• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

قابل توجه وبمسترها: پیشنهاد همکاری ادگاه با سایتهای پربازدید

adgah

Registered User
لایک‌ها
4
با سلام،

یکی از مشکلاتی که معمولا وبمسترها با آن مواجه هستند جذب تعداد مورد انتظار آگهی با سوددهی بالاست، شرکت فرایندپرداز (مجری سایت ادگاه) با بکارگیری تعدادی کارشناس بازاریابی تصمیم دارد به صورت فعال این مهم را انجام دهد، در همین راستا ما یک شیوه همکاری متفاوت که در لینک ذیل می خوانید را به شما پیشنهاد می کنیم:

http://www.adgah.com/site.html#ad

"اگر تعداد بازديد صفحات وبگاه شما بيش از 10.000 بار در روز است، شيوه همكاري ما با شما متفاوت خواهد بود. در اين روش ما وبگاه شما را به عنوان يكي از مراجع مستقيم نمايش آگهي با تعرفه خاص معرفي خواهيم نمود. شما مي‌توانيد هزينه‌اي بيشتر يا كمتر از ما براي هر بار مشاهده يا كليك در نظر گرفته و يا تنها يكي از هزينه‌هاي مشاهده يا كليك را دريافت نماييد. بازاريابي، جذب آگهي، پشتيباني و نمايش هوشمندانه آن (متناسب با محتوي) به عهده ما خواهد بود و تنها 25 درصد سود حاصله به ما تعلق خواهد گرفت و مابقي به صورت ماهانه به حساب شما واريز خواهد شد."

به عبارت دیگر ما سایت شما را با ذکر تعرفه های آن برای همه کسانی که آگهی ثبت می کنند معرفی خواهیم نمود و در صورت انتخاب شدن آن به ازاء هر بار مشاهده یا کلیک طبق تعرفه شما از موجودی آن آگهی کسر خواهیم کرد، بدین ترتیب دیگر شما مشکلات مربوط به جذب آگهی از قبیل ارتباط با مشتری، دریافت وجه موردی و غیره را نخواهید داشت و تنها سود خود را بصورت یکجا هر ماه دریافت می کنید.

لطفا نظر خود را در این خصوص بیان نمایید.

Last edited:

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,425
من مایلم همکاری کنم
الان باید پیکار کنم؟
بازدید هم بالای 10هزار هست

OurPars

Registered User
لایک‌ها
7

adgah

Registered User
لایک‌ها
4
من مایلم همکاری کنم
الان باید پیکار کنم؟
بازدید هم بالای 10هزار هست

در حال حاضر برای اینکه ما یک برآورد کلی از کار داشته باشیم، لطفا نام سایت خود را به همراه مبلغ پایه هر بار مشاهده و هر بار کلیک به آدرس [email protected] ایمیل کنید.

مبلغ پایه ای که ما برای هر بار مشاهده دریافت می کنیم 50 ریال (5 تومن) و برای هر کلیک 5 برابر آن یعنی 250 ریال (25 تومن) است، به اختیار شماست که بخواهید مبلغی بیشتر یا کمتر از این بابت دریافت کنید. پیشنهاد می کنم در محاسبه این مبلغ دقت نمایید چراکه پس از ثبت نام و ورود آن در اطلاعات سایت خود، شرایط خاصی جهت اعمال تغییرات در این مبالغ وجود خواهد داشت.

ذکر نکته مهمی که می تواند منجر به ارائه مبالغی کمتر از طرف شما جهت هر مشاهده و کلیک شود این است که ما از کسانی که آگهی ثبت می کنند نیز می خواهیم مبلغی را که می خواهند صرف هر بار مشاهده آگهی شان کنند را بیان نمایند، نکته مهم اینجاست که این مبلغ به عنوان یکی از اولویتهای اصلی نمایش آگهی بشمار می آید، کسانی که مبالغ کم انتخاب می کنند شانس به مراتب کمتری جهت نمایش آگهی به نسبت کسانی که مبالغ بالاتر می زنند خواهند داشت. پس توجه داشته باشید که شما فقط مبلغ پایه را عنوان می کنید و احتمال زیاد دارد که چند برابر این مبلغ را به ازاء هر آگهی دریافت کنید.

Last edited:

clipchi

Registered User
لایک‌ها
659
خیلی ایده ی جالب هستش
مطمینم خوب جواب بده هم واسه شما هم واسه وبمسترا

adgah

Registered User
لایک‌ها
4
من هم هستم
سایتهای مجموعه من توانایی ارسال 200تا 2000 ip در روز
:blush:

بنده هم هستم عزيز

لطفا شما دوستان نیز نام سایت خود را به همراه مبلغ پایه هر بار مشاهده و هر بار کلیک به آدرس [email protected] ایمیل کنید.

