• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

قابل توجه برنامه نویسان اندروید

majidzm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
با سلام خدمت تمام اساتید

من یه سایت دارم که سیستم مدیریتش برام اختصاصی نوشته شده و حالا می خوام براش یه برنامه اندروید سفارش بدم

سوال اول اینکه اگه در سیستم مدیریت برای برنامه اندرویدAPI نسازم برنامه چطور با سایت در ارتباط میتونه باشه؟

سوال دومم اینه که این ارتباط برنامه با سایت رو از چه طرق ممکنه و کدومشو پیشنهاد میدید ؟

اگه شما توانایی انجام این کارو دارید بهم پیام خصوصی کنید

با تشکر از دوستان

majidzm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
کسی بلد نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ice-popup

Registered User
لایک‌ها
145
سلام،دوست عزیز شما اگه برنامه نویسی اندروید رو بلد باشید ، درست کردن چنین اپلیکیشنی کار مشقت و سختی نیست ، تنها کافیRSSسایتتون رو بدست بیارید که برای این کار علاوه بر دانش برنامه نویسی اندروید باید برنامه نویسی وب رو هم تا حدودی بلد باشید .

موفق باشید

majidzm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سلام،دوست عزیز شما اگه برنامه نویسی اندروید رو بلد باشید ، درست کردن چنین اپلیکیشنی کار مشقت و سختی نیست ، تنها کافیRSSسایتتون رو بدست بیارید که برای این کار علاوه بر دانش برنامه نویسی اندروید باید برنامه نویسی وب رو هم تا حدودی بلد باشید .

موفق باشید
سلام خدمت دوست و استاد خودم

ممنون از پاسخ و دقتت ولی کاربر باید از طریق این برنامه به سیستم لاگین بشه که بتونه کامنت بده و در سوالات رتبه بندی مطالب رای بده که با ار اس اس نمیشه

پیشنهاد شما چیه؟

ice-popup

Registered User
لایک‌ها
145
سلام خدمت دوست و استاد خودم

ممنون از پاسخ و دقتت ولی کاربر باید از طریق این برنامه به سیستم لاگین بشه که بتونه کامنت بده و در سوالات رتبه بندی مطالب رای بده که با ار اس اس نمیشه

پیشنهاد شما چیه؟
سلام ، واقیتش اینکه منم خیلی اطلاع چندانی در این رابطه ندارم ، اما پیشنهاد میکنم برای اطلاع بیش تر با شماره دیویلوپران بازار اندروید تماس بگیرید و یا از طریق ایمیل موضوع رو با اونا در میان بگذارید ، دسترسی به اطلاعات تماس با توسعه دهندگان به راحتی از طریق کافه بازار اندروید امکان پذیر است.

smahdis

Registered User
لایک‌ها
1,374
سلام میتونم برات انجام بدم اما هزینه اش زیاده. اگر از پسش بر میای بگو (حدود 1 تومن).

کاربر لوگین میکنه, سایتت رو میبینه, نظر میده.

بالا