• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

قابل توجه سرمایه داران بیت کوئین

demon1363

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
دوستانی که بیت کوئین دارن بالای 1 mbtc می تونن در بازی زیر ثبت نام کنند و سرمایه گزاری کنند .
سرمایه شما هر چقدر که باشه در طی 2 ماه و نیم به سود می شینه یعنی اصل پول که در میاد هیچ از اون به بعد سود خالص می شه. عملا هر 3 ماه برابر سرمایه واریزیت رو می تونی برداشت کنی.
فقط بر اساس بیت کوئین هست . اینم لینک ثبت نام .
دوستانی هم که سرمایه ندارن می تونن از صفر شروع کنن و به صورت مجانی بازی کنن و درامد خیلی کمی هم نصیبشون بشه.
ضمنا اولین واریز 20 درصد بانوس داره . و مبالغ بالای 500 mbtc هم 30 درصد بانوس دارن. موفق باشید.

dollar_e_gold

Registered User
لایک‌ها
95
قابل توجه افراد خام :

این سایت از سری سایت های اسکم و کلاه بردار

golden-cows.com . goldenchase.net ,goldenbirds.biz است و دیر یا زود اسکم میشه !
بیشتر مواقع قبل از به سود نشستن اسکم میشه

Last edited:

naser007

Registered User
لایک‌ها
206
بله من چندین سایت به این شکل رو بررسی کردم که اسکم شده اند البته این سایت هنوز اسکم نشده ولی اگه قبلی هارو در نظر بگیریم احتمال اسکم شدنش بیشتره!!

البته بگم خودمم یک بار برداشت داشتم از این سایت

demon1363

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
جالب که خودتون هم برداشت داشتید و این رو می گید. 10 هزار کاربر ثبت نام داشته و 3 بیت کوئین هم تا حالا پرداختی داشته . اونم لیست پرداختش که موجوده . هر گردی که داداش گردو نیست .
جای دیگه حیبتو زدن اینجا اومدی اعتراض . با همین حرفا و این جور نظرات دید کاربر ها رو کلا به سیستم های مالی تحت وب خراب می کنید .
ندیده و نشنیده یک حرفی می ندازی حالا صد تا عاقل بیانم این سنگی که انداختی رو نمی تونن از این چاه در بیارن .
داداش ما سرمایه گزاریمون رو کردیم منتظر هم هستیم به سود بشینه و برداشت کنیم . شما دوست نداری سرمایه نریز . ازتون خواهش می کنم لطفا دیگه بدون سند شروع به خرابکاری نکنید . این خسارت فرهنگی که شما می زنی بسیار بیشتر از ضرری هست که اون سایت به من و امثال من بخاد بزنه.
کاری می کنید که هیچ کس به هیچ سایتی اعتماد نکنه .

rezax01

Registered User
لایک‌ها
453
جالب که خودتون هم برداشت داشتید و این رو می گید. 10 هزار کاربر ثبت نام داشته و 3 بیت کوئین هم تا حالا پرداختی داشته . اونم لیست پرداختش که موجوده . هر گردی که داداش گردو نیست .
جای دیگه حیبتو زدن اینجا اومدی اعتراض . با همین حرفا و این جور نظرات دید کاربر ها رو کلا به سیستم های مالی تحت وب خراب می کنید .
ندیده و نشنیده یک حرفی می ندازی حالا صد تا عاقل بیانم این سنگی که انداختی رو نمی تونن از این چاه در بیارن .
داداش ما سرمایه گزاریمون رو کردیم منتظر هم هستیم به سود بشینه و برداشت کنیم . شما دوست نداری سرمایه نریز . ازتون خواهش می کنم لطفا دیگه بدون سند شروع به خرابکاری نکنید . این خسارت فرهنگی که شما می زنی بسیار بیشتر از ضرری هست که اون سایت به من و امثال من بخاد بزنه.
کاری می کنید که هیچ کس به هیچ سایتی اعتماد نکنه .
دوستان نظر وتجربه ای رو که تو این مدت کسب کردن گفتن
شما ایا این سایت رو تضمین میکنی؟ اگر تضمین میکنی من بیت کوین میخرم میام سرمایه گذاری میکنم 20 درصد هم به شما میدم خوبه؟

