• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

قابل توجه خریداران اکانت رپید از بازارچه در special offer rapidshare

omidco2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
خب ، بس که دیدم دوستان تو هر تاپیک سوال های تکراری در مورد این اتفاق خوشایند یا ناخوشایند ، رپیدشیر ، میپرسن ، گفتم این توضیحات رو بدم که دوستان تو هر تاپیک نپرسن ! اینا چیه ! هکیه! از کجا میاد؟ چقدر سود میکنی !! :)blink:) شش ماهه داره ؟ میشه یه سال دیگه استفاده کنیم؟!!

اول اینکه این پنل تبدیل پوینت رپید شیر هست :

i8y67nthqcokeseo08.jpg

1. رپید شیر قبل از این special offer ، به این صورت عمل میکرد که به ازای هر 5000 پوینت و یک referrer point که گرفتنش کار راحتی نیست ، اجازه میداد که یک اکانت ساخته بشه.

2. special offer مدت محدودی هست ! و مشخص نیست تا چه زمانی این امکان وجود داره! ممکنه یک ساعت دیگه یا یک هفته دیگه !

3. این پوینت ها که به اصطلاح آپلودر ها دارن از کجا میاد ؟

اینها از روی فایل هایی که من و شما از اکانت این دوستان دانلود میکنم به ازای هر هر دانلود ، یک پوینت تعلق میگیره!

البته به شرطی که من و شما که دانلود میکنیم ! اکانت پرمیوم نداشته باشیم! البته اگر هم داشته باشیم و دانلود کنیم به یه تعداد محدودی فقط پوینت به آپلودر ها میرسه. پس اینکار رپید شیر باعث میشه که بعد اینکه این دوستان پوینت هاشون رو از دست دادن و همه رو فروختن ، دوباره گرفتن پوینت باز هم سخت تر از قبل بشه! حداقل تا یک ماهی که خیلی ها توی دنیا ، اکانت های رپید شیر به این طریق تهیه کردن! ا

4. حالا چرا قبلا میدادن 7000 یا 8000 تومن ولی حالا شده زیر 1000 تومن ؟

چون برای جمع کردن این پوینت ها ، زحمت زیادی باید کشید ، شاید هر 10000 تا روی خوشبینانه ترین حالت توی 3 روز به دست بیاد ، ولی referrer ، مدت و شانس بیشتری احتیاج داره ! پس قبلا میدادن 7000 تومن ، و چون این مدت محدوده ، و معلوم نیست کی از بین بره ، الان میخوان از حداکثر زمان استفاده کنن و ازش پول دربیارن!! حتی اگر شده 1000 تومن !! که اگر قبلا کسی 50000 ها پوینت داشت ،میتونست 10 تا اکانت درست کنه ، و دونه ای 8000 تومن بفروشه ولی حالا میتونه 25 تا اکانت بفروشه و دونه ای 2000 تومن!

سود کمتر ولی فروش بیشتر! ولی وقتی پوینت ها تموم شد و ... !! (خدا بزرگه)

5. زمان اکانت ها از کی شروع میشه ؟

درست وقتی که شما اکانت رو تهیه کنید و شخص فروشنده روی دکمه Redeem کلیک کنه ، زمان اکانت شما شروع میشه! و تا یک ماه اعتبار داره ! چه شما مصرف کنید چه نکنید!! قابل شارژ هم مگر بوسیله نماینده های رپیدشیر و یا از طریق دلار نخواهد بود! هیچ پوینتی هم برای تمدید ندارد!

6. میشه من 6 ماهه بخرم ؟ یک ساله چی؟

خیر ! اکانت ها فقط یک ماهه صادر میشه و سر یک ماه تموم میشه ! به هیچ وجه این امکان نیست! حتی شما دوست عزیز!!

7. من هفته دیگه میخوام با اینترنت کار کنم میشه اون موقع بگیرم با این قیمت ؟

خیر ! چون معلوم نیست این شرایط ویژه تا چه مدت باشه! شاید تا یه هفته دیگه ! شاید یک ساعت دیگه!

8. من میخوام 3 تا بگیرم! توی 3 ماه مصرف کنم ، میشه ؟

خیر! اکانت از تاریخ ایجاد شدن تا 30 روز اعتبار داره! چه یک اکانت داشته باشید ! چه 10 تا ! فرقی نمیکنه!