خیلی ایده ی جالب هستش
مطمینم خوب جواب بده هم واسه شما هم واسه وبمسترا

متشکرم! :)

Last edited:

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,425
کسانی که مبالغ کم انتخاب می کنند شانس به مراتب کمتری جهت نمایش آگهی به نسبت کسانی که مبالغ بالاتر می زنند خواهند داشت

این یه تیکه رو برعکس نگفتید؟

adgah

Registered User
لایک‌ها
4
این یه تیکه رو برعکس نگفتید؟

:confused: فکر کنم درست گفتم! کسی به طور مثال می گوید من فقط 5 تومن بابت نمایش آگهی ام پرداخت می کنم، شانس به مراتب کمتری جهت نمایش آگهی اش به نسبت کسی که می گوید من 10 تومن پرداخت می کنم دارد!

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,425
:confused: فکر کنم درست گفتم! کسی به طور مثال می گوید من فقط 5 تومن بابت نمایش آگهی ام پرداخت می کنم، شانس به مراتب کمتری جهت نمایش آگهی اش به نسبت کسی که می گوید من 10 تومن پرداخت می کنم دارد!

من فکردم وبمسترهایی که مبلغ بیشتر بزنند شانس بیشتری دارند:blink:

adgah

Registered User
لایک‌ها
4
من فکردم وبمسترهایی که مبلغ بیشتر بزنند شانس بیشتری دارند:blink:

نه من آن مطلب را در مورد کسانی که آگهی می دهند گفتم، ولی این را هم بگویم که اگر شما مبلغ پایه خیلی پایینی هم برای نمایش آگهی در نظر بگیرید، به طور مثال بگویید من فقط 1 تومن برای هر آگهی می گیرم، در این صورت بیشتر آگهی های سطح پایینی را جذب خواهید کرد که نمی خواهند هزینه آنچنانی صرف آگهی خود کنند یعنی می گویند که ما هم همان یک تومن را برای نمایش آگهی خود پرداخت می کنیم. البته به طور حتم تعداد جذب آگهی شما بیشتر از کسانی خواهد بود که هزینه های بالا جهت نمایش آگهی در سایت خود طلب می کند. این بستگی به سیاست کاری شما دارد، به نظر من احتمال اینکه با ذکر مبالغ پایین درآمد بیشتری کسب کنید خیلی بیشتر است.

Last edited:

adgah

Registered User
لایک‌ها
4
با تشکر از دوستانی که امروز جهت همکاری با ما ایمیل فرستادند و مبلغ پایه هر بار مشاهده آگهی در سایت خود را اعلام نمودند. مبالغ اعلام شده عموما بین 2 تا 3 تومن بود یعنی حدود نصف مبلغی که ما جهت نمایش هر آگهی در سایتهای دارای بازدید متوسط به پایین دریافت می کنیم. در این صورت آگهی کلیه کسانی که بین 3 تا 4 تومن برای نمایش آگهی خود هزینه می کنند تنها در سایتهای این دوستان نمایش داده خواهد شد. مسلما این امر برای ما که می خواهیم به ازاء هر بازدید (با آگهی یا بدون آگهی) به سایتهای متوسط به پایین پول پرداخت کنیم موجب ضرر است و ریسک ما را افزایش می دهد. امیدواریم با جذب حداکثری آگهی و ایجاد یک فضای رقابتی برای کسانی که آگهی می دهند، ریسک خود را به حداقل برسانیم چراکه کاهش مبلغ دریافتی ضرر بیشتری برای ما به همراه خواهد داشت.

Last edited:

amir-khan

Registered User
لایک‌ها
37
می تونید پیشنهاد خودتون رو برای قیمت گذاری برای سایتی که مطابق برآورد خودتون 40 هزار بازدید داره ، برام پیام خصوصی کنید ؟

بهرحال نظر کارشناسی خودتون مهمه

Honarvar60

Registered User
لایک‌ها
148
سلام
ما یکی از سایتهامون بیش از 70هزار بار نمایش
و دوتا سایت بالای 30هزار نمایش داریم
لطفا قیمت پیشنهادی خودتون رو برای نمایش مثلا برای 468در60 پیکسل برای بهترین نقطه سایت ما یعنی بالای سایت قیمت پیشنهاد بدید تو پیغام خصوصی
اگر بصرفه بود حتما کار خواهیم کرد

ap3

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,936
سلام
ما یکی از سایتهامون بیش از 70هزار بار نمایش
و دوتا سایت بالای 30هزار نمایش داریم
لطفا قیمت پیشنهادی خودتون رو برای نمایش مثلا برای 468در60 پیکسل برای بهترین نقطه سایت ما یعنی بالای سایت قیمت پیشنهاد بدید تو پیغام خصوصی
اگر بصرفه بود حتما کار خواهیم کرد

برو تو همون سایت آدرستو بزن خودش میگه چقدر

فکر کنم با این آماری که تو دادی روز ی حدود 10 میلیون تومان درآمد داشته باشی.

البته حداقل هستا!

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538
سلام
بنده هم مایل به همکاری هستم
توی سایتتون ثبت نام کردم :) ایمیل هم زدم
موفق باشید

-Arash-

Registered User
لایک‌ها