• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فیلم از داخل Anetwork

sr70i

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
83
چند وقت پیش دیدم اینجا راجع به ا نتورک صحبت شده گفتم شاید جالب باشه براتون ببینید این شرکت چجوری کار میکنه
http://www.aparat.com/v/8fqLz

davodmg

Registered User
لایک‌ها
1,311
من همین فیلم رو دیدم که مربوط به یکی از شرکت های سرمایه گذار در حوزه وب بود ( اگه اشتباه نکنم شتاب دهنده ! ) . اما این رو مطمئنم که مال شرکت ا نتورک نبوده !:D
ا نتورک مگه همون سایته نیست که مجری تبلیغات اینترنتیه ( سایت کلیکیه ؟! ) , قاعدتا نباید این همه کارمند داشته باشه . :)

rezatak6

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
مال خود anetwork هستش
آدم حیفش میاد به این خوشگلا بگه کلاه بردار :D

Last edited:

mahdi.b20

Registered User
لایک‌ها
1,406

sr70i

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
83
من همین فیلم رو دیدم که مربوط به یکی از شرکت های سرمایه گذار در حوزه وب بود ( اگه اشتباه نکنم شتاب دهنده ! ) . اما این رو مطمئنم که مال شرکت ا نتورک نبوده !:D
ا نتورک مگه همون سایته نیست که مجری تبلیغات اینترنتیه ( سایت کلیکیه ؟! ) , قاعدتا نباید این همه کارمند داشته باشه . :)
اینو ببین : https://anetwork.ir/about/
پایین توضیحاتشون یه اینفوگرافی خوشگل از شروع کار تا الان گذاشتن اونو ببینی میفهمی چرا 40 نفرن

ATILA1355

Registered User
لایک‌ها
1,118
چه قدر نازن!!!
کلاهبرداران نوین!

rezatak6

کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
چه قدر نازن!!!
کلاهبرداران نوین!
والله من موندم چند میلیارد ماهی در میاری ساختمون به این خوشگلی داری این هم کارمند که هر کدومشون یه پدر مادری هستن واسه خودشون ، من اگه حتی اگه کاربری دو سه بار کلیک خودش دستی میکرد خجالت میکشیدم مثل بچه قهر کنم بلوکش کنم اینا چه جوری الکی الکی اینکارارو میکنن؟ :rolleyes:

iSalar

Registered User
لایک‌ها
3,302
عالی! :general601:
چند دقیقه اول باورم نمیشد این ساختمون تو ایرانه... :eek:
دوتا از دوستان قدیمی من تو این شرکت کار می‌کنن، امیدوارم همیشه موفق باشن، چون با کیفیت و به روز هستن.

farshad-fr4

Registered User
لایک‌ها
743
چه باحال بود محیط کارش :)
خیلی دوس دارم همچین جایی کار کنم
البته بیشتر از اون دوس دارم همچین جایی راه بندازم :)

جالب بود دستت درد نکنه بابت لینک

ap3

کاربر فعال
لایک‌ها
2,936
توی خود کلیپ داره میگه شرکت آ نتورک . شایان شلیله هم که هر روز ایمیلاش برای کسایی که عضون داره میاد.

بالا