naser007

Registered User
لایک‌ها
206
جالب که خودتون هم برداشت داشتید و این رو می گید. 10 هزار کاربر ثبت نام داشته و 3 بیت کوئین هم تا حالا پرداختی داشته . اونم لیست پرداختش که موجوده . هر گردی که داداش گردو نیست . جای دیگه حیبتو زدن اینجا اومدی اعتراض . با همین حرفا و این جور نظرات دید کاربر ها رو کلا به سیستم های مالی تحت وب خراب می کنید . ندیده و نشنیده یک حرفی می ندازی حالا صد تا عاقل بیانم این سنگی که انداختی رو نمی تونن از این چاه در بیارن . داداش ما سرمایه گزاریمون رو کردیم منتظر هم هستیم به سود بشینه و برداشت کنیم . شما دوست نداری سرمایه نریز . ازتون خواهش می کنم لطفا دیگه بدون سند شروع به خرابکاری نکنید . این خسارت فرهنگی که شما می زنی بسیار بیشتر از ضرری هست که اون سایت به من و امثال من بخاد بزنه. کاری می کنید که هیچ کس به هیچ سایتی اعتماد نکنه .
حوصله جواب دادن به افکار شما رو ندارم ولی بدونید اینجا کسی که بیاد داد و بیداد کنه جلو نمیره شما یه سرچ توی گوگل در مورد این سایت بزن تجربیات دیگران رو در موردش ببین این پنجمین سایتی هست که با اسکریپت و قالب یکسان و دامین مشابه میاد بالا، چهار تای قبلی همشون دیر یا زود فلنگ رو بستند توی انجمن های بزرگ اکثر کاربران اعلام کردند صاحب این سایت با صاحب چهار سایت قبلی یک نفر میباشد منم متاسفانه بعد از سرمایه گزاری متوجه موارد بالا شدم، یادتون باشه سود هر چقدر باشه حاضر به ضرر هموطنمون نشیم، انشالله قصد شما هم این نباشد
کلام آخر بنده فقط نظرم رو گفتم حالا

demon1363

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
حوصله جواب دادن به افکار شما رو ندارم ولی بدونید اینجا کسی که بیاد داد و بیداد کنه جلو نمیره شما یه سرچ توی گوگل در مورد این سایت بزن تجربیات دیگران رو در موردش ببین این پنجمین سایتی هست که با اسکریپت و قالب یکسان و دامین مشابه میاد بالا، چهار تای قبلی همشون دیر یا زود فلنگ رو بستند توی انجمن های بزرگ اکثر کاربران اعلام کردند صاحب این سایت با صاحب چهار سایت قبلی یک نفر میباشد منم متاسفانه بعد از سرمایه گزاری متوجه موارد بالا شدم، یادتون باشه سود هر چقدر باشه حاضر به ضرر هموطنمون نشیم، انشالله قصد شما هم این نباشد
کلام آخر بنده فقط نظرم رو گفتم حالا
دوست عزیز من هم به شما ایرادی نگرفتم و نظرم با شما یکی هست . ولی به اون اقایی که بی هیچ سندی داره فقط تخریب می کنه اعتراض کردم . سر و صدایی هم نشده . مگر هر جا بحث و تبادل نظری شد می شه سر و صدا و داد و بیداد . بحث من هم اصلا سودش نبود بحث سر سند و مدرک . و این که هر سایتی راه افتاد پیشاپیش بدون سند بگید اسکم . بارها دیدم حتی سایتهایی ایرانی که داشتن پا می گرفتن با همین جمله ساده ( این سایت اسکمه ) کاملا ورشکست و جمع شد . من خودم در حال راه اندازی یک سایت با همین سیستم مالی هستم و لی قطعا فارسی و ایرانی نمی زارم چون می دونم با امثال این اقا طرف هستم ولی قطعا اینجا از شما دوستان کمک و نظر خواهی برای حفظ و بر پا موندن سایتم خواهم کرد بطور مثال سرمایه ای که از این سایت بدست می اد چطور سرمایه گذاری بشه تا بتونه پشتوانه بهتری یرای سایتم باشه.

