• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فیلمنامه ای دارم! به کجا باید ارائه بدم؟!

hamidh2

Registered User
لایک‌ها
9
با سلام! من و چندتا از دوستانم سعی کردیم یه فیلمنامه ای بنویسیم. الان تقریبا دیگه اخراشه. میخواستم بدونم فیلمنامه رو که نوشتیم باید چکار کنیم؟؟!؟! :|

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
پیش تر زمانی که خانه سینما باز بود در بخش بانک فیلمنامه های خانه سینما با مدارک زیر ، فیلمنامه قابل ثبت بود ؛

طرح یا فیلم نامه کامل را فقط برروی CD برای ثبت ارائه دهید.تایپ شده در word

واریز فیش بانکی به شماره حساب ۲/۲۰۹۲ بانک ملت شعبه بهارجنوبی
هزینه حق الثبت:
ثبت طرح فیلم نامه یا خلاصه سکانس ۵۰۰۰۰۰ ریال (معادل پنجاه هزار تومان)
ثبت فیلم نامه کامل: ۱۰۰۰۰۰ ریال (معادل ده هزار تومان)
ثبت طرح برای اعضای خانه سینما : ۱۰۰۰۰۰ ریال (معادل ده هزار تومان)
ثبت فیلم نامه کامل اعضای خانه سینما : ۶۰۰۰۰ ریال (معادل شش هزار تومان)
ثبت طرح فیلم نامه برای اعضای کانون فیلم نامه نویسان : ۵۰۰۰۰ ریال (معادل پنج هزار تومان)
ثبت فیلم نامه کامل برای اعضای کانون فیلم نامه نویسان : ۳۰۰۰۰ ریال (معادل سه هزار تومان)
ثبت طرح برای دانشجویان هر و هنرجویان موسسات سینمای (با ارائه کپی کارت دانشجوئی) ۱۵۰۰۰۰ ریال (معادل پانزده هزار تومان)
ثبت طرح برای نویسندگان تلویزیونی که یک اثر ساخته شده یا در حال ساخت داشته باشند: (با ارائه کپی قرار داد) ۰۰۰/۱۵۰ ریال (معادل پانزده هراز تومان)
ساعت کار بانک فیلم نامه ۹:۳۰ صبح الی ۱۲:۳۰ بعد از ظهر می باشد
آدرس: تهران-خیابان بهار جنوبی-خیابان سمنان-شماره ۲۹-کد پستی: ۱۵۶۱۷۳۷۵۱۱

اما با بستن خانه سینما می توانید به بخش اداره حقوقي وزارت ارشاد رجوع کنید که وظيفه ثبت فيلمنامه‌ها را برعهده دارد.

مدارک لازم برای ثبت در وزارت ارشاد :

اصل و کپی شناسنامه و کارت ملی
پرینت از فیلمنامه

میدان بهارستان ساختمان مرکزی وزارت ارشاد طبقه چهارم اتاق 429

اگر تهران تشریف ندارید به اداره کل وزارت ارشاد در محل سکونت خود مراجعه کنید.

Sabzine

Registered User
لایک‌ها
142
درود به همه دوستان
قبل از هر چیز پیشنهاد می کنم قبل از ارائه چند بار بازنویسیش کنین تا خوب چکش کاری بشه

اما ... اما در مورد ارائه اش :
تقریبا در تمامی جاهایی که فیلمنامه به کارشون می خوره چه نهادها و چه تهیه کننده ها
به اتفاق قبل از هر چیز یه خلاصه ی 3 یا 4 صفحه ای از شما می خوان که ابتدا ، میانه و پایان قصه
معلوم باشه و شخصیت اصلی و هدف کار توش مشخص باشه .
این کار بسیار مهمه چون کسی در ابتدا نمی شینه 70 / 80 صفحه متن بخونه و وقت بذاره .
حتی در مورد تهیه کننده ها میشه گفت بهتره یه خلاصه ی چند ( 4 - 5 خطی ) از کار یا همون ایده اصلی
متن رو از قبل آماده کرده باشین ... چون خیلی هاشون حال خوندن حتی 3 یا 4 صفحه رو هم ندارن .

اما یه مورد دیگه که مهمه اینه که بررسی کنین که کار در چارچوب و خطوط قرمز آثار تلویزیونی جا می گیره یا شبکه خانگی یا سینمایی ؟؟؟

البته اوضاع همه ی جاهایی که عرض شد الان خیلی خرابه و تولید به شدت پایین اومده غیر از نور چشمی ها و خودی های خود مدیرها اما :

برای تلویزیون میشه به سیما فیلم ( اواسط خیابون فرشته ) یا اگه کودک و نوجوان باشه شبکه دو ( انتهای الوند ) یا
معاونت مراکز استانی ( جام جم / ساختمان اداری مالی )
که نیازی به آفیش شدن هم نداره مراجعه کرد

موفق باشین
ارادت

Last edited:

hamidh2

Registered User
لایک‌ها
9
درود به همه دوستان
قبل از هر چیز پیشنهاد می کنم قبل از ارائه چند بار بازنویسیش کنین تا خوب چکش کاری بشه

اما ... اما در مورد ارائه اش :
تقریبا در تمامی جاهایی که فیلمنامه به کارشون می خوره چه نهادها و چه تهیه کننده ها
به اتفاق قبل از هر چیز یه خلاصه ی 3 یا 4 صفحه ای از شما می خوان که ابتدا ، میانه و پایان قصه
معلوم باشه و شخصیت اصلی و هدف کار توش مشخص باشه .
این کار بسیار مهمه چون کسی در ابتدا نمی شینه 70 / 80 صفحه متن بخونه و وقت بذاره .
حتی در مورد تهیه کننده ها میشه گفت بهتره یه خلاصه ی چند ( 4 - 5 خطی ) از کار یا همون ایده اصلی
متن رو از قبل آماده کرده باشین ... چون خیلی هاشون حال خوندن حتی 3 یا 4 صفحه رو هم ندارن .

اما یه مورد دیگه که مهمه اینه که بررسی کنین که کار در چارچوب و خطوط قرمز آثار تلویزیونی جا می گیره یا شبکه خانگی یا سینمایی ؟؟؟

البته اوضاع همه ی جاهایی که عرض شد الان خیلی خرابه و تولید به شدت پایین اومده غیر از نور چشمی ها و خودی های خود مدیرها اما :

برای تلویزیون میشه به سیما فیلم ( اواسط خیابون فرشته ) یا اگه کودک و نوجوان باشه شبکه دو ( انتهای الوند ) یا
معاونت مراکز استانی ( جام جم / ساختمان اداری مالی )
که نیازی به آفیش شدن هم نداره مراجعه کرد

موفق باشین
ارادت

تشکر دوست عزیز !حتما از فرمایشات شما استفاده میکنیم

matiomkz

Registered User
لایک‌ها
206
سلام من یه فیلنامه دارم ولی محل زندگی ما شهر قدس اون باید به کجا تحویل بدم ایا جایی هست که من بتونم فیلنامه خود را ارائه بدم

بالا