پی ها حمله شده! و معلوم نیست کی مشکل رو برطرف کنیم!
خلاصه معلوم نیست دارن اون پشت چیکار میکنن.. برنامه نویسام که 80 درصد رفتن اونور آب، اونهایی هم که موندن وضعشون با این اینترنت افتضاح.. چی بگیم.

XPgame

Registered User
لایک‌ها
52
نمی‌دونم چقدر درست یا غلط ولی محدود تر میشه و مثل اینگه هر گیگ اینترنت رو 100هزارتومان باید مد نظر بگیریم (واقعا نمی‌دونم چقدر این قضیه ممکنه اتفاق بیافته ولی اینجا هیچی بعید نیست)

mohammad_rabiyi

Registered User
لایک‌ها
754
برخی وبسایت های ایرانی که حتی سرورشون داخل ایران هستند، به هیچ وچه بدون ف... شکن باز نمیشن مگر این که Following DNS تعریف کنید.

حالا من و معدودی زیر نیم درصد بتونن همچین کاری انجام بدن، تکلیف بقیه ملت چیه! این چه وضعیه؟!!!

persiantools برای من اکثرا یکی درمیون باز میشه و مشکل دار هست

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,400
بنظرتون الان تو چه مرحله ای از طرح صیانت هستیم؟
آیا کلا اینترنت قطع میشه یا محدودیت ها موقتیه؟
به نظرم در اینده کلا اینترنت بین الملل قطع میشه و فقط سایتهای داخلی رو میشه استفاده کرد

epsi1on

Registered User
لایک‌ها
2,616
به نظرم قطع شدن اینترنت میتونه به نفع اقتصاد و امنیت ملی باشه ولی باید فاتحه ی آزادی بیان و جریان آزاد اطلاعات رو بخونیم.
به عبارت بهتر اینترانت = رسانه ملی شماره ۲
و به نظرم دولت به زودی در این زمینه شروع به استخدام میکنه. یعنی پلیس فضای مجازی استخدام میکنه که وظیفشون رصد پستهای من و شماست... الانم هستا ولی بعدا خیلی بیشتر میشه...

mohammad_rabiyi

Registered User
لایک‌ها
754
ضمن سپاس از اظهار نظر دوستان

قطع کامل اینترنت دو تا رشد منفی 15 درصد به همراه خواهد داشت

طی 2 سال و 6 ماه کل اقتصاد نصف میشه

همین طور امنیت ملی به وجود نمیاره

بخوایم با هم صادق باشیم همه چیز مربوط به پول هستش :

امنیت جان و مال و ناموس مردم، شغل، انسانیت، برابری، رشد اقتصادی، قدرت نظامی، تکنولوژی به روز، ورزش فراگیر، سیاست سالم، آموزش درجه یک، تولید به صرفه، فرهنگ، علم و دانش، کشاورزی صطح بالا، روابط خارجی، کیفیت زندگی، درمان، روابط اجتماعی سالم، ازدواج، آمار جرم و جنایت پایین، جامعه فرهیخته، صادرات، واردات، حضور گردشگر، عزت نفس و خیلی موارد دیگه

اگر باور ندارید به منابع مطالعاتی راجع به کشور فقیر سومالی مراجعه کنید

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,172

@Forum Manager

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,227
2230-gif.1315853

epsi1on

Registered User
لایک‌ها
2,616
خوب دوستان به نظرتون کاری هم میشه کرد یا فقط میشه کاری نکرد؟!
خیلی ها هستن این رو ربط میدن به حکومت. به نظرم میتونه درست باشه ولی نه کاملا!

بالا