Last edited:

demon1363

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
دوستان نظر وتجربه ای رو که تو این مدت کسب کردن گفتن
شما ایا این سایت رو تضمین میکنی؟ اگر تضمین میکنی من بیت کوین میخرم میام سرمایه گذاری میکنم 20 درصد هم به شما میدم خوبه؟
دوست عزیز من خودم سرمایه گزاری کردم و قطعا تا زمانی که برداشت نکنم حرفی نمی زنم و تنها سندم مدارکی هست که خود سایت از کاربراش گذاشته و پرداختی هاش. شما می تونید بصورت رایگان از این لینک ثبت نام کنید و تحقیق کنید . ببینید چی هست و چی نیست . من هم به محض اولین برداشت شما رو در جریان می گذارم .

Last edited:

dollar_e_gold

Registered User
لایک‌ها
95
دوست عزیز من هم به شما ایرادی نگرفتم و نظرم با شما یکی هست . ولی به اون اقایی که بی هیچ سندی داره فقط تخریب می کنه اعتراض کردم . سر و صدایی هم نشده . مگر هر جا بحث و تبادل نظری شد می شه سر و صدا و داد و بیداد . بحث من هم اصلا سودش نبود بحث سر سند و مدرک . و این که هر سایتی راه افتاد پیشاپیش بدون سند بگید اسکم . بارها دیدم حتی سایتهایی ایرانی که داشتن پا می گرفتن با همین جمله ساده ( این سایت اسکمه ) کاملا ورشکست و جمع شد . من خودم در حال راه اندازی یک سایت با همین سیستم مالی هستم و لی قطعا فارسی و ایرانی نمی زارم چون می دونم با امثال این اقا طرف هستم ولی قطعا اینجا از شما دوستان کمک و نظر خواهی برای حفظ و بر پا موندن سایتم خواهم کرد بطور مثال سرمایه ای که از این سایت بدست می اد چطور سرمایه گذاری بشه تا بتونه پشتوانه بهتری یرای سایتم باشه.

دوست عزیز فعلا شما آمپر چسبوندی و داری داد و بیداد میکنی !
کسی نگفت سایت اسکمه گفتیم این سایت از سری سایت هایی هست که هر چند وقت یکبار میاد بالا و ادمینش یه نفره .
عمر سایت های هایپ بستگی به کرم ادمین و پولهایی که توش سرازیر شده داره .

دو حالت عمده وجود داره :

1- سایت در ابتدا سرمایه های زیادی جذب کرده پس الان که 80 روز ار عمرش گذشته چون سرمایه های گذاشته شده به سود نشستن و ادمین اگه پولی وارد سایت نشه باید از جیبش سود سرمایه گذار ها رو بده در این صورت سرمایه گذاری خیلی پر ریسکه و احتمالا تا چند وقت دیگه فلنگو میبنده !

2- از ابتدا سرمایه کمی ریخته شده و به صورت یه تابع صعودی خطی در سایت سرمایه گذاری میشه این باعث میشه سایت بیشتر دوام بیاره چون هم ادمین میخواد سرمایه بیشتری به جیب بزنه هم اینکه سود هایی که باید پرداخت کنه کمتر از میزان ورودی سرمایه هستند .

این سایت ها هایپ و پونزی هستند و دیر یا زود جمع میکنند چون سرمایه به تنهایی بچه زا نیست و باید در کنارش کاری صورت بگیره تا به سود بشینه و زیاد بشه .
این صحبت های من نه تنها باعث بی اعتمادی به این تجارت نمیشه بلکه باعث میشه مردم با دید بهتری به کسب در امد اینرنتی بپردازند .
راه های کسب در امد از اینترنتی فقط به سرمایه گذاری در هایپ خلاصه نمیشه اما چون امثال شما به پول راحت عادت کردن نمیخواند واقعیت ها رو پذیرا باشند .
افرادی رو میشناسم که از طریق برنامه نویسی وب و طراحی دارن میلیونی به جیب میزنند یا دارن با مطالعه در بازار های فارکس و امثالهم میلیاردی در میارن اما هیچ کسی رو ندیدم که با گذاشتن پول در سایت های هایپ وضعش خوب شده باشه .

پیشنهاد من اینه اگه شما میخوای پول راحت در بیاری برو تو سایت های مونیتورینگ معروف مثل uhyips , goldpoll و حداقل روی 10 تا هایپ مطمین با سود معقول تخم مرغات رو پخش کن !
هیچ وقت همه سرمایه ات رو توی یه هایپ نریز . کسب در آمد از هایپ ها نیاز به مدیریت مالی و تجربه داره تجربه من میگه این ساتی که شما معرفی کردی به درد سرمایه گذاری نمیخوره
با سند پرداختی مشکل شما حل نمیشه چون ممکنه تا 90 درصد سرمایه به شما پرداختی داشته باشه اما وقتی نزدیک به سود و 100 درصد میشی پولت رو دیگه نده یا سایت جمع کرده باشه .