9.منم میتونم پوینت جمع کنم ؟

میشه! ولی توجه داشته باشید این شانس ها که رپیدشیر به این صورت میده سالی یه بار ، اتفاق میفته! حداکثر سالی چند بار! اونم تو موقعیت های محدود! در غیر اینصورت شما باید حداقل 5000 پوینت جمع کنید! فایل هایی که از شما دانلود میشه حداقل بالای 2 مگابایت باشه! اینجوری نیست که مثلا یه تکست بذارید بگید دانلود کن ! به من پوینت بده!! هر آیپی ، یک پوینت برای هر دانلود میده! کلا کار پر دردسریه! و همیشه به صرفه نیست! پس توی این مورد بهتره مصرف کننده باشید و از این ساعات خوش رپید شیر بهره ببرید!

10 . بعد از اینکه اکانتتون رو تحویل گرفتید ، به داخل کنترل پنل برید ، ایمیل رو تعویض کنید و اکانتتون رو قفل کنید! چون رپیدشیر به هیچ عنوان اکانتی که با پوینت ساخته شده باشه و دزدیده بشه رو پس نخواهد داد!

(الان دیدم یکی از فروشنده ها گفته اکانت 10 ماهه میفروشه، شخصا نمیدونم چطوری! چون اکانتی که با پوینت درست بشه یک ماهه هست!
مگر اینکه ، ایشون تو یه اکانتی فایل داشته باشه ، از طریق پوینت اون رو 10 ماه تمدید کنه، بعد فایل هاش رو از طریق برنامه مخصوص(از خود رپید نمیشه) ترانسفر کنه تو یه اکانت دیگه! که حالا تکلیف اون لینک هاش چی میشه! رو نمیدونم! ولی از راه پوینت به نظر نمیرسه راه دیگه ای بغیر از این وجود داشته باشه)

Last edited:

blacktiger

Registered User
لایک‌ها
13
بابت اطلاع رسانی دقیق و شفافتون سپاسگزارم دوست عزیز

msnasiri

Registered User
لایک‌ها
1
اومدم دکمه تشکر بزنم دیدم که نیست :d

پس همینجا می گم که متشکر
ولی در مورد این اکانت 10 ماهه خیلی ذهنمو مشغول کردم منم نمی دونم کجا دیدمش و تا اونجایی که یادمه می گفت 15000 تومان که اگه اینطوری باشه برای من که هر ماه دارم اکانت می گیرم خیلی به صرفه هست

اگر کسی از دوستان خبر داشت یه ندایی بده
متشکر

msnasiri

Registered User
لایک‌ها
1
یه چیزی خودم پیدا کردم گفتم بذارم بقیه هم در جریان باشن

http://forum.persiantools.com/t133283.html#31

دوستانی که درخواست 10ماهه را دارند موجودی 10 ماهه فقط یکی است

اگر میخواهید با قیمت پاییه ی 15000 تمان شروع میکنیم

به بالا ترین پینهاد داده میشود .

ظاهراً همونطوری هست که دوستمون omidco2 گفتن اگه غیر این هست هم که خود alireza2010 بگن که دیگه زیادی رو کلّمون فشار نیاریم

asaraei

Registered User
لایک‌ها
157
این اکانتهای یه ماهه روزی چقدر میتونی دانلود کنی

DrXoX

Registered User
لایک‌ها
14
این اکانتهای یه ماهه روزی چقدر میتونی دانلود کنی

موقع ساخت اکانت 10 گیگ توسط رپیدشیر به اکانت اضافه میشه و بعد از اون روزی 5 گیگ که برای ما ایرانی ها زیاد هم هست به اضافه این که تو ساعات خوش 10% دانلود شما محاسبه میشه برای مثال شما 1 گیگ دانلود می کنی ولی 100 مگ از اکانت شما کم میشه.:f34r:

Mehrdad-58

Registered User
لایک‌ها
263
این سیستم تبدیل پوینت به اکانت رو بسته رپیدشر ... چرا دیگه نمیشه این کارو کرد ... با هزار تا بدبختی 10.000 تا پوینت جمع کرده بودم اما حالا که کانورت رو میزنم انگار تغییر کرده سیستمش

بالا