Last edited:

demon1363

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
دوست عزیز فعلا شما آمپر چسبوندی و داری داد و بیداد میکنی !
کسی نگفت سایت اسکمه گفتیم این سایت از سری سایت هایی هست که هر چند وقت یکبار میاد بالا و ادمینش یه نفره .
عمر سایت های هایپ بستگی به کرم ادمین و پولهایی که توش سرازیر شده داره .

دو حالت عمده وجود داره :

1- سایت در ابتدا سرمایه های زیادی جذب کرده پس الان که 80 روز ار عمرش گذشته چون سرمایه های گذاشته شده به سود نشستن و ادمین اگه پولی وارد سایت نشه باید از جیبش سود سرمایه گذار ها رو بده در این صورت سرمایه گذاری خیلی پر ریسکه و احتمالا تا چند وقت دیگه فلنگو میبنده !

2- از ابتدا سرمایه کمی ریخته شده و به صورت یه تابع صعودی خطی در سایت سرمایه گذاری میشه این باعث میشه سایت بیشتر دوام بیاره چون هم ادمین میخواد سرمایه بیشتری به جیب بزنه هم اینکه سود هایی که باید پرداخت کنه کمتر از میزان ورودی سرمایه هستند .

این سایت ها هایپ و پونزی هستند و دیر یا زود جمع میکنند چون سرمایه به تنهایی بچه زا نیست و باید در کنارش کاری صورت بگیره تا به سود بشینه و زیاد بشه .
این صحبت های من نه تنها باعث بی اعتمادی به این تجارت نمیشه بلکه باعث میشه مردم با دید بهتری به کسب در امد اینرنتی بپردازند .
راه های کسب در امد از اینترنتی فقط به سرمایه گذاری در هایپ خلاصه نمیشه اما چون امثال شما به پول راحت عادت کردن نمیخواند واقعیت ها رو پذیرا باشند .
افرادی رو میشناسم که از طریق برنامه نویسی وب و طراحی دارن میلیونی به جیب میزنند یا دارن با مطالعه در بازار های فارکس و امثالهم میلیاردی در میارن اما هیچ کسی رو ندیدم که با گذاشتن پول در سایت های هایپ وضعش خوب شده باشه .

پیشنهاد من اینه اگه شما میخوای پول راحت در بیاری برو تو سایت های مونیتورینگ معروف مثل uhyips , goldpoll و حداقل روی 10 تا هایپ مطمین با سود معقول تخم مرغات رو پخش کن !
هیچ وقت همه سرمایه ات رو توی یه هایپ نریز . کسب در آمد از هایپ ها نیاز به مدیریت مالی و تجربه داره تجربه من میگه این ساتی که شما معرفی کردی به درد سرمایه گذاری نمیخوره
با سند پرداختی مشکل شما حل نمیشه چون ممکنه تا 90 درصد سرمایه به شما پرداختی داشته باشه اما وقتی نزدیک به سود و 100 درصد میشی پولت رو دیگه نده یا سایت جمع کرده باشه .
از توضیحاتت متشکرم. این شد یک نظر و روش مناسب برای نظر دادن . مرسی ولی بازم تا زمانی که برقرار هست و در حال پرداخت نمیشه چیزی گفت واسه عمر سایت هم فعلا 38 بیت کوین اعلام کرده داره و نتیجه می شه عمرش دراز تر از 2 ماه هست . بنده 21 میلی بیت کوین هزینه کردم و تا حالا 2 تاش در مدت 3 روز برگشت سرمایه داشته و انشالا در طی 2 ماه اینده سودمون رو هم برد اشت می کنیم. ضمنا گفتم که خودم هم دارم یه همینجور سایتی رو طراحی می کنم و از همه دوستان نظر خواهی می کنم و درخواست کمک دارم . پس جزو اون دسته آدمایی هم نیستم که دنبال پول راحت باشن .

Last edited:

demon1363

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
دوستان با توجه به این که اولین واریز 20 درصد سود بهتون می ده و با حساب این که شما با 55 میلی بیت کوین حدود هفتاد هزار تومان می تونید هر 2 ماه برابر سرمایه واریزیتون برداشت داشته باشید . یعنی یک سود ثابت 70 هزار تومانی در هر 2 ماه یکم روش فکر کنید . هم بازی می کنید هم سرمایه گذاری و اینم بگم که داخل این بازی بخشی به اسم بازی طراحی شدهکه شما می تونید شانستون رو توش امتحان کنید . این بخش شامل سنگ و کاغذ و قیچی و لاتری و معامله زدن هست .

demon1363

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
قابل توجه افراد خام :

دوست عزیز من این سایت ها رو دارم بررسی می کنم . یکی شو که آدرسش درست نیس. 2 تا دیگه هم کاملا فعال و در حال فعالیت و سود دهی هستند و اتفاقا از سایت روسی خوشم اومد و احتمالا اونجا هم سرمایه گذاری کنم پس از کمی تحقیق بیشتر. متوجه نشدم شما کجا اسکم شدید؟

dollar_e_gold

Registered User
لایک‌ها
95
دوست عزیز من این سایت ها رو دارم بررسی می کنم . یکی شو که آدرسش درست نیس. 2 تا دیگه هم کاملا فعال و در حال فعالیت و سود دهی هستند و اتفاقا از سایت روسی خوشم اومد و احتمالا اونجا هم سرمایه گذاری کنم پس از کمی تحقیق بیشتر. متوجه نشدم شما کجا اسکم شدید؟

هر سه تاش درسته اما cows جم کرده و فلنگو بسته .
اون دوتای دیگه هم تو سرمایه ها و خرید و فروش ها دست کاری کردن مثلا کل امتیاز ها و سرمایه من تو goldenchase صفر شده و این سایت دوباره سیستم رو ریست کرده تا بازم کلاه برداری کنه .

naser007

Registered User
لایک‌ها
206
سایت اول که توی این تاپیک معرفی شده تا امروز جمعا" 3 دلار به من پرداختی داشته است
فکر میکنم 50-60 روز پیش ده دلار توش سرمایه گذاری کردم

demon1363

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
دوستان برای اراده گزارش اومدم خدمت شما
10 دلار سرمایه گذاری کردم در پست های قبلی و الان دومین برداشت سود خودم رو داشتم که در هر نوبت 1 دلار برداشت داشتم.
کسی که بالای 500 میلی بیت کوین سرمایه گذاری کنه همون ابتدا سایت بش 35 درصد موحودی بیشتر بش می ده .
از لینک برای ثبت نام استفاده کنید لطفا

demon1363

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
ضمنا این رو هم بگم که برداشت هام تنها از 33 درصد سود دهی سایت بوده و 67 درصد دیگه رو دوباره تو سایت سرمایه گذاری می کنم . نتیجه این که با 20 میلی بیت کوین رفتم تو سایت و الان 6 میلی بیت کوین برداشت داشتم و سرمایه هم شده 48 میلی بیت کوین . روز اول ساعتی 0.02 میلی بیت کوین واریز می شد و حالا ساعتی 0.04 میلی بیت کوین هست .
و با این روش به زودی یک منبع درامد بسیار عالی برام بوجود می اد . اونم تنها از 10 دلار . ولی کسانی هم هستند که بالغ بر 100 دلار سرمایه گذاری کردن و طبیعتا 10 برابر من سود می کنند .

naser007

Registered User
لایک‌ها
206
چهارمین برداشت بنده از این سایت امروز بلافاصله پس از درخواست به حسابم واریز شد
لازم بذکر میباشد موجودی بیتکوین این سایت توی حسابشون خیلی خیلی کم شده نسبت به قبل

demon1363

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
داداش امشب 12 میلی بیت کوین دیگه از سود بدست اومده رو دوباره تو سایت سرمایه گذاری می کنم و میزان درامدم از سایت به ساعتی 5000 ساتوشی می رسه . هر کس سوالی داره بپرسه بنده همینجا جواب می دم .

pooya87

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
335
قابل توجه افراد خام :

تایید!

داداش امشب 12 میلی بیت کوین دیگه از سود بدست اومده رو دوباره تو سایت سرمایه گذاری می کنم و میزان درامدم از سایت به ساعتی 5000 ساتوشی می رسه . هر کس سوالی داره بپرسه بنده همینجا جواب می دم .
اسکرین شات؟

بالا